Euron lounas

Huomasin Helsingin Sanomista 23-vuotiaan työttömän raportin Helsingin halvimmista ruokapaikoista. Tämä kolme kuukautta ilman tuloja ollut kaveri haki Helsingin sosiaaliviraston infopisteestä listan Helsingin edullisista ruokapaikoista ja kävi kokeilemassa niistä kahtakymmentäkahta.

Esimerkiksi ortodoksisen seurakunnan tarjoama ateria kuulostaa varsin ruhtinaalliselta: “marinoitua kalaa, perunamuusia, fetasalaattia ja punajuurisalaattia – kaikki tuoretta.” Tämänkin lounaan hinta oli vaivainen euro.

Tekijä: Markus Ossi

Markus Ossi on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomisti. Markus on opiskellut rahoitusta HEC Montréalissa ja markkinointia ESC Reimsissä. HEC Montréalissa hän opiskeli sijoitusportfolioiden hallintaa, johdannaisinstrumenttien hinnoittelua sekä kaupankäyntiä rahoitusmarkkinoilla. ESC Reimsissä hän opiskeli markkinointia sekä brändien hallintaa. Markus on ollut säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijana mm. Huomenta Suomessa, Kuningaskuluttajassa sekä Jenny+ -ohjelmassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.