Ilmainen Spotify kutsu

Spotify AB:n aula, Humlegårdsgatan 20, Tukholma (Flickr: Rsms)
Spotify AB:n aula, Humlegårdsgatan 20, Tukholma (Flickr: Rsms)

Päivitys 16.9.2010: Streamingfinn-sivusto tarjoaa ilmaisia kutsuja Facebook-sivujensa faneille: http://streamingfinn.com/blogi/spotify-kutsut/

Päivitys 27.5.2009: Katso uusi ohjeeni Spotify ilman kutsua.

Monet kaverini ovat kehuneet ruotsalaista Spotify-palvelua, jonka kautta voi kuunnella ilmaiseksi musiikkia Internetistä. Kyseisessä palvelussa voi tavallaan tehdä oman radiokanavansa, johon voi itse valita soitettavat kappaleet.

Helsingin Sanomat kuvaili palvelua seuraavasti artikkelissaan Spotify tarjoaa vaihtoehdon piratismille:

Spotify on pieni ohjelma, joka asennetaan tietokoneelle. Musiikki sijaitsee Spotifyn palvelimilla, joihin oma tietokone ottaa yhteyttä verkon kautta. Kun Spotify-ohjelman hakukenttään kirjoittaa U2, ilmestyy lista U2:n kappaleita. Klikkaamalla ne soivat, hyvällä äänenlaadulla. Kappaleita voi pysäyttää ja kelata, aivan kuin ne olisivat omalla koneella. Spotifyn kuukausimaksu on kymmenen euroa, ja sillä voi kuunnella niin paljon musiikkia kuin haluaa. Ja katalogissa sitä riittää.

Palvelu maksaa tosiaan 10 €/kk, mutta kutsun avulla palvelua on mahdollista käyttää ilmaiseksi. Ilmaisia Spotify-kutsuja voi väijyä mm. osoitteista: http://spotify.rejected.se/ tai http://invitify.fleo.se/.

Päivitys 9.6.2010: Kyseisiltä sivustoilta saa Spotify-kutsuja enää hyvin harvoin. Tällä hetkellä toimivia tapoja päästä Spotify-palveluun ovat myös:

 1. Rekisteröityä Spotify Open -käyttäjäksi, jolloin musiikkia voi kuunnella ilmaiseksi 20 tuntia kuukaudessa.
 2. Ostamalla Spotify Premium -palvelun 10 eurolla kuukaudeksi. Saat tällöin kaksi kutsua Spotifyn ilmaisversioon, joista toisen voit käyttää itse ja toisen vaikkapa myydä kaverillesi. Ilmaisen tilin tehtyäsi voit peruuttaa maksullisen palvelun.

Monissa kommenteissa mainittu FreeSpotifyPremium.com / GratisPremium.com -sivusto on saamieni tietojen mukaan huijaus. Kiitos vinkistä, Jyri.

201 vastausta artikkeliin “Ilmainen Spotify kutsu”

 1. Hyvää iltaa!
  Kuokkavierailisin mielelläni informoimassanne kohteessa.
  Jos kutsu käy. Samaan hintaan kehuni tällaisesta oivasta
  blogi-konseptista. Lähetän viestini tulemaan postilaatikkoonne.
  Jännityksellä odottaen, Gunnar

 2. Kiitokset ilmaiselta tuntuvasta ja toimivasta kutsusta spotifyn maailmaan!
  mukana ollaan kuin peräpukama.
  tälläkin hetkellä klo 20:32:12 kutsumattomilla on mahdollisuus klikata itsensä
  vielä 15 joukkoon http://spotalist.com/?page_id=100 sekä 147 onnellisen joukkoon http://www.garaget.in/ . olisin laittanut vaihtarina tähän mukaan kylkiäisinä tai bonuksena yhden spotify-formaatilta saamistani kutsuista, mutta ehdin jo lähettää viestin. ja spotify-ilmaisjäsenetuina saatuja kutsuja on tasan nolla. fantastisen pihiä!

 3. Hei jostain syystä ainakaan itse en saa spotalist sivua auki. sivulle tulee vain yläpalkki näkyviin, eli esim. rekistöröityminen on mahdotonta:S jos kutsuja on jollain ylimäärin niin mielelläni otan: janne907@gmail.com

 4. Moi,

  täällä oltaisiin myös todella innoissaan kutsusta! Tuntuu, että kaikki sivut on jo moneen kertaan käyty tsekkaamassa, mutta mistään ei löydy kutsuja 🙁

 5. Loistava idea takana tässä Spotifyssa. Qtrax oli hieman vastaava, mutta hieman kankea… Eikös norjalaisillakin ollut joku vastaava viritelmä, jossa ladattiin omat kappaleet verkkoon, josta niitä saattoi jakaa lailllisesti 10:lle kaverille, tai jotain. Nimeä ja osoitetta en muista.

