Matkailu ja autoilu

Tarjous: Hotels.comin talvialessa on hotelleja jopa 40 % alennuksella *. Tarjoukset ovat voimassa 17.12.2013 asti.

Halvat ja jopa ILMAISET lennot

Kerron tässä ohjeessa, miten voit ostaa lentolippuja halvalla ja jopa lähes ILMAISEKSI.

Löydä halpa ja hyvä majoitus ulkomailla

Hotelleissa ja majoituspaikoissa on eroa. Tyypillinen hotellihuone maksaa noin 150 euroa yö. Pari kikkaa tuntemalla löydät paremman majoituksen ja säästät noin 120 euroa yötä kohti!

Matkavaluutta halvalla

Vaikka matka on jo varattu ja lähdön hetki lähellä, tarkan markan matkailija pitää edelleen järjen päässä. Osta matkavaluuttasi oikein ja matkakassasi kasvaa 200 ilmaisella eurolla!

Ota äkkilähtö etelään - matkalle puoleen hintaan

Haluatko talvilomalla etelään, mutta matkakohteella ei ole niin väliä? Odota äkkilähtöä ja voit saada etelänmatkan puoleen hintaan!

Autoilu

Autoilu on yksi suomalaisen talouden suurimmista vuosittaisista menoeristä. Vaikka autosi olisi käytetty, ovat autoilun kustannukset vuodessa helposti yli 10 000 euroa! On aika tehdä jotakin.

Tee autostasi taloudellisempi

Polttoainemittari

Parilla yksinkertaisella kikalla voit lisätä autosi polttoainetehokkuutta jopa 20 %. Tämä tarkoittaa satojen ellei tuhansien eurojen säästöä vuodessa!

Noudata taloudellista ajotapaa

Taloudellisuus

Tiedän, taloudellinen ajaminen kuulostaa tylsältä. Autoliiton laskelmien mukaan tavallinen autoilija säästää taloudellisella ajotavalla vuodessa 250 euroa! 250 eurolla hankkii aika paljon adrenaliinia liikenteen ulkopuolella. Oikein raskaalla kaasujalalla varustetut henkilöt voivat säästää vuodessa jopa 2000 euroa.

Osta halvinta polttoainetta

Polttoainepumppu

Bensiini on bensiiniä vaikka ostaisitkin sen eri huoltoasemalta. Osta siis polttoaineesi aina halvimmasta paikasta. Säästät polttoainekuluissa noin 100 euroa 10 000 ajokilometriä kohden!

Halvin autokatsastus

Kai tiedät, että saat itse valita, missä autosi katsastat? Autokatsastus on jokaisella asemalla samanlainen rutiinioperaatio, joten miksi et katsastaisi autoasi siellä, missä se on halvinta? Katso täältä vinkit halvimman autokatsastuksen löytämiseen ja säästä katsastuksen hinnassa jopa yli 50 %!

Jätä kommentti
Huomasitko virheen, kaipaatko lisätietoa? Jätä kommentti alta.

* Jotkut tämän sivun linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Affiliate-linkkiä klikatessasi siirryt haluamallesi sivulle affiliate-verkoston kautta, joka maksaa minulle rahaa klikkauksista. Läpinäkyvyyden vuoksi olen merkinnyt affiliate-linkit niiden perään kirjoittamallani tähdellä (*).