Halpa työtuoli löytyi

Kirjoittelin jo viime vuoden toukokuussa yrityksistäni löytää  hyvä työtuoli halvalla. No, viime viikon perjantaina sain tuolini viimein ostettua. Kävimme avovaimon kanssa Ikeassa ja mukaan tarttui Verner-niminen työtuoli. Hintaa tuolilla oli 79 euroa. Kokemuksia on nyt vajaan viikon ajalta ja tuoli tuntuu todella hyvältä. Tämä on pehmeä, mukava istua ja keinumekanismi on aivan loistava juttu. Selkänojakin on niin korkea, että niska yltää nojaamaan siihen.

Olin hieman huolissani tuolin kestävyydestä, mutta eräällä ohjelmoijana työskentelevällä ystävälläni on tällainen työtuolina ja hän kehui tuolia hyväksi ja kestäväksi. Itseasiassa hänen työpaikallaan kaikilla työntekijöillä on tällaiset Vernerit istuimena… 🙂

Päivitys 1.8.2013: Huomasin, että tähän juttuun tulee Googlen kautta vielä liikennettä. Tiedoksi tällaista tuolia harkitseville, että minulla tämä alussa hyvältä tuntunut tuoli onkin osoittautunut todella huonoksi. Selkäni meni tässä tuolissa istuessa todella huonoon kuntoon, sillä tämän kanssa tuli istuttua väärässä asennossa. Nyt olen ollut fysioterapiassa 1,5 vuotta ja selkä on suhteellisen hyvässä kunnossa. Kuitenkin tässä tuolissa istuessa menee selkä jumiin puolessa tunnissa. Suosittelen ehdottomasti enemmin jotain Martelan, Iskun tai Kinnarpsin käytettyä, ihan tavallista toimistotuolia jos aikoo viettää tuolissa pidempiä aikoja. Puolen tunnin istumiseen tämä on  mukavan muhkea, mutta en todellakaan suosittele tätä edes parin tunnin istumisiin.

Verner työtuoli, Ikea
Verner työtuoli 79 €, ostopaikka Ikea

4 kommenttia

  1. Vinkki: Käytettyjä työtuoleja saa halvalla kun ostaa suoraan niiden käyttäjiltä, eli toimistotyötä tekeviltä firmoilta. Saattaa löytyä helmiäkin, eli uudenveroisia, 8h työpäiviä kestämään tehtyjä toimistotuoleja, ei mitään markettituoleja. (:

  2. Itelläni tästä hajosi parissa vuodessa jalan ja istunosan välinen metalliakseli.

  3. Surkein tuoli mitä mulla on ollut, reisissä ei kierrä veri ja ergonomia on muutenkin vähän hakusessa. Pehmeyttä tuoli ei pahemmin omaa jos vertaa pehmeisiin työtuoleihin. Kestävyys on todella surkea 8h päivittäisellä käytöllä vuodessa lähti pinta reisin kohdalta ja natisee. Mutta ei siinä mitään jos kelpaa.

    Ikeaa en suosittele.

  4. reemo: Jep, pitkällä tähtäimellä tämä tuoli onkin osoittautunut varsin kauheaksi. Minulla meni tässä istuessa selkä todella huonoon kuntoon ja nyt kun tuolin on ”löystynyt”, en voi olla tuossa puoltakaan tuntia niin selkä on jo jumissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.