Tietoliikenne ja puhelut

Löydä halpa laajakaista

Tiesitkö, että paikallisen puhelinyhtiön laajakaistaliittymä kulkee yleensä aivan samoja lankoja pitkin kuin kilpailevankin operaattorin? Miksi maksaisit samasta palvelusta ylihintaa? Etsi kotikuntasi halvin laajakaistaliittymä ja vaihda. Voit säästää kuussa jopa 20 euroa!

Halvin matkapuhelinliittymä

Matkapuheluiden hinnat ovat Suomessa laskeneet roimasti. Muista kuitenkin silti vertailla aina välillä oman liittymäsi hintaa muihin markkinoilla oleviin. Liittymää vaihtaessa voit pitää vanhan matkapuhelinnumerosi ja usein ainoa huomaamasi ero liittymää vaihtaessa on halventuneet puhelinlaskut. Ilmainen raha on aina mukavaa!

Älä maksa tekstareista: lähetä viestit netin kautta

SMS

Jokainen suomalainen lähettää vuodessa yli 500 tekstiviestiä. Yhden tekstiviestin keskihinta on tällä hetkellä 6 senttiä. Keskimääräinen säästösi on 30 euroa!

Halvat puhelut ulkomailta Suomeen

Puhelukortti

Oletko lähdössä lomalle tai ulkomaille? Katso vinkit, miten voit olla halvalla tai jopa ilmaiseksi yhteydessä kotiin ja säästä jopa satoja euroja puhelukuluissa!

Halvat puhelut Suomesta ulkomaille

Nettipuhelu

Soitatko ulkomaille? Näillä vinkeillä voit soittaa ulkomailla halvalla tai jopa ilmaiseksi!

Jätä kommentti
Huomasitko virheen, kaipaatko lisätietoa? Jätä kommentti alta.

* Jotkut tämän sivun linkeistä ovat affiliate-linkkejä. Affiliate-linkkiä klikatessasi siirryt haluamallesi sivulle affiliate-verkoston kautta, joka maksaa minulle rahaa klikkauksista. Läpinäkyvyyden vuoksi olen merkinnyt affiliate-linkit niiden perään kirjoittamallani tähdellä (*).