Ilmoita ilmaiseksi – Tori.fi testissä

Myynti-ilmoitus Tori.fi-palvelussa
Myynti-ilmoitus Tori.fi-palvelussa

Tarpeettomien tavaroiden myyminen netissä on kätevä tapa saada nopeasti lisää rahaa. Helpoiten käytettyjen tavaroiden myyminen onnistuu erilaisissa Ilmoita ilmaiseksi -palveluissa. Tunnetuin Ilmoita ilmaiseksi -palsta lienee Keltainen Pörssi. En ole kuitenkaan oikein ikinä pitänyt Keltaisen Pörssin verkkopuolesta. Ilmoitusten jättäminen on ollut omaan makuuni hieman kömpelön tuntuista ja Keltaisen Pörssin sivut ovat jotenkin kylmät ja tekniset.

Surffailen jonkin verran ruotsalaisilla sivuilla ja olen kateellisena ihaillut Ruotsissa toimivaa, mielestäni varsin näppärää Blocket.se-palvelua. Mietin jopa joskus, että voisin tehdä vastaavan palvelun Suomeen. Keltaiseen Pörssiin verrattuna Blocket.se on ilahduttanut minua visuaalisuudellaan ja helppokäyttöisellään. Fyysisesti itseä lähellä olevia myytäviä tavaroita voi etsiä näppärästi klikkaamalla Ruotsin kartasta oman asuinpaikkansa. Lähtökohtaisesti kaikista myynnissä olevista tuotteista on nähtävissä iso ja hyvä kuva.

Blocket.se avautui Suomessa pari kuukautta sitten Tori.fi-nimisenä * ja päätin laittaa palvelun heti testiin. Kuten toivoinkin, ilmoituksen jättäminen oli nopeaa ja helppoa. Käyttöliittymässä oli kuitenkin joitakin pieniä käännösvirheitä, joista laitoin Torin asiakaspalveluun palautetta. Virheet olikin ilokseni korjattu palattuani palveluun muutaman viikon päästä Torin sivuille uudelleen.

Laitoin vajaat kaksi kuukautta sitten palveluun oheisessa kuvassa näkyvän ilmoituksen myynnissä olevasta sohvastani. Sainkin sohvan kaupaksi vajaa viikko sitten. Aivan kuten epäilinkin, sohvan ostamaan tulleet henkilöt olivat löytäneet sohvan selatessaan Torista Hämeen paikallisia ilmoituksia.

Paikallisuus on mielestäni Torin suurin vahvuus. Toisin kuin muilla vastaavilla sivustoilla, kävijöiden ei tarvitse hakemalla hakea, että mitkä ilmoituksista sijaitsevat itseä fyysisesti lähellä. Näissä palveluissa myytävät tuotteethan ovat yleensä sellaisia, että ne täytyy käydä itse hakemassa. Postitettaville tuotteille sopii paremmin nettihuutokaupassa myyminen.

Linkki: Ilmoita ilmaiseksi Tori.fi-palvelussa *

Yksi kommentti

  1. Viime viikonloppuna itsekin tutustuin Tori.fiin – selkeä sivusto! Suosittelen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.