Avaa ostamiesi tuotteiden pakkaukset aina siististi

Niitit saa siististi auki veitsellä
Niitit saa siististi auki veitsellä

Jos säästäminen on kasa hyviä tottumuksia ja tapoja, niin tässä on yksi sellainen. Riippumatta siitä minkä tuotteen on ostanut, kannattaa tuotteiden pakkaukset avata aina siististi. Monien kauppojen palautusehdoissa nimittäin lukee, että tuotteet voi palauttaa tai vaihtaa jos tuotteet ovat:

  1. alkuperäisessä pakkauksessa
  2. käyttämättömiä
  3. myyntikelpoisia

Tuotteista ei myöskään kannata leikata lappuja irti ennen kuin on todennut tuotteen varmasti sopivaksi.

Tämä tuli mieleeni kun ostin tänään Prismasta Gymstickin Power Band -vastuskuminauhan. Liikkeessä ei kuitenkaan ollut avattuja mallikappaleita kaikista nauhoista. En ollutkaan varma, että onko vastus sopiva. No, vastaus selvisi kotona. Ostamani nauha oli aivan liian jäykkä omaan käyttööni.

Koska avasin pakkauksen siististi, saan tuon pakattua uudelleen nätisti. Tämän ansiosta saan ostoksestani lähes varmasti rahani takaisin.

Kuten monissa muissakin säästövinkeissä, tässäkin on tärkeintä, että ottaa tämän tavaksi.

2 kommenttia

  1. Siistissä avaamisessa voi olla muitakin etuja. Riuhtomalla lappuja irti vaatteista ne voivat hajota ja esim. karkkipussin tms sisältö levitä lattialle jos repäisy ei sujukaan suunnitelmien mukaan 😀

  2. Et ilmeisesti ole ollut tekemisissä Clas Olssoninilta ostettujen tavarapakkausten kanssa. Niitä kovamuovipainajaisia on ihan mahdoton avata siististi, yleensä yritys päättyy minulla totaalisen raivokohtaukseen ja pakkauksen puukotukseen. Ja palautushan ei tietenkään sitten onnistu ja saa vielä kettuilut asiakaspalvelusta samaan rahaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.