Uutiset

Varoitus

VAROITUS! Luet Tarkan markan uutiskirjearkistoa. Tällä sivulla esitetyt tiedot ja linkit voivat olla jo vanhentuneita. Saat uusimmat tarjoukset, vinkit ilmaistavaroista ja säästövinkit suoraan sähköpostiisi tilaamalla Tarkan markan uutiskirjeen


Mikäli pidit näistä vinkeistä ja haluat tilata tämän uutiskirjeen itsellesi, onnistuu se osoitteessa http://www.tarkkamarkka.com/uutiskirje.

Ilmaista purukumia

Haluatko ilmaista purukumia? Frozn-purukumimerkillä on menossa kampanja, jossa voi tilata kotiinsa purukumia täysin ilmaiseksi.

Kampanja on voimassa vain hetken aikaa, joten nopeus on valttia.

Ilmainen miesten hajuste

Haluatko tuoksua hyvältä tai antaa lahjan jollekin miehelle? Bossilla on menossa kampanja, jossa voit tilata kotiisi näytepullon Bossin miesten tuoksua täysin ilmaiseksi.

Puhu ilmaiseksi ulkomaille

Tarkkamarkka.com on saanut uuden artikkelin halvoista ulkomaanpuheluista. Kerron tässä artikkelissa myös pari tapaa soittaa ulkomaille täysin ilmaiseksi.

Jätä kommentti
Huomasitko virheen, kaipaatko lisätietoa? Jätä kommentti alta.

* Jotkut tämän sivun linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Affiliate-linkkiä klikatessasi siirryt haluamallesi sivulle affiliate-verkoston kautta, joka maksaa minulle rahaa klikkauksista. Läpinäkyvyyden vuoksi olen merkinnyt affiliate-linkit niiden perään kirjoittamallani tähdellä (*).