Tarkkamarkka esillä MTV3:n verkkosivuilla

Tarkkamarkan säästövinkkejä Studio55:ssä
Tarkkamarkan säästövinkkejä Studio55:ssä

Tarkkamarkan säästövinkit pääsivät eilen esille mediassa MTV3:n linkitettyä etusivuillaan Tarkan markan vinkkeihin. Minulla ei valitettavasti ole tuosta kuvakaappausta, mutta toimittajan Jenni Kokkosen Tarkkamarkan juttujen pohjalta kirjoittamat artikkelit löytyvät edelleen Studio55:n sivuilta:

Näkyvyys MTV3:n sivuilla toi Tarkkamarkalle myös paljon uusia uutiskirjeen tilaajia, joita löytyy tämän kirjoitushetkellä jo 8615 kappaletta. Tarkan markan uutiskirjehän on täysin ilmainen ja kerron siinä joka viikko uusimmat säästövinkit, ajankohtaiset tarjoukset sekä linkitän viikon tärkeimpiin uutisiin omien raha-asioiden hallinnan näkökulmasta. Kerron lisäksi uutiskirjeessä vinkkejä netistä löytyvistä yritysten ilmaiseksi jakamista tuotenäytteistä.

Tämän vuoden aikana uutiskirjeen tilaajat ovat saaneet jo vinkin:

 • ilmaisesta verensokerimittarista
 • ilmaisista Apu-lehdistä (kuusi numeroa)
 • ilmaisista Aku Ankka -lehdistä (neljä numeroa kotiin kannettuna)
 • ilmaisesta jäätelöstä (Ben & Jerry’s, Kotijäätelö)
 • ilmaisesta karkkipussista R-kioskilta
 • ilmaisista leffalipuista
 • ilmaisesta kahvijuomasta

Ja nämä olivat vain esimerkkejä!

Joten, jos et ole jo niin tehnyt, tilaa Tarkan markan uutiskirje täältä. Jos olet jo tilaaja, kerro uutiskirjeestä kavereillesikin.

3 kommenttia

 1. Saiturin viralliset onnittelut Tarkan Markan yhä laajenevasta medianäkyvyydestä tulevat tässä. Olet selvästi onnistunut osumaan kansan hermoon -> Onnea!

 2. Minimalisti onnittelee Tarkan Markan menestystä. Markus Ossi on ansainnut näkyvyytensä ja toivottavasti uusia lukijoita löytyy MTV3 kautta, jotta lisäarvoa saa myös uudet Tarkkamarkka sivun lukijat.
  Onnea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.