Palkitse itsesi [Päivä 16: 1000 ESH]

Palkitse itsesi rankan suorituksen jälkeen (Flickr: a4gpa)
Palkitse itsesi rankan suorituksen jälkeen (Flickr: a4gpa)

Monille ihmisille palkitseminen merkitsee automaattisesti runsasta rahankäyttöä. Toiset ostavat perjantaipullon, toiset  laittavat elämän ja luottotiedot risaiseksi vuosittaisella etelänmatkalla. Jotkut taas lääkitsevät elämäntuskaansa lähes päivittäisellä vaateshoppailulla.

Palkitsemisen ei kuitenkaan välttämättä tarvitse aina tarkoittaa tuhlaamista. Ehdotankin, että palkitsette itsenne säästöhaasteen puoliväliin pääsemisestä tavalla, joka ei edellytä hillitöntä rahan tuhlaamista. Oma ehdotukseni on neljän viikon ilmaiset Aku Ankat tai jokin muu ilmaistavara.

Ps. Tuhlaaminen on ihan sallittua, jos se on tietoista. Hyvä perusvinkki rahankäyttöön on säästää rankasti asioissa, joilla ei ole itselle niin merkitystä ja käyttää rahaa siihen, mitä rakastaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Tämä sivusto käyttää Akismetia roskapostin vähentämiseksi. Lue miten kommenttitietosi käsitellään.