54 000 euroa kasassa

2 kommenttia

  1. Tuskin. Tuossa kuvakaappauksessa on tähän mennessä säästämäni rahat. Aloitin nollasta vuoden 2004 kesällä ja tuossa on tilanne eilen. Laitoin tuon ruudunkaappauksen tänne kun moni on kysellyt, että paljonko minä nyt sitten oikein olen näillä säästämiskikoilla säästänyt.

    Olen täällä sivuilla mainostanut, että 30 % säästämisaste ansiotuloista on mahdollinen. Itse olen päässyt joinakin kuukausina jopa 75 %. En kuitenkaan sano, että tätä 75 % kannattaisi ottaa tavoitteeksi, joillekin riittää 10 %.

    Hauskana nippelitietona, Suomessa kotitalouksien säästämisaste oli viime vuonna negatiivinen ts. suomalaiset elivät lainarahalla. Japanissa _keskimääräinen_ kotitalouksien säästämisaste on ollut lähellä 20 %. Yhdysvalloissa säästämisaste on muistaakseni nyt nousussa ja joidenkin ennusteiden mukaan kohoamassa kohti 8 %.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.