Päivittäiseen käyttöön tarkoitetut piilolinssit voivat toimia myös kuukausikäytössä

Olen lueskellut tässä viimeisen vuorokauden aikana paljon piilolinsseistä. Löysin Taloussanomien kommenttien kautta mielenkiintoisen linkin pari vuotta vanhaan englantilaiseen Daily Mail-lehden artikkeliin.

Artikkelin mukaan 1-Day Acuvue piilolinssit ovat rakenteeltaan samanlaisia kuin pidempään käyttöön tarkoitetut linssit. Artikkelista: ”No physical property of 1-Day Acuvue limits its use to a single day disposable wear. Ultimately however, how a patient wears a particular lens is a decision to be made by the prescribing eye-care practitioner in consultation with their patient.”

Samaisen artikkelin mukaan piilolinssien käyttäjät Isossa-Britanniassa voisivat säästää vuodessa 250 miljoonaa puntaa vuodessa halvempia päivittäiskäytön linssejä ostamalla.

Onkohan tästä aiheesta ollut kirjoituksia suomalaisissa lehdissä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.