  Jos sinulla on vielä kutsuja jäljellä, niin yhden spotify-kutsun voisin huoliakin.

 6. Mihinkähän aikaan nu kutsut tulee tuonne mainituille webbi sivuille kun ei niitä ainakaan enää ennen seittemää ollut jäljellä ?

 7. Moiks! kaikilla kavereilla taitaa tuo ohjelma olla ja musiikinopettajalla, huh, mie oon kyllä pahasti kehityksessä jäljessä. Et jos vain löytyis nii oisin kiitollinen!

 8. Moi!

  Spotify on hieno palvelu, ja monilla kavereillaki se jo on… :/ jos jollakulla olisi ylimääräistä kutsua niin olisi ihan törkeän upeeta saada sellaine 🙂 froze (at) wippies.fi

 9. jos jollain on spotify-kutsuja jäljellä niin mulle saa lähettää jos haluaa.. osoitteeseen ansku_24(at)hotmail.com
  oon yrittäny niin kauan saada jostain kutsua ja kaikilla kavereilla tuntuu olevan se:)

  kiitoksia vain jo valmiiksi:)

 10. Itsekin haluaisin tuollaisen Spotify kutsun, mutta kun minun tuurillani en tule ikinä varmaan saamaan sellaista.
  Jos jollakin on ylimääräinen kutsu, niin voitko antaa sen minulle?

 11. Eipä taida löytyä keneltäkään yhtään ylimääräistä invatea.
  Jos viellä joltain löytisi niin laittakaa tuohon osoitteeseen mikä näkyy hiukan ylempänä. Käyttäjänimi Jacke..

 12. Googleen hakusanaksi ”spotify invite” ja siitä napsahtaa ensimmäisten joukossa ”pietarin sivut”. Sieltä löytyy seuraavanlainen osoite http://spotify.mikromann.net/ ja painamalla kohdasta ”klikk her” pääset luomaan itsellesi tilin – ja eikun käyttämään spotifya

 13. sama homma täällä, viikkotolkulla jahdannut inviteä vaan ei näy. jos joltai heltiää nii mahtava homma: villesuorsa (at) hotmail.com

 14. Minä kävin tällä sivustolla

  http://www.surferanonymement.com/browse.php?u=czovL3d3dy5zcG90aWZ5LmNvbS9lbi9nZXQtc3RhcnRlZC8%3D&b=1&f=norefer
  ja rekisteröitymiseen meni aikaa noin minuutti. Sitten asennus,
  –> vaihdoin asetuksista maaksi Ranskan sijaan Suomen. Yhteensä aikaa meni ehkä 3min. Luin jostain ettei sivu toimi muilla selaimilla kuin Firefoxilla mutta kyllä explorerkin näytti sinne menevän.

  Joten turhaan te kutsuja kyselette täällä, käykää samantien itse rekisteröitymässä ja pääsette heti ilmaisen musiikin kimppuun! Suosittelen, mahtava Spotify, I love it love it!!!! 😀

 15. Jos haluatte kuunnella paljon ilmaisia ja hyviä nettiradiokanavia niin kokeilkaa amerikkalaista AOL radio palvelua,radioasemia aivan valtavasti eri tyyppisiä, ei vaadi mitään rekisteröitymistä ja on mm. omat kanavat Metallicalle, Kornille ym. -Suosittelen.

 16. En osaa. Kun pitäisi lukea Get started tulee vain: ”The requested resource could not be loaded. libcurl returned the error:
  couldn’t connect to host”

  Missä menee vikaan?

 17. Huhua olen kuullut, että jos ilman kutsua tai maksamatta Spotifyta rupeaa käyttämään niin on erittäinkin mahdollista, että tunnus jäädytetään jonkin ajan kuluttua. En ainakaan itse jaksa siihen hommaan ryhtyä…

  Eli vielä yksi kutsunmankuja täällä, jos jollain olisi niin tänne päin? 🙂 smilingfights@gmail.com

 18. Näin saat tehtyä Spotify tunnuksen ilman inviteä.

  1. Mene osoitteeseen http://nofilter.eu/ tai http://www.daveproxy.co.uk/
  2. Kirjoita Enter URL kohtaan http://www.spotify.com/en/
  3. Klikkaa Get started ja rekisteröidy
  4. Postinumeroksi laita vaikka B40 1NT

