Uutiset

Varoitus

VAROITUS! Luet Tarkan markan uutiskirjearkistoa. Tällä sivulla esitetyt tiedot ja linkit voivat olla jo vanhentuneita. Saat uusimmat tarjoukset, vinkit ilmaistavaroista ja säästövinkit suoraan sähköpostiisi tilaamalla Tarkan markan uutiskirjeen


Mikäli pidit näistä vinkeistä ja haluat tilata tämän uutiskirjeen itsellesi, onnistuu se osoitteessa http://www.tarkkamarkka.com/uutiskirje.

Maksutelevisiokanavia ilmaiseksi

Pääkaupunkiseudun kaapelitelevisio-operaattori Welholla on menossa tarjous, jossa voit kokeilla Welho M -kanavapakettia 30 päivän ajan täysin veloituksetta.

M-pakettiin kuuluvat kanavat ovat: Animal Planet, CNN, MTV3 MAX, National Geographic Channel, BBC Entertainment, Star!, Eurosport 2, Nickelodeon, Discovery Channel, Kino TV, Travel Channel, URHEILU+KANAVA, CH! ja Eurosport.

Aidosti ilmaista tavaraa

Ilmaistavaraa.com on suomalainen blogi, josta löydät vihjeistä aidosti ilmaisista tavaroista. Näiden ilmaistavaroiden saamiseksi sinun ei siis tarvitse sitoutua lehtien kestotilauksiin tai ostaa jotakin muuta kalliimpaa tuotetta. Blogissa kerrotaan myös arvonnoista ja kilpailuista. Ilmaistavaraa.com tietää esimerkiksi kertoa, että Poptravelilla on nyt menossa kilpailu, jossa voit voittaa lennot kahdelle Roomaan.

Katsasta autosi puolet halvemmalla

Autokatsastus on jokaisella asemalla samanlainen rutiinioperaatio, joten miksi et katsastaisi autoasi siellä, missä se on halvinta? Katso vinkit halvimman autokatsastuksen löytämiseen.

Ilmaista olutta

Tiesitkö, että jos ostat 6-packin olutta irtopulloina, voit saada oluesi yli 40 % halvemmalla? Minä en, joten tein hieman tutkimustyötä aiheesta. Tuloksena on artikkeli, jossa kerron kuinka voit ostaa olutta puoleen hintaan.

Ovatko kanta-asiakaskortit huijausta?

Auttavatko kanta-asiakaskortit sinua oikeasti säästämään? Muun muassa tunnettu tietokirjailija Petteri Järvinen on sitä mieltä, että eivät. Monet tutkimukset ovat näet tulleet (hätäisesti miettien täysin järjettömään) tulokseen, että suurin osa ihmisistä menettää rahaa käyttämällä kanta-asiakaskorttiaan. Lue lisää säästämisvinkeistä, jotka voivat olla susia lampaiden vaatteissa.

Jätä kommentti
Huomasitko virheen, kaipaatko lisätietoa? Jätä kommentti alta.

* Jotkut tämän sivun linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Affiliate-linkkiä klikatessasi siirryt haluamallesi sivulle affiliate-verkoston kautta, joka maksaa minulle rahaa klikkauksista. Läpinäkyvyyden vuoksi olen merkinnyt affiliate-linkit niiden perään kirjoittamallani tähdellä (*).