Hulppea opiskelija-asunto

Avotakka-lehden www-sivuilla on juttu varsin hulppeasta opiskelija-asunnosta. Olen itse tässä katsellut uutta asuntoa ja on ihan mukava nähdä millaiseksi ihmiset ovat asuntoja muuntaneet. Tässäkin näyttäisi, että tyyli on saatu aikaiseksi lähinnä hyvällä tyylitajulla, ei niinkään ylimalkaisella tuhlailulla.

Näitä www-sivustoja tehdessä olen jollain lailla oppinut arvostamaan käytännöllistä designia. Olenkin miettinyt, että voisi olla hauska ”siihen omaan asuntoon” saada joku sisustussuunnittelija tekemään oikein sisustussuunnitelma.

Aasinsiltana, olen tänään lähettänyt eräälle www-sivujen suunnittelua tekevälle ystävälleni ensimmäinen version Tarkkamarkka.com ulkoasumäärittelystä. Tämän pohjalta hän antaa arvion ulkoasun suunnittelun hinnasta. Tavoitteena olisi saada aikaan raikkaampi ja selkeämpi ulkoasu Tarkkamarkka.com sivulle. Jossain vaiheessa sitten yhdistän tämän blogin, itse sivuston ja keskustelufoorumin jonkinlaiseksi harmoniseksi kokonaisuudeksi.

Miten teidän mielestänne pitäisi varsinaisen Tarkkamarkka.com sivuston (ei siis tämän blogin) ulkoasua kehittää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.