Laajakaistan vikahyvityksiin korotuksia

Tietokone-lehdessä on juttu, jonka mukaan laajakaistan vikahyvityksiin voi tulla korotuksia.

Jutussa kerrotaan, että ”nykyisen viestintämarkkinalain mukaan kuluttaja voi saada hyvitystä 15 euroa alkavalta viikolta tai korkeintaan 120 euroa. Hyvitystä on voinut saada pääasiassa kännykkä- tai laajakaistaliittymän katkos- ja vikatilanteissa.”

Täytynee jossain vaiheessa tehdä Tarkkamarkkaan artikkeli, johon selvitän miten näitä vikahyvityksiä voi käytännössä hakea. Olen itse ollut aiemmin kahdellakin eri operaattorilla töissä, mutta en ikinä törmännyt näiden asioiden käsittelyyn työssäni.

Onko kukaan blogin lukija hakenut vikahyvitystä operaattoriltaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.