Hyvää ystävänpäivää

Oheinen koskettava pätkä on ote Pixarin uudesta animaatioelokuvasta Up – kohti korkeuksia. Tämän kirjoitushetkellä elokuva on arvioitu Internet Movie Database -elokuvasivustolla kaikkien aikojen 73. parhaaksi. Elokuvan katsottuani ymmärrän miksi.

Taustalla kuuluva kappale on Michael Giacchinon elokuvaa varten säveltämä “Married Life”.

Hyvää ystävänpäivää.

Tekijä: Markus Ossi

Markus Ossi on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomisti. Markus on opiskellut rahoitusta HEC Montréalissa ja markkinointia ESC Reimsissä. HEC Montréalissa hän opiskeli sijoitusportfolioiden hallintaa, johdannaisinstrumenttien hinnoittelua sekä kaupankäyntiä rahoitusmarkkinoilla. ESC Reimsissä hän opiskeli markkinointia sekä brändien hallintaa. Markus on ollut säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijana mm. Huomenta Suomessa, Kuningaskuluttajassa sekä Jenny+ -ohjelmassa.

2 vastausta artikkeliin “Hyvää ystävänpäivää”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.