CityDeal kokemuksia

CityDeal Helsinki
CityDeal Helsinki

CityDeal * on toukokuun alussa Suomessa toimintansa aloittanut palvelu, joka tarjoaa joka päivä yhden uuden diilin Suomen suurimmissa kaupungeissa. Esimerkiksi tänään Citydeal Helsingin kautta saa ripsienpidennyksen Studio Diamond Nailissa hintaan 72 euroa. Ripsienpidennyksen normaalihinta on 120 euroa.

Diilien toteutuminen edellyttää, että tietty määrä ihmisiä ostaa diilin. Jos raja ei tule täyteen, diili ei toteudu. Tämä kannustaa ihmisiä, jotka haluavat diilin, ehdottamaan diiliä myös kavereilleen.
Diilit ovat yleensä ravintoloihin, tapahtumiin tai muuten vapaa-ajan viettoon liittyviä kuten huippuhalpoja aterioita hienoissa ravintoloissa, kuntosalikortteja tai pääsylippuja konsertteihin.

CityDeal on saavuttanut hurjan suosion muualla Euroopassa ja Yhdysvalloissa, joten eiköhän sama tapahdu Suomessakin.

Suomalaiset CityDeal-kaupungit ovat tällä hetkellä Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Järvenpää, Kaarina, Kajaani, Kerava, Kirkkonummi, Kokkola, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Lohja, Mikkeli, Nokia, Nurmijärvi, Oulu, Pori, Porvoo, Rauma, Rovaniemi, Salo, Seinäjoki, Tampere, Turku, Tuusula, Vaasa, Vantaa ja Ylöjärvi.

Olen yrittänyt metsästää kokemuksia palvelusta, mutta valitettavasti diilejä on myyty vielä toistaiseksi niin vähän, että käyttäjäkokemusten etsiminen on ollut työn ja tuskan takana. Tilannetta hankaloitti se, että CityDealin sivuilla joidenkin kaupunkien kohdalla kerrotut diilit olivat vain esimerkkejä mahdollisista diileistä. Lähetin tästä palautetta CityDeal-palvelulle ja pienempien kaupunkien esimerkkidiili on nyttemmin vaihtunut.

Huom! Jos ostat paljon CityDealista, rekisteröidy ilmaiseksi Ostohyvityksen käyttäjäksi ja klikkaa jatkossa itsesi CityDealin sivuille Ostohyvityksen CityDeal-kampanjan kautta.  Ostohyvityksen kautta saat CityDealin diileistä normaalin säästön lisäksi vielä 4 % bonusta diilin loppusummasta. Kuten Ostohyvityksen etusivulla olevasta viimeisimpien ostosten listasta näkyy, melkoisen moni ostaa CityDealinsa nykyään tällä metodilla.

223 kommenttia

 1. Joitakin viikkoja sitten tuli ostettua liput FC Hongan kotiotteluun muistaakseni 75%:n alennuksella – ja ihan ongelmitta tuo meni. Harmi ettei tuolla voinut maksaa verkkopankkitunnuksilla, joten Visan korttinumeroitahan tuohon piti lopulta kaivaa esiin.

  Päivän päätteeksi sähköpostiin pärähti etukuponki, jonka sitten tässä tapauksessa sai ennen ottelun alkua lippuluukulla vaihdettua varsinaiseksi ottelulipuksi.

 2. Itse eilen innostuin diilistä, jossa oli mahdollista saada Photobox kuvakirja vain 9€. Epäluuloisena ihmisenä jännittää luottokortinnumero mihinkään laittaa ja jännityksellä tänään sähköpostin avasin ja odotin lahjakortin siellä olevan. Toisin kävi. Luki vain, että diili on toteutunut, mutta lahjakortti toimitetaan tällä kertaa toisella tapaa, joka nyt jäi ainakin minulle epäselväksi, että tuleeko se postissa vai miten. Eihän tuo summana iso ole menettää, mutta hieman jäi huono maku palvelusta, jossa luvattiin, että diilin umpeuduttua lahjakortti tulee sähköpostiin eikä näin sitten käynytkään.

  1. Hankin kokeeksi PhotoBoxista kuvakirjan postikulujen hinnalla ja olin todella tyytyväinen.

   Lisäksi hankin tukanleikkuun 10 eurolla ja jalkahoidon 20 eurolla. Niistä tuli sähköpostiin viestit ja nyt tarvitsee vain varata aika hoitoihin.

 3. Pari diiliä takana ja kyllä homma on toiminut niinkuin on pitänytkin.

  Osallistuin myös tuohon valokuvakirjaan (9€ + posti 5€) ja yllättäväähän se on ettei perinteistä lahjakorttia tullut heiltä, mahdollisesti tuleekin suoraan valokuvafirmalta ensiviikon aikana. Paremmin voisi asiasta kuitenkin tiedottaa kuin vain ”Kuulet meistä pian”.

  Mossi taisi aikaisemmin kirjoitellakin lahjakorttien perusongelmasta, jäävät helposti käyttämättä! Molemmat ostamani diilit (ravintola, mäkiautoilu) käytin vasta viimeisenä päivänä, hankalasti muun kiireen keskellä. Oma vika tietty, pitäisi ostaa vain sellaista jonka tietää käyttävänsä ennen lahjakortin umpeutumista. Halpaa toki on, kannatan systeemiä!

 4. Kuulostaa mukavalta hommalta harmi vaan että itee asuu niin pienessä kaupungissa että täälä ei paljon näyttänyt noit diilejä olevan.

 5. Minä sain citydealin kautta videovuokraus kupongin 1 euro,jonkun ravintola lahjakortin,pihvi puoleen hintaan,suoraan sähköpostiin kun diili oli sulkeutunut. Helppoa ja halpaa! Suosittelen. Nuo valokuvat kirjat tulevat toki valokuvafirman kautta,eihän ”diilaaja” niitä voi tietenkään lähettää.

