Saituri vastaan Tarkkamarkka

Antti alias Saituri vasemmalla, Markus alias Tarkkamarkka oikealla
Antti alias Saituri vasemmalla, Markus alias Tarkkamarkka oikealla

Kuten Antti jo omassa blogissaan kertoikin, kävin moikkaamassa Saituri-sivustoa pitävää Antti Rinta-Loppia reilu viikko sitten (8. marraskuuta jos tarkkoja ollaan) Tampereella, jossa tämä Pohjanmaalta alunperin ponnistava kaveri nykyisin vaikuttaa. Anttihan kirjoitti syyskuussa Tarkan markan säästöhaasteeseen kirjoituksen kirkollisverosta ja on sittemmin päässyt mm. Radio Rockin aamuun.

Jutustelumme aiheena oli pääasiassa omat sivustomme sekä Internet-markkinointi ja bloggailu yleensä. Kyselin lisäksi Antilta varsin paljon kommentteja sivustostani, joita hän kernaasti antoikin.

Olen nimittäin miettinyt, että muuttaisin hieman Tarkkamarkan konseptia, rakennetta ja sisältöä ja mahdollisesti jakaisin sisällön jopa parin eri verkkotunnuksen alle. Alkuperäisenä esikuvanani Tarkkamarkan pääsivuston suhteen oli tehdä jotakin samanlaista kuin Money Saving Expert -sivusto Briteissä. Blogijuttuni taas muistuttavat enemmän I will teach you to be rich tai Get Rich Slowly -blogien tapaan taloudenhallintaa. Ilmaistavaroita, tarjouksia, säästövinkkejä, taloudenhallintaa.

Tämä oli ensimmäinen kerta kun tapasin toisen bloggaajan livenä ja tapaaminen oli varsin antoisa. Ehdotinkin Antille, että meidän pitäisi ehkä jossakin vaiheessa kutsua kasaan jokin hieman isompi porukka bloggaajia. Katsotaan mitä tapahtuu.

Yksi kommentti

  1. Ei sitten tullut otsikoksi ”Me Saiturit” 😉

    Kannatan ideaa Tarkan markan pääsivuston ja blogin sisällöllisestä eriyttämisestä enenevässä määrin. Kuten jo tulikin todettua tuolloin, niin blogi sopii enemmän juurikin pohdiskelevampaan otteeseen ja ”pääsivustosta” saa enemmän irti, kun kaikki ilmaistuotemainokset, vertailut yms. käsitellään siellä.

    Mutta joo, tapaaminen suuremmalla jengillä on kyllä ihan mielenkiintoinen idea, ja ainakin itse olen mukana hankkeessa. Eri asia onkin, että miten sen käytännössä toteuttaa kun välimatka ainakin nykyisten kontaktien kanssa on vähintäänkin haastava tekijä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.