Tarkkamarkka SavExpossa

Teemu esittelee Tarkkamarkkaa SavExpossa
Teemu esittelee Tarkkamarkkaa SavExpossa

Terveisiä täältä Vantaan Myyrmäestä ja SavExposta. Lupasin laittaa kuvan meidän messuosastosta ja tässä sitä nyt olisi. Ylhäällä näkyy muropaketeista ja muista paperiroskiksesta kaivetuista rasioista tehty Tarkkamarkan nimi. Tyhjistä kaljakoreista improvisoidun pöydän päällä on kaksi arvontalaatikkoa ja minijääkaappi. Minijääkapissa on kaksi jugurttia – S-Rainbow sekä Valio hedelmäpommit. Näiden avulla olemme demonstroineet hintadifferointia ja kauppojen omia merkkejä käytännössä.

Toistaiseksi messuilla on ollut varsin hiljaista. Tämä perjantai toimineekin ehkä kenraaliharjoituksena huomiselle, jonne messujen kuulutuksien mukaan on tulossa ennätysyleisö. Teemu ei valitettavasti pääse ständille huomenna, mutta toivon mukaan saan parempani puoliskoni tänne mukaan.

Kuten todettu, ihmisiä on ollut vähän, mutta toisaalta tämä on ollut hyväkin asia. Olemme päässeet esittelemään sivustoa syvällisesti ja tekemään henkilökohtaista säästökonsultointia. Useampi perhe on löytänyt avullamme jopa parin sadan euron säästöjä sähkölaskuunsa.

Yksi kommentti

  1. Kiitokset SavExpo-tiedotteesta, tuli itsekin käytyä messuilla, kun tieto oli täällä nettisivulla tarjolla. Tosin lauantaina en löytänyt teidän osastoa, kun en tuota kuvaa ollut huomannut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.