Pikavippi yksityishenkilöltä

(Flickr: changó)
(Flickr: changó)

Taloussanomissa on juttu savolaismiehestä, joka on alkanut antamaan itse ”pikavippejä”.

Taloussanomat kertoo:

Kuopiolainen toimitusjohtaja Mikko Oinonen lainaa rahaa. Summat vaihtelevat muutamasta tonnista sataan tuhanteen euroon. Rahan lainaaminen ei ole Suomessa rikos, vain koronkiskonta on kiellettyä. Oinonen lainaa rahaa, koska siitä saa hyvän koron.

– Rahasta saa näin enemmän korkoa kuin pankkitalletuksena. Ei rahaa kannata makuuttaa talletustileillä, Oinonen kertoo.

Oinonen on huomannut, että kysyntää on. Kauppa kävisi hänen mukaansa kuin Madonnan lipunmyynti, ja nyt pitää toppuutella.

Korkoa lainaamilleen rahoille tämä orastava pankkiiri pyytää noin 15 %. Koska bisnes on alkanut vasta pari viikkoa sitten, tietoja rahojen takaisinmaksun todennäköisyydestä ei vielä ole.

Täytyy varmaan itsekin laittaa vastaava ilmoitus lehteen ja katsoa miten käy. Jos joku ei maksa, voi ongelmaluotot aina paketoida velkaobligaatioksi ja myydä eteenpäin pankeille.

Pikavippien ottaminen yksityishenkilöiltä on mahdollista helposti Fixuran * kautta. Fixuran kautta voi ottaa yksityishenkilöiltä 1000 – 10 000 euron pikavipin.

Bisneshenkisille lukijoille tiedoksi, että Fixuran * kautta on mahdollista myös antaa lainoja yksityishenkilöille. Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa vastaavien palveluiden keskituotto lainaajille näissä palveluissa on ollut 9 % luokkaa. Rahoille saatava tuotto voittaa siis pankkitalletukset.

Mainos: Oletko pikavippikierteessä? Yhdistä pikavippisi ja saat halvemman koron! *

Katso myös ohjeeni: Rahaa nopeasti

8 kommenttia

  1. ”Kuopiolainen toimitusjohtaja Mikko Oinonen ainaa rahaa”

    Huomaatko tossa jotain outoa 🙂

    Joo, jenkeissä näitä on. Lueskelin yhden sijoittajan sivuja, joka tarjos jopa puolen miljoonan ”pikavippiä”. Kyseessä oli kylläkin tämä jenkkien hard money loan, jossa joutuu antamaan vakuudeksi kiinteistön, maa-alueen, yhtiöosuuden tms. maksimissaan 70%:sta sen reaaliarvosta. Olisko ollut Kaliforniassa tai San Fransiscossa – noi menee aina sekasin kun rupeen heti ajattelemaan veneitä, aurinkoa ja laidan yli kusemista. En oo mikään talousmies. Tuli vaan luettua kun alotin yhden englanninkielisen blogiprojektin noihin liittyen (mfa-saitti). Sekin meni jo roskiin sen myötä kun adsense tili meni banniin.

  2. mistä olisi mahdollisuus saada 2500e yksityiseltä lainaa? vaakuus löytyy.

    1. Olen yrittänyt vähän jokasuunnilta etsiä yksityihenkilöä joka rahaa lainaisi sovittujen ehtojen/ lain mukaisesti, mutta eipä ole vielä ensimmäistäkään löytynyt. Eipä siis varmaan tällaisia sijoittajia löydy…..

  3. Ompas mielenkiintoista. Olisi mukava tietää luottotappioiden ja kokonaishyödyn suhteista. Yksityishenkilönä perintä voi olla mutkikkaampaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.