Ilmainen Spotify kutsu

Spotify AB:n aula, Humlegårdsgatan 20, Tukholma (Flickr: Rsms)
Spotify AB:n aula, Humlegårdsgatan 20, Tukholma (Flickr: Rsms)

Päivitys 16.9.2010: Streamingfinn-sivusto tarjoaa ilmaisia kutsuja Facebook-sivujensa faneille: http://streamingfinn.com/blogi/spotify-kutsut/

Päivitys 27.5.2009: Katso uusi ohjeeni Spotify ilman kutsua.

Monet kaverini ovat kehuneet ruotsalaista Spotify-palvelua, jonka kautta voi kuunnella ilmaiseksi musiikkia Internetistä. Kyseisessä palvelussa voi tavallaan tehdä oman radiokanavansa, johon voi itse valita soitettavat kappaleet.

Helsingin Sanomat kuvaili palvelua seuraavasti artikkelissaan Spotify tarjoaa vaihtoehdon piratismille:

Spotify on pieni ohjelma, joka asennetaan tietokoneelle. Musiikki sijaitsee Spotifyn palvelimilla, joihin oma tietokone ottaa yhteyttä verkon kautta. Kun Spotify-ohjelman hakukenttään kirjoittaa U2, ilmestyy lista U2:n kappaleita. Klikkaamalla ne soivat, hyvällä äänenlaadulla. Kappaleita voi pysäyttää ja kelata, aivan kuin ne olisivat omalla koneella. Spotifyn kuukausimaksu on kymmenen euroa, ja sillä voi kuunnella niin paljon musiikkia kuin haluaa. Ja katalogissa sitä riittää.

Palvelu maksaa tosiaan 10 €/kk, mutta kutsun avulla palvelua on mahdollista käyttää ilmaiseksi. Ilmaisia Spotify-kutsuja voi väijyä mm. osoitteista: http://spotify.rejected.se/ tai http://invitify.fleo.se/.

Päivitys 9.6.2010: Kyseisiltä sivustoilta saa Spotify-kutsuja enää hyvin harvoin. Tällä hetkellä toimivia tapoja päästä Spotify-palveluun ovat myös:

  1. Rekisteröityä Spotify Open -käyttäjäksi, jolloin musiikkia voi kuunnella ilmaiseksi 20 tuntia kuukaudessa.
  2. Ostamalla Spotify Premium -palvelun 10 eurolla kuukaudeksi. Saat tällöin kaksi kutsua Spotifyn ilmaisversioon, joista toisen voit käyttää itse ja toisen vaikkapa myydä kaverillesi. Ilmaisen tilin tehtyäsi voit peruuttaa maksullisen palvelun.

Monissa kommenteissa mainittu FreeSpotifyPremium.com / GratisPremium.com -sivusto on saamieni tietojen mukaan huijaus. Kiitos vinkistä, Jyri.

201 vastausta artikkeliin “Ilmainen Spotify kutsu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *