Yksityiset parkkisakot mahdollista saada takaisin

Hovioikeus mukaan yksityisen pysäköintiyhtiön Oy ParkCom Ab:n asettamat valvontamaksut ovat vastoin Suomen lakia.

Suomeksihan tämä tarkoittaa sitä, että jos olet tällaisia yksityisiä parkkisakkoja saanut, niitä voi mahdollisesti kohta lähteä perimään takaisin.

ParkCom aikoo kuitenkaan valittaa hovioikeuden päätöksestä korkeimpaan oikeuteen. Yrityksen toimitusjohtaja Tom Ek uhoaa Iltalehdessä: “Mikäli me voitamme tämän riita-asian, tästä aiheutuu laskunsa maksamattomille jälkiseurauksia aikanaan. Olemme voittaneet vastaavat riidat aiemmin muissa Pohjoismaissa.”

Linkki: ParkCom valittaa tuomiosta korkeimpaan oikeuteen

Tekijä: Markus Ossi

Markus Ossi on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomisti. Markus on opiskellut rahoitusta HEC Montréalissa ja markkinointia ESC Reimsissä. HEC Montréalissa hän opiskeli sijoitusportfolioiden hallintaa, johdannaisinstrumenttien hinnoittelua sekä kaupankäyntiä rahoitusmarkkinoilla. ESC Reimsissä hän opiskeli markkinointia sekä brändien hallintaa. Markus on ollut säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijana mm. Huomenta Suomessa, Kuningaskuluttajassa sekä Jenny+ -ohjelmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.