Halvat piilolinssit

Tässä oppaassa:

Halvimmat piilolinssejä myyvät verkkokaupat:

 1. LensCatcher
 2. Favoptic
 3. Lensme
 4. Lensbase.eu
 5. Lensstore *

Piilolinssien hinnoissa on todella suuria eroja optikkojen ja verkkokauppojen välillä. Monet piilolinssit voi saada jopa 50 % halvemmalla, jos ne tilaa netistä. Kuitenkin myös eri verkkokauppojen hinnoissa on pieniä eroja. Tällä sivulla kerromme, mistä piilolinssit saa tilattua halvimmalla.

Tarjous: LensOn * tarjoaa 5 euron alennusta uusille asiakkaille alennuskoodilla a5iu9o.

Piilolinssien hintavertailu

Teimme vertailua etsimällä, mistä verkkokaupasta löytää halvimmalla 6 linssin pakkauksen Purevision-merkkisiä piilolinssejä, jotka ovat hyvin suosittuja ja yleisiä kuukausilinssejä. Värillisiin tai muuten vähän erikoisempiin piilolinsseihin keskittyvät  Cybershop, Speciallens.com ja Värilliset linssit eivät kyseisiä linssejä tarjonneet, joten ne jätimme vertailusta pois.

Vertailumme perusteella järjestys on seuraava halvimmasta kalleimpaan:

 1. LensCatcher – 26,95 €
 2. Favoptic – 28,00 €
 3. Lensme – 33,90 €
 4. Lensbase.eu – 34,29 €
 5. Lensstore * – 34,50 €
 6. Shopping4net * – 35,50 €
 7. LensOn * – 35,90 €
 8. Silmälasit24 * – 37,09 €
 9. YourLenses * – 37,85 €
 10. Netlens – 39,66 €
 11. LensWay * – 39,90 €
 12. Piilarinet – 41,90 €
 13. Piilaritnetista.fi * – 44,90 €
Jos taas etsit värillisiä tai vähän erikoisempia piilolinssejä, ovat ainakin seuraavat siihen sopivia kauppoja:
 
Lisäksi Pharma Optic tarjoaa vahvuudettomat värilliset piilolinssit 4,90 euron postikulujen hinnalla *. Samalla liittyy kestotilaajaksi, joten lue ehdot huolellisesti läpi ennen tilaamista.

Postimaksut piilolinssitilauksissa

Suurimmassa osassa verkkokauppoja on kiinteät 5 euron postikulut kaikille tilauksille, mutta ulkomaisissa verkkokaupoissa LensCather ja Lensbase.eu toimituskulut ovat hieman isommat: 5,80 euroa ja 6,50 euroa. Japanilaisia ja eteläkorealaisia piilolinssejä myyvässä Speciallens.comissa toimituskulut Suomeen ovat noin 8 euroa. Silmälasit24:ssä toimituskulut ovat poikkeuksellisen suuret: 7,90-14,90 euroa.

Muutamat verkkokaupat tarjoavat ilmaisen toimituksen, kun tilauksen arvo ylittää tietyn rajan. Shopping4netissä raja on 60 euroa, Lensstoressa 79 euroa, Värillisetlinssit.comissa 75 euroa ja Speciallens.comissa 65 dollaria. Itselläni on tapana tilata piilolinssit aina kerralla puoleksi vuodeksi, jolloin ainakin 60 euron raja menee helposti rikki.

Piilolinssit halvemmalla Vertaa.fi:n kautta

Useat piilolinssejä myyvät verkkokaupat näyttävät tuotteistaan eri hintaa käyttäjille sen perusteella, mitä kautta he ovat verkkokauppaan saapuneet. Siirtymällä verkkokauppaan Vertaa.fi:stä löytyvän linkin kautta voi parhaimmillaan saada tismalleen saman tuotteen jopa 28 % halvemmalla.

Olemme kirjoittaneet aiheesta lisää blogissamme.

Säästä piilolinsseissä alennuskoodeilla

LensOn *, Shopping4net *, Silmälasit24 *, Cybershop ja Värilliset linssit tarjoavat sivuillaan mahdollisuutta käyttää alennuskoodeja, joiden avulla tilauksensa voi saada helposti esimerkiksi 20 % halvemmalla.

Katso alennuskoodit:

Aina ennen tilaamista kannattaakin tarkistaa Alennuskoodit.us-sivustoltamme, onko kyseiseen kauppaan sillä hetkellä voimassa olevia alennuskoodeja.

Useista listaamistamme piilolinssikaupoista voi lisäksi kerätä bonusta sisarsivustomme Ostohyvitys.fi * kautta. Ostohyvitys.fi:ssä mukana olevat piilolinssikaupat löydät täältä: http://www.ostohyvitys.fi/piilolinssit-ja-silmalasit *

Ilmainen LensOn-lahjakortti

Ilmaistarjoukset.fi-sivustomme kautta Facebook-käyttäjien on mahdollista hankkia ilmaiseksi 5 euron arvoinen lahjakortti LensOniin. Tarjouksen voimassaoloajasta ei ole tietoa.