Tavaraa aidosti ilmaiseksi

Tänään Talouselämää lukiessa huomasin, että Sitralta saa tilata ilmaisen kirjan Järkipuheita ruoasta. Tästä tuli mieleeni, että en ole täällä blogissa vielä kertonutkaan mahdollisuuksista tilata ilmaisia tavaroita netistä.

Eli, varsin erilaiset tahot tarjoavat netin kautta kaikenlaista ilmaista tavaraa, kuten nyt Sitrakin. Osa näistä tavaroista on aidosti ilmaisia, osan saa enemminkin ”ilman eri maksua”.

Tällä kertaa keskityn kuitenkin aidosti ilmaisiin tuotteisiin. Paras tuntemani aidosti ilmaisten tuotteiden lista löytyy Muropaketin keskustelufoorumilta keskusteluketjusta Ilmaistavaraa netistä. Sinne minäkin tuon oman vinkkini tänään lisäsin. Kovin suosittu on tällä hetkellä vinkki, jonka avulla voi tilata ilmaisia kokeilueriä Fantaa.

Esimerkiksi ilmaisen Fantan tapauksessa kyse on siitä, että valmistaja haluaa tuotteen eri versioita kuluttajilla. Tässä tietenkin edellytetään sitä, että vastataan johonkin kyselyyn jälkeenpäin. Joskus kyse on ilmaisista näytteistä ja joskus jokin yhteisö haluaa esimerkiksi sivistää ihmisiä. Sivistämisestä on esimerkkinä vaikka ilmainen kaavio ihmisen DNA:sta.

(Sitran ilmaista kirjaa voi muuten tilata Sitran sivujen ohjeiden mukaan osoitteesta julkaisut@sitra.fi. Sivuilla ei kerrota, täytyykö kirjasta maksaa postitus- tai käsittelykuluja.)

Jos ilmaistavarat kiinnostavat, mene osoitteeseen https://www.tarkkamarkka.com ja tilaa etusivulta uutiskirjeeni. Lähetän nykyään joka viikko uutiskirjeen, joka sisältää ajankohtaiset säästövinkit sekä viikon parhaat ilmaistarjoukset.

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.