Autetaan yhdessä jouluna 2009

Pelastusarmeijan Joulupata on yksi parhaita tapoja antaa rahaa hyväntekeväisyyteen. Joulupataan annetuista lahjoituksista lähes kaikki rahat päätyvät kohteeseensa:

Viranomaisille annetun kokonaistilinpäätöksen mukaan (toukokuu 2009) Pelastusarmeijan Joulupadan saamat lahjoitukset (padoilla kerätyt, rahalahjoitukset, Joulupata.fi) olivat vuonna 2008 yhteensä 1.132.797,99 euroa ja keräyskulut yhteensä 38.558,50 euroa eli noin 3,41 %. Tämä tarkoittaa sitä, että 96,59 % annetuista lahjoituksista todella menee perille.

Pelastusarmeijan Joulupadan varat jaetaan heti joulun läheisyydessä ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille syrjäytyneille ihmisille, jotka tulevat sitä itse pyytämään tai joiden läheiset ovat toivoneet heille apua.

Perustin Tarkkamarkka.com:lle oman yhteisöpotin Joulupadan Internet-keräykseen ja avasin pelin 10 € lahjoituksella. Haastan kaikki Tarkan markan lukijat auttamaan vähäosaisia oman henkilökohtaisen taloudellisen tilanteen mukaan.

Suora linkki Tarkkamarkka.com yhteisöpottiin: http://www.joulupata.fi/?page=lahjoita&potti=tarkkamarkka.com

Joulupataan voi lahjoittaa rahaa uuteen vuoteen saakka.

Rauhallista joulua kaikille Tarkan markan lukijoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.