66 tapaa säästää rahaa (englanniksi)

66 Ways to Save Money
66 Ways to Save Money

Yhdysvalloissa paikalliset kuluttajajärjestöt ovat tehneet yhteistyössä oppaan rahan säästämiseen nimeltään 66 Ways to Save Money. Tästä oppaasta löytyy 66 tehokasta toimintaohjetta, joita noudattamalla voi säästää rahaa. Osa ohjeista pätee vain Yhdysvalloissa, mutta suurin osa neuvoista sopii hyvin myös Suomeen.

Esimerkkinä vinkki nro 44, joka käsittelee asunnon ostamista:

44. Do not purchase any house until it has been examined by a home inspector that you selected.

Yritin itse saada aikaiseksi jotakin samanlaista 1000 euron säästövinkit -oppaassani. Tämä amerikkalaisten versio on kuitenkin mielestäni niin paljon parempi ja kätevämpi, että tulen tekemään uuden version omasta oppaastani tämän amerikkalaisen oppaan pohjalta. Vielä kun saisi jonkun sponsorin, joka tulostaisi ja levittäisi tätä opasta esimerkiksi talous- ja velkaneuvontapisteisiin ympäri Suomea…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.