Uutiset

Varoitus

VAROITUS! Luet Tarkan markan uutiskirjearkistoa. Tällä sivulla esitetyt tiedot ja linkit voivat olla jo vanhentuneita. Saat uusimmat tarjoukset, vinkit ilmaistavaroista ja säästövinkit suoraan sähköpostiisi tilaamalla Tarkan markan uutiskirjeen


Tarkan markan uutiskirje 17.10.2013

Tämän viikon säästövinkkeinä mm. ilmaisia heijastimia ja ilmainen lusikkasetti, matkapuhelinliittymätarjouksia, uusi diilisivusto, Sokoksen Season Sale, Ebookersin kaupunkilomien ale sekä ennakkopääsy Nellyn suljettuun aleen.

Uutiskirjeen sisältö:

Matkapuhelinliittymätarjouksia

Päivitimme Halvin matkapuhelinliittymä -juttuumme uusia tarjouksia. Esimerkiksi Tele Finland tarjoaa Meidän kesken -liittymän alkaen 4 €/kk. Liittymällä voi puhua rajattomasti Tele Finlandin ja Soneran liittymiin.

iPad halvalla

Direct123 tarjoaa 31.10. asti 15 % alennusta kaikista 64 GB iPadeista. iPad Retina-näytöllä, Wifillä ja 4G:llä lähtee hintaan 704 €, iPad Mini puolestaan hintaan 568 €.

Viime viikolla tekemämme Hullujen Päivien hintavertailunaikaan halvin hinta isommalle iPadille oli 789 €.

Sokoksella Season Sale

Sokoksen verkkokaupassa on käynnissä Season Sale sunnuntaihin 20.10. asti. Tarjouksessa on tuotteita naisille, miehille, kotiin ja sisustamiseen.

Uusi diilisivusto: Ooolala

Saimme tänään tietää uudesta palvelusta, joka saattaa kiinnostaa Grouponin ja muiden diilisivustojen ystäviä. Ooolala tarjoaa jopa 60-80 % alennuksia mm. brändeiltä Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Calvin Klein ja Guess.

Ostohyvitys.fi Startup Saunassa

Tarkkamarkan sisarsivusto Ostohyvitys.fi on päässyt mukaan Startup Saunaan, joka yhdistää lupaavia startup-yrityksiä, sijoittajia ja medioita.

Ostohyvitys.fi on ilmainen palvelu, jonka avulla saat rahaa takaisin verkko-ostoksistasi. Jos et ole vielä liittynyt mukaan, onnistuu se alla olevalla linkillä.

Viikon parhaat lehtien tilaajalahjat

Lehtien tilaajalahjatarjoukset jatkuvat yleensä kestotilauksina, joten lukekaa tilausehdot tarkkaan ja muistakaa peruuttaa ajoissa jos peruuttaa aiotte.

Viikon mielenkiintoisimmat uutiset

Viikon parhaat matkatarjoukset

Ebookersilla on tarjouksessa kaupunkilomia 30.11.2013 asti. Esimerkiksi lennot ja hotellin sisältävät 2-3 vrk matkapaketit Berliiniin alk. 147 €, Prahaan alk. 201 € ja Pariisiin alk. 252 €.

Jos varaat pelkän hotellin, voit saada alennuskoodilla 15 % lisäalennusta.

Vinkki: käytä alennuskoodia kirjoittamalla Ebookersin sivuilla hakulomakkeen loppuun haluamasi hotellin nimi ja alennuskoodi.

Viikon parhaat alennuskoodit

Vinkkaamme Facebookissa hyvistä alennuskoodeista, jotka eivät ehdi uutiskirjeeseen: https://www.facebook.com/alennuskooditus.

Viikon parhaat ilmaistarjoukset

Uusimmat ilmaistarjoukset löydät Facebook-sivultamme: http://www.facebook.com/ilmaistarjoukset

Tarkkamarkka Facebookissa

Jos pidit tämän viikon vinkeistämme, tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/tarkkamarkka

Facebook Like Button

Isoja säästöjä nopeasti

Oletko löytänyt jonkun huippuhyvän tarjouksen? Onko sinulla säästövinkki, jonka haluaisit jakaa muiden kanssa? Voit kertoa vinkin vastaamalla suoraan tähän uutiskirjeeseen, kirjoittamalla Tarkan markan keskustelufoorumille tai tämän lomakkeen kautta: http://www.tarkkamarkka.com/blogi/ota-yhteytta/

Jätä kommentti
Huomasitko virheen, kaipaatko lisätietoa? Jätä kommentti alta.

* Jotkut tämän sivun linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Affiliate-linkkiä klikatessasi siirryt haluamallesi sivulle affiliate-verkoston kautta, joka maksaa minulle rahaa klikkauksista. Läpinäkyvyyden vuoksi olen merkinnyt affiliate-linkit niiden perään kirjoittamallani tähdellä (*).