Yhdistä kalliit lainasi yhdeksi halvemmaksi

Mikäli joudut ottamaan jatkuvasti uusia pikavippejä tai sinulla on jo pikavippejä useilta eri yhtiöiltä, kannattaa sinun yhdistää lainasi.

Lainojen yhdistämisessä velat yhdistetään maksamalla ne pois uudella, halvemmalla lainalla. Tavoitteenasi on tehdä kertasuoritus kaikille velkojille.

Lainojen maksamatta jättäminen voi johtaa pahimmillaan ulosottoon, joten pikavippikierteelle kannattaa tehdä jotakin niin nopeasti kuin mahdollista.

Säästöesimerkki

Oletetaan, että olet joutunut pikavippikierteeseen ja sinulla on viisi kappaletta 200 euron pikavippejä. Pikavippiesi todellinen vuosikorko on keskimäärin 250 %. Maksat vuodessa pikavipeistäsi korkoja ja kuluja 2500 euroa.

Päätät yhdistää lainasi ja maksaa kaikki pikavipit pois yhdellä isommalla lainalla.  Otat kulutusluoton, jonka todellinen vuosikorko on 30 %. Maksat lainasta vuodessa korkoja ja kuluja 300 euroa. Säästät vuodessa 2200 euroa.

Keinot lainojen yhdistämiseen

Mikäli olet pikavippikierteessä, hae halpaa kulutusluottoa ja maksa sillä pikavippisi pois.

Myös Aasa tarjoaa edullista kulutusluottoa.

Lisäksi jotkut rahoitusyhtiöt kuten Etua.fi tarjoavat valmista palvelua lainojen yhdistämiseen.

Freedom Rahoitus tarjoaa mahdollisuutta pikalainojen yhdistämiseen.

IsePankur-vertaislainapalvelu on uusi vaihtoehto lainojen yhdistämiseen.

Lainojen yhdistämisen tehtyäsi pyri vähentämään menojasi ja mahdollisuuksien mukaan kasvattamaan tulojasi. Tämän sivuston kaikki ohjeet on kirjoitettu, jotta voisit säästää mahdollisimman paljon rahaa.

Jätä kommentti
Huomasitko virheen, kaipaatko lisätietoa? Jätä kommentti alta.

* Jotkut tämän sivun linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Affiliate-linkkiä klikatessasi siirryt haluamallesi sivulle affiliate-verkoston kautta, joka maksaa minulle rahaa klikkauksista. Läpinäkyvyyden vuoksi olen merkinnyt affiliate-linkit niiden perään kirjoittamallani tähdellä (*).