Ilmaisia Sanoma Magazines -lehtien näytenumeroita

Ilmaisia lehtiä?
Ilmaisia lehtiä?

Sanoma Magazines näyttää muuttaneen ilmaisten näytenumeroiden lähetyspolitiikkaansa. Vielä pari viikkoa sitten ilmaisten näytenumerotarjousten ohessa luki, että tarjoukset on tarkoitettu vain Sanoma Magazinesin lehtien kestotilaajille.

Näiltä uusilta ilmaisten näytenumeroiden tilaussivuilta kyseistä tekstiä ei kuitenkaan enää löydy:

Jos tilaatte jonkun näistä näytenumeroista, kertokaa tulivatko näytenumerot perille.

(via blogi.ilmaista.net)

9 vastausta artikkeliin “Ilmaisia Sanoma Magazines -lehtien näytenumeroita”

  1. Totta kai menevät perille. Mikään ei ole lehtitalolle yhtä kivaa kuin kuluttajan itsensä ilmoittamat yhteystiedot ja näytenumero niin voi oikein luvan kanssa soitella ja tarjota lehden tilausta.

    Olen ollut A-lehdillä töissä. Lehtialalla myyntikoulutus kyllä osataan. Asiakas sanoo aina usean kerran EI ja pitää olla reipas jatkamaan myyntiä siitä huolimatta.

    Paras olla lehtimyyjälle vain kohtelias ja toistaa ”Kiitos tarjouksesta, mutta ei tällä kertaa” niin monta kertaa kuin on tarvis. Kyllä se siitä selviää puhelinmyyjällekin aikanaan. Tuottamaton työ ei kannata heitäkään.

  2. Koikeilin tilata noita Sanoma Magazinen lehtiä 21.5.2010 ja kaikki linkit ilmoittivat,että tarjoukset ovat päättyneet.

  3. Tulivat kyllä perille joo, mutta nyt jälkikäteen miehelle (kelle tilasin) oli soitettu, että ”Olkaa hyvä, lehdet tulee sitten vuodeksi tilausmaksulla!”

    ..odotellen laskun tuloa…

  4. henna: Nämä myyntipuhelut kuuluvat pelin henkeen. Sanoma Magazinesin lehdet ovat kuitenkin aidosti ilmaisia eli kyllä tuossa saa itse valita, että tilaako lehdet vai ei kun puhelu tulee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *