Tarkkamarkan tulevaisuudesta

Olen nyt pikkuhiljaa saanut päätettyä, että mihin suuntaan tätä Tarkkamarkkaa vien. Kuten aiemmin vihjaisin, taidan tehdä niin, että jaan tämän sivustoni reippaasti kahteen osaan.

Tarjouksista, ilmaistavaroista ja muista säästövinkeistä kerron jatkossa Tarkkamarkan puolella. Isot jutut kirjoitan sivuiksi ja pienet jutut kerron foorumeilla, mallia http://www.moneysavingexpert.com.

Blogini pyhitän jatkossa raha-asioita talouden hallinta ja tulojen kasvatus -näkökulmista käsitteleväksi. Tästä tulee siis puhtaasti Get Rich Slowly / I will teach you to be rich -tyyppinen.

Nyt pitää vielä päättää, että tuonko molemmat sivustot .fi-domainin alle. Todennäköisesti teen niin, että hankin blogille oman .fi-domainin ja Tarkkamarkka saa jäädä tänne .com-maailmaan. Katsotaan ehdinkö tekemään näitä juttuja jo ennen Tanskan reissua vai meneekö näiden kanssa tuonne ensi viikon puolelle.

2 kommenttia

  1. Jaa harmi 🙁

    Täältä blogista on niin kätevä ollut RSS-syötteellä bongailla uudet uutuudet 🙁

    Etkö voisi tehdä jonkinlaisen yhdistelmä-rss-syötteen johon tulisi sekä sivustolle lisätyty uudet jutut että tänne blogiin lisätyt?

  2. Tarkkamarkan pääsivuston nykyinen alusta ei taida tukea RSS-syötettä uusista jutuista / päivityksistä. Täytyy tutkia, että saanko tuon jotenkin ratkaistua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.