Diilit

Tässä ohjeessa:

Suosituimmat diilisivustot:

  1. Groupon *
  2. Members.com *
  3. Facediili

Uutta: Ooolala * on uusi, vuonna 2013 avattu shoppailuklubi. Ooolala tarjoaa jopa 60-80 % alennuksia mm. brändeiltä Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Calvin Klein ja Guess.

Viime vuosina on auennut monia diilisivustoja, jotka lupaavat käyttäjilleen erilaisia tuotteita, palveluita, ravintolavarauksia, matkoja ja verkkokauppojen lahjakortteja jopa 70 % normaalihintaa edullisemmin.

Diilisivustoilla tarjoukset ovat aina voimassa rajoitetun ajan, tyypillisesti muutamia päiviä. Vaihtoehtoisesti tuotetta voi olla myynnissä rajoitettu määrä. Suuremmilla diilisivustoilla kuten Grouponilla * tarjoukset on jaettu kaupunkien mukaan.

Olemme listanneet tälle sivulle tiedossamme olevat suomenkieliset diilipalvelut sekä kirjoittaneet sivun loppuun muutamia vinkkejä palveluiden käyttämiseen.

Diilisivustot

Alta löydät tiedossamme olevat diilisivustot. Sivustojen käyttäminen, käyttäjäksi rekisteröityminen ja uutiskirjeen tilaaminen on ilmaista, eikä velvoita ostamaan mitään.

Diilisivut:

Cityshoppari

Diilisivuista kiinnostuneita saattaa kiinnostaa myös Cityshoppari-kortti *, jolla saa alennuksia muodista ja kauneudesta. Lisäksi tietyissä ravintoloissa kortilla saa kaksi annosta yhden hinnalla.

Cityshoppari-kortti maksaa toimituskuluineen 29 euroa.

Linkki: Tilaa Cityshoppari *

Bonusta diileistä

Jos ostat diilejä Grouponilta tai harkitset Cityshoppari-kortin ostamista, voit saada ostoksestasi bonusta sisarsivustomme Ostohyvitys.fi kautta: http://www.ostohyvitys.fi/diilit *

Ennen ostamista kannattaa tarkastaa myös Alennuskoodit.us-sivustomme. Olemme löytäneet kerran Members.comiin alennuskoodin, jolla sai 10 € alennusta yli 50 € tilaukseen. Jos Members.comille tulee myöhemmin uudestaan vastaavanlainen alennuskoodi, löytyy se osoitteesta http://www.alennuskoodit.us/members.com/

Vinkkejä diilien ostamiseen

Diilisivustoilta löytyy usein oikeasti hyviä tarjouksia, mutta aina näin ei ole. Ennen diiliin tarttumista kannattaa aina lukea ehdot huolellisesti läpi, sillä niissä saattaa olla pienellä präntillä yllättäviäkin asioita. Esimerkiksi Grouponin matkalahjakortin ehdoissa saattaa lukea, että lahjakortin ostaminen on sitova ilmoittautuminen matkakohteessa järjestettäville retkille.

Diilisivuilla myydään usein esimerkiksi 10 eurolla 20 euron arvoista lahjakorttia johonkin verkkokauppaan. On hyvinkin mahdollista, että yhtä hyvän tai jopa paremman alennuksen verkkokaupasta saa ilmaisella alennuskoodilla.

Keskity diilin hintaan ja vertaile, saako tuotteen tai vastaavan palvelun halvemmalla muualta. Älä anna sekunti sekunnilta hupenevan ostoajan ja suurten alennusprosenttien vietellä, vaan harkitse ja vertaile ennen ostamista.

Kannattaa lisäksi pitää mielessä, että jos tuote tai palvelu ei mahdu budjettiisi tai sille ei oikeasti ole tarvetta, ei sitä kannata ostaa vain siksi, että se on halpa.

Jos olet ostanut diilin johonkin palveluun tai tapahtumaan, ota mukaasi tulostettuna diilitosite sekä kuvakaappaus diilisivusta, jossa näkyvät myös diilin ehdot. Kaikki palvelun työntekijät eivät välttämättä ole tietoisia siitä, että he ovat olleet mukana jossakin diilipalvelussa, joten on hyvä jos voit todistaa ostaneesi diilin ja näyttää mitä kaikkea ostamaasi tarjoukseen sisältyi.