Internetin hintavertailusivut

Myyjille maksulliset hintavertailut

Kaupalliset hintavertailusivustot ovat useimmiten myyjille maksullisia. Tämän seurauksena monet, mahdollisesti halvimmat, kauppiaat ovat jättäytyneet vertailupalvelun ulkopuolelle. Klassinen esimerkki elektroniikan puolelta on, että Verkkokauppa.com ei ole mukana Mikrobitin hintaseurannassa.

Mikrobitin hintaseuranta – Mikrobitin hintavertailussa voit verrata kulutuselektroniikkatuotteiden hintoja eri kauppojen välillä. Mikrobitin hintavertailu on myyjille maksullinen palvelu. Isoista kauppiaista poissa ovat ainakin Verkkokauppa.com.

Vertaa.fi – Sivuston aihepiiriin kuuluvat tietokoneet, puhelimet, elektroniikka, viihde, vakuutukset, koti ja vapaa-aika, matkustus sekä autot ja renkaat. Sivusto on myyjille maksullinen.

Myyjille ilmaiset hintavertailut

Myyjille ilmaiset hintavertailut ovat yleensä harrastajien tekemiä hintavertailuita, jotka on perustettu paikkaamaan kaupallisten hintavertailupalveluiden vähäistä myyjien määrää. Näiden palveluiden hyvänä puolena on kauppiaiden suuri määrä. Huonona puolena on kaupallisia palveluita heikompi käytettävyys.

Hintavertailu.com – Hintavertailu.com on toukokuussa 2008 avattu sivusto, joka hakee tietoja eri hintavertailusivustoilta sekä suoraan kauppojen sivuilta. Myyjille ilmainen. Sivusto on perustettu paikkaamaan edellä mainitsemaasi myyjille maksullisten hintavertailusivustojen ongelmaa.

Vertailu.info – Elektroniikan hintavertailu. Myyjille ilmainen. Mukana “laadukkaimmat suomalaiset verkkokaupat”.

Katso myös
Piilolinssien hintavertailu
Palveluiden ja tuotteiden hintavertailuja
Allergialääkkeiden hintavertailu
Matkapuhelinliittymien hintavertailu* (www.gsmvertailu.fi)
Sähköyhtiöiden hintavertailu* (www.vaihtovirta.fi)
Eri maiden Amazon-kauppojen hintavertailu (www.pricenoia.com)

2 vastausta artikkeliin “Internetin hintavertailusivut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.