Kierrätä kuivausrummun vesi

Kuivausrummun monet käyttötarkoitukset (Flickr: wonder wombat)
Kuivausrummun monet käyttötarkoitukset (Flickr: wonder wombat)

Blogiarvonnassani pyysin teiltä lukijoilta joko palautetta tästä blogista tai teidän omia säästövinkkejä. Vinkkejä tuli todella paljon ja niistä moni oli minulle aivan uusia juttuja. Minun piti alunperin kommentoida kaikkia vinkkejä samalla kertaa, mutta viestistä olisi tullut niin mielettömän pitkä, että päätin sen sijaan tehdä jokaisesta vinkistä oman artikkelinsa. Tässä ensimmäinen lukijan säästövinkki blogiarvonnan kommenteista.

Lukijan säästövinkki # 1:
Pyykin kuivausrummusta kertyneen veden käytän kukankasteluun.
– Tuija M.

Tämä vinkki 0n mielestäni erinomaisen luova. Itselleni ei ole tullut mieleenikään, että kuivausrummun kondensaatioveden voisi käyttää vielä uudelleen. Tarkemmin kun asiaa kuitenkin ajattelee, kuivausrummun vesi on kuitenkin puhtaista vaatteista tullutta suhteellisen puhdasta vettä. Miksipä siis valuttaa sitä turhaan viemäriin?

Irtoaisiko teiltä lukijoilta tähän jatkovinkkejä? Mihin muuhun kuivausrummun kondensaatiovettä voisi käyttää? Miten muuten vettä voisi säästää?

Yksi kommentti

  1. Kondenssivesi on muuten periaatteessa tislattua vettä ja täten oikeastaan puhtaampaa kuin se kraanasta tullut, eli ei muuta kuin akkuvetenä käyttämään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.