Kahdeksan eri laatulehteä ilmaiseksi

Ilmaisia lehtiä?
Ilmaisia lehtiä?

Sanoma Magazinesin edelliset 11 näytenumerolinkkiä lakkasivat toimimasta keskiyöllä. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Tarkan markan blogin lukija Dervish vinkkasi äsken näistä uusista ja toimivista näytenumerolinkeistä:

Hyvää lauantai-illan jatkoa ja suuret kiitokset Dervishille.

2 vastausta artikkeliin “Kahdeksan eri laatulehteä ilmaiseksi”

  1. aika erikoista, olen tilannut näitä näytenumeroita, ei vaan kuulu…onks tää jotain herjaa? Miksi näitä sitten ilmoitetaan, ei tosiaan ole lehden lehteä näkynyt, useamman kerran olen tilannut ja luullut, että joko onnistaa Onko joku muukin jäänyt ilman ? onko tää jokin peli vai ?

  2. Yritykset käyttävät ilmaisia näytenumeroita markkinointikeinona ja ilmaisia näytteitä on yleensä tietty, rajattu erä.

    Lisäksi erityisesti Sanoma Magazines edellyttää joissakin tapauksissa, että olet jonkun muun Sanoma Magazines -lehden kestotilaaja.

    Yritykset eivät anna mitään ilmaiseksi vaan ilmaisten näytteiden jakaminen on heille investointi. Oletuksena on, että ilmaisen näytteen saatuaan henkilö tilaa tuotteen. Mikäli sama henkilö tilaa vain ilmaisia näytteitä eikä ikinä tilaa mitään, ei hänelle todennäköisesti kannata näytettä lähettää.

    Onko sinulla esimerkiksi markkinointikielto puhelimessasi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *