Hampaiden valkaisu halvalla

Tässä oppaassa:

Pikalinkit:

Tarjous: BeconfiDent * tarjoaa 10 % alennusta kaikista tuotteista alennuskoodilla KYMPPI. Voimassa 31.12.2013 asti.

Hampaiden valkaisu hammaslääkärissä on suhteellisen kallista puuhaa, mistä johtuen hampaiden valkaisu kotikonstein on viime aikoina yleistynyt.

Esimerkiksi Glossin tarjoama hampaiden kevytvalkaisu maksaa 125 euroa ja tehovalkaisu puolestaan 295 euroa. ISoSmile.comista tilattava Crest Whitestrips -hampaidenvalkaisupaketti sen sijaan maksaa 37 euroa ja sillä pitäisi päästä samaan lopputulokseen.

Varoituksia hampaiden valkaisusta

Hampaiden valkaisu ei ole missään nimessä suositeltavaa, mikäli hampaissa on reikiä tai hampaat tai ikenet ovat muuten huonossa kunnossa. Myöskin jos hampaasi vihlovat herkästi, ei niiden valkaisu ole suositeltavaa. Pieniä kiillevaurioita ei pysty itse näkemään, joten ennen omatoimiseen hampaiden valkaisuun ryhtymistä on suositeltavaa käydä hammaslääkärillä tarkistuttamassa hampaat ja samalla kertomassa valkaisusuunnitelmistaan.

Hampaiden kotivalkaisupaketeista löytyvät aineet ovat hyvin vahvoja ja niillä on mahdollista saada aikaiseksi vakavia kiillevaurioita. Erityisen totta tämä on, jos alkaa ahnehtimaan ja pitää esimerkiksi valkaisuliuskoja suussaan pidempään kuin ohjeissa lukee. Jos siis valkaiset hampaitasi kotona, noudata tarkasti ohjeita.

Jos kuitenkin kesken kuurin sinusta tuntuu siltä, hampaasi ovat jo riittävän valkoiset ja ajattelet, että seuraavana päivänä ne saattaisivat olla jo liian valkoiset, lopeta kuuri kesken. Lisäksi jos hampaitasi vihloo hyvin voimakkaasti, lopeta kuuri kesken. Monet ovat kuitenkin sanoneet, että pieni vihlonta kuurin aikana on normaalia.

Hampaiden valkaisu kotikonstein

Jos hampaasi ovat hyvässä kunnossa ja haluat kokeilla niiden valkaisemista kotikonstein, seuraava askel on valkaisutuotteen valinta. Erinäisten foorumikirjoittelujen perusteella suosituin tuote hampaiden kotivalkaisuun on muun muassa ISoSmilen myymät Crest Whitestrips -valkaisuliuskat. 10 päivän paketti maksaa ISoSmilessa 37 € ja sen vaikutuksen pitäisi kestää 12 kuukautta. Xytol.fi * myy myös omia hampaiden valkaisuliuskojaan hintaan 49,50 €.

Yksi edullinen vaihtoehto on WhiteWorks, joka myy valkaisuliuskojen sijaan valkaisukittejä ja valkaisukyniä. Valkaisukynä maksaa 29,90 € ja sen pitäisi riittää yli kahteenkymmeneen käsittelyyn. Myös Dentaworks * myy valkaisukyniä, joskin hieman WhiteWorksiä kalliimmalla.

Hampaidenvalkaisu.org ja Valkoisethampaat.com myyvät valkaisuliuskojen ja -kynien lisäksi myös 99 € maksavaa valkaisuvaloa.

Jotkin kaupat myyvät valkaisuliuskojen, -kittien ja -kynien lisäksi myös hammastahnoja, joiden on tarkoitus valkaista hampaita samaan tapaan. Valkaisevat hammastahnat voivat kyllä poistaa kiilteen pinnalta lieviä värjäytymiä, mutta ne eivät muuta hampaiden perusväriä yhtään valkoisemmaksi. Lisäksi valkaisevien hammastahnojen päivittäinen käyttö voi vahingoittaa kiilteen pintaa ja ärsyttää limakalvoja ja ientä. Valkaisevia hammastahnoja ei olekaan suositeltavaa käyttää kuin kuuripohjaisesti muutama päivä putkeen.

Kotimaiset verkkokaupat

Teimme vertailun siitä, mistä hampaidenvalkaisutuotteita saa halvimmalla. Eri kaupoissa on myynnissä erilaisia tuotteita, mistä johtuen teimme vertailun erikseen jokaisen tuotekategorian kohdalla. Otimme hintoihin mukaan toimituskulut.

Halvimmat valkaisupaketteja myyvät verkkokaupat:

 1. Hampaidenvalkaisukotona.fi * (39 €)
 2. Valkoisethampaat.com (49 €)
 3. Hampaidenvalkaisu.org (49 €)
 4. BeconfiDent * (49,90 €)
 5. DentaWorks * (65,85 €)

Halvimmat valkaisuliuskoja myyvät verkkokaupat:

 1. ISoSmile (alk. 19 €)
 2. Xytol.fi * (49,50 €)
 3. Hampaidenvalkaisu.org (69 €)
 4. Valkoisethampaat.com (79 €)

Halvimmat valkaisukyniä myyvät verkkokaupat:

 1. ProWhite * (kestotilaus, lue kuvaus alta)
 2. BeconfiDent * (29,90 €)
 3. WhiteWorks (39,90 €)
 4. Hampaidenvalkaisu.org (49 €)
 5. DentaWorks * (49,95 €)
 6. Valkoisethampaat.com (59 €)

Halvimmat valkaisuvaloja myyvät verkkokaupat:

ProWhitelta voi tilata kahdesta valkaisukynästä 30 päivää kestävän tutustumispaketin 6,90 € postikulujen hinnalla *. Tarjouksessa on kyse kestotilauksesta, jossa tuotteita lähetetään jatkossa kotiin joka toinen kuukausi hintaan 86,70 € / 2kk. Jos haluat vain tutustumispaketin, muista peruuttaa tilaus ajoissa.

Muut kotimaiset verkkokaupat

Tuotteita hampaiden valkaisuun voi löytää myös muista kuin siihen erikoistuneista verkkokaupoista. Esimerkiksi Stockmannilta voi tilata Rion Professional * ja Blue Light * -hampaidenvalkaisutuotteita ja Nellyltä puolestaan muutamia Dentwayn valkaisutuotteita *. Yliopiston Apteekista löytyy myös hampaiden valkaisuun tarkoitettuja tuotteita.

Ulkomaiset verkkokaupat

Valkaisutuotteita saa usein halvemmalla kun ne tilaa ulkomailta. Olemme listanneet alle muutamia ulkomaisia verkkokauppoja, joista valkaisutuotteita saa edullisesti.

Halpoja ulkomaisia hampaiden valkaisutuotteita myyviä verkkokauppoja:

Säästä hampaiden kotivalkaisussa alennuskoodeilla

Ennen valkaisutuotteiden tilaamista kannattaa tarkistaa Alennuskoodit.us-sivustoltamme, onko verkkokauppaan sillä hetkellä voimassa olevia alennuskoodeja.

Katso alennuskoodit:

Tarkkamarkka.comin sisarsivuston Ostohyvitys.fi * Kauneus ja terveys -kategoriasta löytyy lisäksi yksi tässä jutussa mainittu kauppa: Xytol. Jos siis teet tilauksen Xytoliin *, voit saada ostoksistasi myös bonusta.