Polkupyörän työkalusarja halvalla

Selasin juuri englantilaisen pyöräliikkeen Probikekit:n verkkosivuja ja huomasin, että heillä on alennuksessa 38-osainen työkalusarja polkupyörän huoltamiseen. Setin hinta on vain 53,63 euroa + 5,50 euroa käsittelykuluja. Joten, jos kaipaat halvalla työkaluja polkupyörän korjaamiseen, kannattaa vilkaista. Jos menet Probikekit:n sivuille tästä linkistä, tuet samalla Tarkkamarkan toimintaa. Tämä kyseinen sarja löytyy etusivulta hakutermillä ”PBK Pro Tool Kit 38 Pieces”.

Suomesta halpoja polkupyörän varaosia ja työkaluja kannattaa muuten etsiä Biltemasta. Laatua haluavan valinta työkaluissa taas on Park Tool, jonka työkaluja löytyy kaikista isommista polkupyöräliikkeestä sekä halvalla saksalaisista ja brittiläisistä verkkokaupoista.

Katso myös vanha juttuni maastopyörän tilaaminen ulkomailta, johon olen listannut parhaat ulkomaiset polkupyörien verkkokaupat.

PBK työkalusarja
PBK työkalusarja

2 kommenttia

  1. KATSELIN TYÖKALUSARJAA MITEN TILATAAN KATSERLIN NOPSASTI LUKI SIIHEN MALLIIN ETTÄ TOIMITETAAN ENGLANNIN SISÄLLÄ ELI EI OLISI MAHDOLLISTA TILATA TILAISIN JOS SAISIN ONKO LUOTTOKORTTI NUMEROT ANNETTAVA VAI MITEN MAKSU SUORITETAAN TERV jORMA.k

  2. onko mahdollista tilata polkupyörän työkalusarja pbk- työkalusarja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.