Halvat risteilyliput

Kaverini Tero kysyi minulta äsken, että mistä hän voisi ostaa risteilyn halvalla. Vastaukseni hänelle oli, että katsoo Huuto.netin osiosta matkaliput. Tuolta löytyy myynnistä Viking Linen, Silja Linen ja Tallinkin lahjakortit ja bonuskortit sekä jopa joitakin äkkilähtöjä.

Jos sinulla on hyviä vinkkejä halpaa Tallinnan tai Tukholman risteilyä kaipaavalle kaverilleni Terolle, kerro niistä kommenteissa!

Yksi kommentti

  1. Päiväristeilyn (tai yhdensuuntaisen matkan, jolloin lahjakortteja tarvitsee kaksi), lähinnä Tallinnaan, saa nykyään aina ilmaiseksi tai lähesilmaiseksi. Nimittäin laivayhtiöt antavat ilmaisen matkan sadan euron ostoksista laivalla, ja tämä tulee nykyisellä alkoholipolitiikallamme äkkiä täyteen. Näin ollen tutuilta, tai viimeistään huuto.netistä saa esim. lähes aina eckerö -linelle voimassaolevia ilmaislippuja ilmaiseksi tai muutamalla eurolla. Sitten omat, edullisista hankinnoista saadut voi diilata eteenpäin taas rannassa. Eckerö antaa myynneistään myös S-bonusta, mikä tuo säästöä hankinnoista entisestään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.