  Tämän jälkeen käy muuttamassa tietojasi Spotifyn sivuilla:

  1. Mene osoitteeseen: https://www.spotify.com/en/account/overview/
  2. Kirjaudu sisään tunnuksillasi.
  3. Vaihda Country kohtaan Finland ja kirjoita postinumerosi
  4. Klikkaa Save profile

  Nyt toimii kaikki kappaleet ja toiminta ei lopu kahdessa viikossa 🙂

 19. Pitääkö paikkansa kun kuulin että spotifysta voi polttaa musiikkia cd levylle ja millä ohjelmalla,onko jollain mitään tietoa? Mistä niitä kutsuja voi lähetellä kavereille,laittakaa joku linkkiä tulemaan.

 20. olisi todella kiva saada spotify invite poika on muusikihullu eikä minulla ole varaa osta kaikki sen toivommat levyt

 21. Hei!

  Jos jollain olisi ylimääräisiä kutsuja niin olisin erittäin kiitollinen jos saisin sellaisen.

  En kannata piratismiä ja olisi mahtavaa saada kuunnella musiikkia laillisesti!

 22. Kuulin, että kutsun kautta ei voi enää saada ohjelmaa. Jos olen väärässä ja jollakin olisi ylimääräisiä kutsuja niin ottaisin ilolla vastaan. Kiitti etukäteen:)

 23. MIstä voi lähettää kutsun kaverille,laittakaas linkkiä? Mulla on yks kaveri joka pitäisi saada kutsu spotiyhyn ennen ku voi käyttää sitä.

 24. Eipä taida olla enää missään sivuja mistä löytäisi noita kutsuja? Tässä nyt muutaman tunnin surffaillu eikä löydy…tai sit en osaa vaan etsiä. Mutta joku ystävällinen ihminen voisi laittaa kutsun mulle jos ylimääräisiä sattuisi löytymään.

  alec100@jippii.fi

 25. moi, olisko joku oikeasti ihana ja lähettäisi minulle kutsun. olen etsinyt kutsuja jo puoli vuotta enkäole vieläkään saanut:(

  jos olisit ihana ja lähettäisit sen minulle tähän osoitteeseen

  markiisi_@hotmail.com

  kiitos jo etukäteen!

 26. Kiitos Timo K.
  Menkää hänen ehdottamaan osoitteeseen. Kyllä näkyy toimivan ilman kutusuja.

  Kiitollinen

 27. Jyri: Olen itsekin laskeskellut, että tuo sivuston liiketoimintamalli ei voi toimia, mutta minulle tuli _mieletön_ määrä pyyntöjä tuon saitin lisäämiseksi listaan.

  Yritin hakea tuosta tietoja, mutta missään ei ollut pitäviä todisteita siitä, että kyseessä olisi huijaus.

  Muutan sivua, kiitoksia vinkistä.

 28. Itse olen jo saanut 2kk Premiumia ilmaiseksi ja takaan 100% toimivuuden:

  [linkki poistettu. syy: sivusto raportoitu huijaukseksi]

  1. Rekisteröidy ja täytä kysely (suhtkoht nopea n.5min, muista vastata kaikkeen en tilaa jne..)
  2. Mailaa muutamalle kaverille linkki(oma linkkini yllä), tarvitset 6 kaveria rekisteröitymään
  3. tadaa! Ilmainen spotify premium kutsu lähetetään mailiisi.
  4. Jos saa paljon kavereita mukaan, niin kuudesta saat aina 1kk lisää premiumia.

  Suhtkoht bueno toi premium, kun ei tuu niitä mainosviestei enää ollenkaan.. 😀

 29. Mielenkiintoista, että tuo linkki poistetiin. Onkohan poistaja itse kokeillut tuota? Olen premium accountilla spotifyssäkin tällä hetkellä aivan ilmaiseksi ja erittäin hyvin toimii. Ei sitten jos ei kelpaaa.

 30. Jeppe: Linkittämäsi sivusto on mitä ilmeisimmin pyramidihuijaus. Sinä toki saat Spotifyn tuon kautta ilmaiseksi, mutta alapuolellasi henkilöt eivät sitä enää välttämättä saa. Kuvio toimii vain niin kauan, kun sivustolle löytyy uusia jäseniä.

  Ja kyllä, olen kokeillut tuota itse.

  Täältä löytyy kommentteja tuosta sivustosta: http://www.mywot.com/fi/scorecard/gratispremium.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *