Tule mukaan 1000 euron säästöhaasteeseen

Säästä 1000 euroa
Säästä 1000 euroa

Järjestän täällä blogissa 1000 euron säästöhaasteen syyskuussa 2009. Haasteen ideana on, että kerron täällä blogissa 1.9.2009 – 30.9.2009 välisena aikana joka päivä yhden säästövinkin. Haasteeseen osallistuvana sinun tehtäväsi on yrittää soveltaa tätä vinkkiä omaan talouteesi. Haasteen tavoitteena on löytää 1000 euron vuosisäästöt omista menoista.

Toivon, että kertoisitte vinkkini kommenteissa parannusehdotuksia ja omia kokemuksianne vinkkiin liittyen. Jos vinkin ideana on esimerkiksi vakuutusyhtiöiden kilpailuttaminen, voitte kertoa, että mistä vakuutusyhtiöstä saitte halvimman tarjouksen. Näin voimme kaikki oppia jotakin uutta.

Vinkkien kommentoinnin lisäksi olen perustanut 1000 euron säästöhaastetta varten oman keskustelualueen foorumeille. Tuolla keskustelualueella voi käydä blogikommentointia syvempää keskustelua haasteeseen liittyen ja sen vierestä.

Olen lisäksi perustanut 1000 euron säästöhaastetta varten oman postituslistan. Postituslistalle liittyvät saavat vinkit suoraan sähköpostiin kerran päivässä. 1000 euron säästöhaasteen postituslistalle mahtuvat vain 100 ensimmäistä. Postituslistalle liittyvät saavat minulta ainoastaan tähän haasteeseen liittyvää sähköpostia. Kirjoitan vinkit luonnollisesti myös tänne blogiin.

Joten, jos haluat kokeilla säästää yhdessä muiden Tarkan markan lukijoiden kanssa, liity keskustelufoorumille ja liity postituslistalle. Mikäli sinulla on oma blogi, kerro ihmeessä haasteestani myös oman blogisi lukijoille! Haasta mukaan myös kaverisi!

Mitä enemmän ihmisiä haasteeseen tulee mukaan, sitä enemmän saamme kasaan vinkkejä ja kokemuksia.

4 kommenttia

  1. Kun ostaa tarjouksesta ja myös niitä ”punaleimaisia”,säästää aika reilusti taloudessa,varsinkin lapsiperhe.Mitään ei heitetä meillä ruokapuolella pois.Esim.halpa ja ravitseva ateria saadaan seuraavasti:”Rasvaa reilusti pannulle ja sulatetaan se,silputtua ruisleipä palasina,paistetaan rasvassa,lisätään maitoo aika reilusti,lopuksi suolaa.”Maistuu kylmän maidon kanssa.Halpa ateria,käy näkkärikin,vaan ei tule niin hyvä.

  2. Edellä esitetty ei ole missään tapauksessa ravitseva ateria. Energiaa siitä varmaan saa (reilusti rasvaa), mutta mitään muuta siinä ei olekaan.

  3. Mielestäni on ravitseva ateria vaikkakin siinä sitä rasvaa onkin,kasvavat lapset tarvitsevat energiaa.Kun ei ole liikoja rahoja käytössä on pakko tehdä ruoka siitä mistä sitä edullisemmin saapi.Eihän sitä joka päivä tehdä samaa ruokaa.
    Näin syksyllä on myös marjasato hyvä ottaa käyttöön.Marjapuurokin on hyvää.Myös kaurapuuron saa lapsille maistuvaksi kun siihen keitin veteen laittaa marjoja ja sitten kiehuvaan marja veteen kauraryynit,maistuu myös muksuille niinkuin itsellekkin.Hyvää syksyä ja kiitos.:-).

  4. miksi sinä kirsianita laitat marjat ensin kiehumaan? Niiden vitamiinit tuhoutuu. Laita ensin ryynit, keitä puuro ja lisää marjat vasta lopuksi. On paljon ravinteikkaampaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.