Gore Bike Wear Countdown AS housut saapuivat

Gore Bike Wear Countdown AS housut
Gore Bike Wear Countdown AS housut

Tilasin maanantaina runsaan määrän erilaisia maastopyöräilytarvikkeita. Ensimmäisenä postiluukusta kolahtivat kuvan mukaiset Gore Bike Wear Countdown AS -housut. Tilasin housut brittiläisestä Wiggle-verkkokaupasta maanantaina kello 14:22. Tilaus lähti sähköpostiini tulleen kuittauksen mukaan liikkeelle Briteistä tiistaina kello 10:51. Tänään perjantaina housut löytyivätkin jo postilaatikosta. Varsin vikkelää toimintaa.

Housujen hinnaksi tuli 106,93 euroa + postituskulut 5,59 euroa, yhteensä 112,52 euroa. Housut ovat kokoa L. Olen 177 cm pitkä ja painan 77 kiloa ja housut tuntuvat juuri sopivilta. Vähänkään tukevammille suosittelen melkein kokoa XL. Pituusvaraa housuissa on vielä pari senttiä, joten yli 182-senttisille suosittelisin myös kokoa XL.

En käyttänyt tällä kertaa hintavertailukoneita halvimman tuotteen löytämiseksi vaan vertailin suoraan muutamaa brittiläistä verkkokauppaa: Evan’s Cycles, Probikekit *, Chain Reaction Cycles sekä Wiggle.

Hain lisäksi voimassa olevia kuponkikoodeja Googlen avulla. Jostakin käsittämättömästä syystä jätin kuitenkin Retailmenotista löytämäni 5 punnan koodivinkin käyttämättä.

Katso myös:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.