Päivittäiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit voivat toimia myös kuukausikäytössä

Olen lueskellut tässä viimeisen vuorokauden aikana paljon piilolinsseistä. Löysin Taloussanomien kommenttien kautta mielenkiintoisen linkin pari vuotta vanhaan englantilaiseen Daily Mail-lehden artikkeliin.

Artikkelin mukaan 1-Day Acuvue piilolinssit ovat rakenteeltaan samanlaisia kuin pidempään käyttöön tarkoitetut linssit. Artikkelista: “No physical property of 1-Day Acuvue limits its use to a single day disposable wear. Ultimately however, how a patient wears a particular lens is a decision to be made by the prescribing eye-care practitioner in consultation with their patient.”

Samaisen artikkelin mukaan piilolinssien käyttäjät Isossa-Britanniassa voisivat säästää vuodessa 250 miljoonaa puntaa vuodessa halvempia päivittäiskäytön linssejä ostamalla.

Onkohan tästä aiheesta ollut kirjoituksia suomalaisissa lehdissä?

Tekijä: Markus Ossi

Markus Ossi on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomisti. Markus on opiskellut rahoitusta HEC Montréalissa ja markkinointia ESC Reimsissä. HEC Montréalissa hän opiskeli sijoitusportfolioiden hallintaa, johdannaisinstrumenttien hinnoittelua sekä kaupankäyntiä rahoitusmarkkinoilla. ESC Reimsissä hän opiskeli markkinointia sekä brändien hallintaa. Markus on ollut säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijana mm. Huomenta Suomessa, Kuningaskuluttajassa sekä Jenny+ -ohjelmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.