Balancion muuttuu maksulliseksi

Henkilökohtaisen talouden hallintaan ja seurantaan tarkoitettu verkkopalvelu Balancion on muuttumassa maksulliseksi. Jäsenyyden hinnat ovat:

 • 3 kk – 18€
 • 6 kk – 28€
 • 12 kk – 48€

Palvelua voi edelleen kokeilla ilmaiseksi kuukauden ajan. Betavaiheen käyttäjät saavat automaattisesti kaksi kuukautta ilmaista käyttöaikaa. Käyttöaikaa voi Balancionin tiedotteen mukaan hankkia myös kutsumalla kavereitansa mukaan palveluun ns. referrer-linkillä. Jokaisesta mukaan kutsutusta kaverista saa käyttöaikaa maksimissaan kuukauden verran.

Tietoturvapäivityksistä johtuneen noin kuukauden mittaisen käyttökatkoksen jälkeen palvelua on myös päivitetty. Balancionissa voi nyt:

 • budjetoida
 • asettaa tavoitteita
 • seurata omaa kulutustaan tarkemmin kategorioittain

Saituri-blogin Antti julkaisi pari päivää sitten epävirallisen käyttöohjeen Balancioniin. Antin jutussa on paljon kuvakaappauksia Balancionin uusista ominaisuuksista.

En ole vielä ottanut Balancionin uutta versiota käyttöön, mutta olen kuullut siitä paljon kehuja. Varallisuuden kasvattaminen lähtee aina oman taloudellisen tilanteen tuntemuksesta ja Balancion tarjoaa tähän oivan, vaikkakin nyt maksulliseksi muuttuneen, apuvälineen.

Katso myös:

3 kommenttia

 1. Kokonaisuudessaan Balancionin liikeidea ja perustarkoitus olivat mielestäni loistavia. Vähintäänkin niille ihmisille joilla rahankäytön kanssa on ongelmia.

  Itse harkitsin myöskin mukaanlähtöä sillon kuin kyseinen palvelu lanseerattiin, mutta jätin sitten lähtemättä, osaksi johtuen Osuuspankin kanssa tulleista ristiriidoista ja sitä myöten unohtuen bittitaivaaseen.

  Toivottakoon homman kantavan.

  Eetu

 2. Näinpä. Tässä voi käydä niinkin, että monet, jotka ovat palvelun tietoturvasyiden vuoksi hylänneet palaavat myöhemmin palvelun käyttäjiksi huomattuaan, että palvelu on ollut vaikkapa pari vuotta pystyssä ilman ongelmia.

 3. Hei!

  Markuksen sanojen vakuudeksi: luottamusta ei yksinkertaisesti rakenneta päivässä ja se aina ansaitaan tai ollaan ansaitsematta. Itselleni kova yritys on toteuttaa tuo edellä mainuttu todeksi.

  Saimme siis Nixun tietoturvasertifikaatin ja lisäksi toinenkin pankkien tietoturvaan erikoistunut talo on vahvasti takanamme. Lisäksi nyt Viestintävirastokin (ks. Cert-fi) vahvisti omalta osaltaan, että Sun Microsystemsin Javassa ollut ja itse esille nostamamme bugi on tunnistettu ja korjattu – itse korjasimme /rakensimme lisäsuojaiksen jo pari pv löydöksen jälkeen.

  Suo, kuokka ja Jussi -hengessä toki edetään ja muistutan kuitenkin, että palvelumme takana ovat Nixun lisäksi mm. sellaisetkin merkittävät tahot, kuten Tekes, Idean, Mysema, Nebula ja Borenius & Kemppinen.

  Mutta Oscar-gaalan aika on myöhemmin, nyt nöyrin mielin nukkumaan, toivottavasti nähden unta paremmasta talouden hallinnasta koko Suomessa ;=)

  Muistutan vielä, että hinnoittelumme oli hyvin maltillinen suhteessa 3 eri tutkimukseen/kyselyyyn. Siksi, että olisihan se aika ristiriitaista vaikuttaa palvelun mission vastaisesti ihmisten taloutta kuormittaen. Samalla korostan, että palvelu kehittyy (erityisesti Talouden suunnittelu, jonka kanssa vietin koko päivän, siellä on paljon parannettavaa) koko maksetun jakson ajan ilman mitään lisäveloitusta jäseniltämme.

  Tervetuloa aktiivisten kehittäjien jatkuvasti kasvavaan joukkoomme. Teemme täällä päässä parhaamme, että olemme myös maksullisen jäsenyytenne arvoisia.

  Nöyrin miettein ja kiitollisena siitä, kuinka moni on jo osoittanut tukensa 12 kk jäsenyydellään.

  Hyvää kevättä Tarkkamarkan rahafiksuille lukijoille,

  Jussi Muurikainen
  perustaja/toimitusjohtaja

  Balancion Oy
  jussi.muurikainen@balancion.com
  050-567 3100

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.