Ben & Jerry’s Free Cone Day 2010

Ben & Jerry's
Ben & Jerry's (flickr: C'est moi!)

Ben & Jerry’s Free Cone Day järjestetään tänä vuonna huomenna tiistaina 27.4.2010 klo 11-18 neljällä paikkakunnalla. Perinteisessä, vuosittain järjestettävässä Free Cone Day:ssa Ben & Jerry’s muistaa asiakkaitaan jakamalla jäätelokojuistaan ilmaista jäätelöä.

Suomen ainoa Ben & Jerry’s jäätelökoju löytyy Helsingin Kampin kauppakeskuksesta heti Narinkkatorin puoleisesta sisäänkäynnistä kauppakeskukseen tultaessa. Jono on yleensä ulottunut linja-autoasemalle asti, joten paikka on helppo löytää.

Tänä vuonna jäätelöä saa myös kolmesta muusta paikasta, jotka ovat:

  • Turun tori
  • Joensuun tori
  • Tampereen Tuomiokirkonkadun kävelyosuus (Stockmannin vieressä)

Lisätietoja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *