Hampaiden tarkastus tarjouksessa Oralissa

Tulen juuri Oral Hammaslääkärit -asemalta Hämeenlinnasta, jossa kävin hampaiden tarkastuksessa. Laskua maksaessani sain ilokseni kuulla, että heillä on menossa 7.10 – 30.10.2009 Suun perustutkimus -tarjous, jonkahinta ilman Kela-korvausta on 39,00 €. Kela-korvauksen suuruus oli 20,40 €.

Yksityisillä hammaslääkäreillä on kuitenkin (paha) tapa ottaa automaattisesti röntgenit, jotka maksoivat minulle 28,00 €. Kela-korvauksien jälkeen maksettavaa jäi yhteensä 39,44 €.

Jos siis hampaasi kaipaavat tarkastusta ja julkinen terveydenhuoltojärjestelmä ei houkuttele, kannattaa soittaa oman kaupungin Oralille ja kysäistä josko sama tarjous olisi voimassa myös heillä.

Ps. Jos teet näin, kerro kommenteissa, että miten kävi.3 kommenttia

 1. Soittelin Oralille ja ainakin Tampereella on sama tarjous, mutta kannattaa huomata että se on sidottu S-Etukorttiin.

  Kuitenkin tuo suuhygienisti, hammaskieveä tms. varten olikin sitten jo 80 €/45 min, jos sisältäen KELA korvauksen.

 2. Kävin tänään hammaslääkärissä Tampereella.

  Tarkoitus oli käydä vuositarkastuksessa, joka juurikin oli tuo sama tarjous. Lääkäri kuitenkin löysi kariesta ja paikkasi reiän ja sain myös puudutusta..

  Loppusummaksi tuli kelakorvausten kanssa 141euroa ja rapiat.
  Kuitissa kuitenkin näin jälkeen päin lukee että ”suun perustutkimus” maksaa 49,40 ja siitä kela korvaus 20,40 eli jäljelle jää tuo 39.90e. Näin ollen oletan että en saanut mainittua tarjousta käyttööni, vaikka näytin s-bonuskorttini?? Hitsi, olisi pitänyt tarkastaa kuitti siellä 🙁

 3. Joskus nuo bonukset saa jälkikäteen. Suosittelen soittamaan Oralille ja varmistamaan asian. K-Plussatkin saa usein vielä pari päivää jälkikäteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.