Laihdutustuotteet postikulujen hinnalla

Olemme listanneet alle laihdutus- ja painonhallintatuotteita, joista voi tilata ensimmäisen pakkauksen joko pelkkien postikulujen hinnalla tai muuten tarjoushintaan.

Näiden kohdalla kannattaa ennen tilaamista muistaa aina lukea tilausehdot hyvin huolellisesti.

Jokaisessa tarjouksessa on kyse kestotilauksesta tai usean kuukauden mittaisesta määräaikaisesta tilauksesta ja postikulujen hinnalla tai tarjoushintaan saa vain ensimmäisen pakkauksen. Jatkossa pakkauksista maksaa normaalin hinnan.

Jos haluaa vain ensimmäisen pakkauksen tarjoushintaan, voi tilauksen peruuttaa 14 päivän kuluessa pakkauksen vastaanottamisesta.

Välillä tämäntyyppisistä tarjouksista saa kuitenkin lukea erinäisillä keskustelufoorumeilla, joilla tarjoukseen tarttuneet kirjoittavat, että tilauksen peruuttaminen on osoittautunut hankalaksi ja he ovat joutuneet maksamaan määräaikaisen tilauksen. Kannattaa siis käyttää omaa harkintaa näitä näytteitä tilatessa.

Ensimmäisen pakkauksen saa postikulujen hinnalla tai tarjoushintaan seuraavista laihdutustuotteista:

Jätä kommentti
Huomasitko virheen, kaipaatko lisätietoa? Jätä kommentti alta.

* Jotkut tämän sivun linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Affiliate-linkkiä klikatessasi siirryt haluamallesi sivulle affiliate-verkoston kautta, joka maksaa minulle rahaa klikkauksista. Läpinäkyvyyden vuoksi olen merkinnyt affiliate-linkit niiden perään kirjoittamallani tähdellä (*).