 6. Lahjakortti tuli tällä viikolla kuitenkin sähköpostiin, joten asia on hoidossa. Nyt sitten kaikki 900 kuvaa järjestykseen ja kirja tilaukseen 🙂

 7. Itseänikin on hämännyt CityDealissa muutama asia. Yksi näistä oli juuri nuo blogikirjoituksessakin mainitut epäselvät esimerkkidiilit, joita ei käytännössä ollut olemassakaan. Tuohan nyt jo korjattiin, mutta yhä edelleen näyttäisi siltä, että aivan jokaikisen CityDealin diilin ostomäärälaskuri lähtee liikkeelle nollan sijasta kolmosesta. Esim. tänään Travellink-diilin, jota tarjotaan kaikkien kaupunkien kautta valtakunnallisesti, osalta suuressa osassa pienempiä kaupunkeja näyttää ostolaskuri juurikin kolmea.

  Edellä mainitut ovat esimerkkejä (My)CityDealin jossain määrin epäilyttävistä käytännöistä. Tämän alan pioneeri Groupon onkin kerännyt jonkin verran negatiivista vibaa ostettuaan CityDealin, sillä yleisesti ottaen CityDealin kulttuuria ei ole arvostettu kovin korkealle.

  Osaltaan tämän takia olemme rakentamassa suomalaista vaihtoehtoa CityDealille. Palvelu tulee kulkemaan nimellä JoukkoEtu, ja tavoitteena on aloittaa etujen tarjoaminen Helsingistä elokuun aikana. Pyrimme toiminnassamme mahdollisimman suureen läpinäkyvyyteen: kerromme asiat niin kuin ne oikeasti ovat, ja esimerkiksi kaikki menneet tarjoukset tulevat jäävään selattaviksi sivustolle.

  Uskon, että tekemällä asioita hyvässä hengessä asiakkaita kunnioittaen suomalaisesta näkökulmasta uusia ideoita tämän peruskonseptin päälle lisäämällä tulemme löytämään oman tiemme menestykseen.

  Markus Lehtiniitty
  Toimitusjohtaja
  JoukkoEtu Oy

  1. Olisiko mahdollista muuttaa tuota (ainakin markkinointi)nimen kirjoitusasua vaikka Joukkoeduksi? Sillä jos suomen kielessä oikeasti olisi tuollainen sana, niin se kirjoitettaisiin yhteen. JoukkoEtu tai Joukko Etu vain kuulostaa joka kerta todella kirjoitusvirheelliseltä omaan korvaani. Suomessahan saa olla yrityksen nimessä kirjoitusvirheitä, mutta markkinointiin en tuota kirjoitusasua silti suosittelisi…

 8. Ihan hyvältä näyttää. Mutta tosiaan pikkukaupunkilaisena noita etuja on vaikea hyödyntää.
  Jään odottelemaan innolla myös suomalaista vaihtoehtoa.

 9. Olen ostanut kolme lahjakorttia ja käyttänyt niistä yhden. Hyvin toimi. Ostojen määrät on 10 kieppeillä ollut mun kohdallani, mutta toteutuivat kaikki.

 10. Täytyy myöntää, että olen ehkä hieman hurahtanut tuohon Citydealiin 🙂 Ihan eka ostos oli intialainen päähieronta kesäkuun alussa (tuli käytettyä vasta tänään), lisäksi olen käynyt jalkahoidossa ja syönyt edullista pitsaa. Hieman harmittaa, että pari hyvää ruokatarjousta jätin välistä, kun ei muka kiinnostanut. Myös pari teatteriesitystä olisi kyllä kannattanut ostaa. Lisäksi odottamassa on hiusten leikkuu, shiatsu ja nuo kuvakirjat 🙂

  Tähän mennessä kaikki on toiminut hyvin ja tulen varmasti ostamaan vielä lisääkin lahjakortteja. 🙂 Citydealin avulla pääsee edullisesti testailemaan erilaisia hemmotteluhoitoja, muuten tuskin olisin raaskinut noihin mennäkään…

 11. Nyt täytyy kylä sanoa, että pari huonoa kokeumsta Citydealista
  on ollut… Citydeal ei ole ollut selkeä tarjousehdoissaan ja pari törkeää asiavirhettäkin on ollut.

  Esim. ripsienpidennykseen oikeuttava lahjakortti olikin vain osamaksu palvelun koko hinnasta ( lisämaksua olisi tullut vielä 70 eur )… Tarjouksessa luvattiin että lahjakortilla saa hoitolasta ripsienpidennyksen, lisämaksuista ei mainttu sanaakaan.

  Joten on sanomattakin selvää että peruutin kaupat.
  Kauneushoitosta vastattiin mailiini että paljon muitakin raivostuneita asiakkaita oli vaatinut Citydealilta hyvitystä ja pakottanut firman lunastamaan lahjakortit takaisin.

  Citydeal tietää nyt jo toivottavasti että huijaustaktiikalla ei pitkälle pötkitä!

 12. Hyvä Ansku,
  pahoittelumme huonosta ostokokemuksesta. Sait varmasti rahasi takaisin. Ripsienpidennysdiilissä oli tullut puhdas väärinymmärrys kahden yrityksen välillä, jota ei enää newsletteriin saatu valitettavasti korjattua. Kaupat perutaan tällaisissa erehdystapauksissa aina ja pyrimme jatkossa entistäkin suurempaan tarkkaavaisuuteen. Tavoitteenamme on aina tuoda esille diili mahdollisimman selkeästä jotta väärinkäsityksiltä vältytään. Tätä diiliä lukuunottamatta olemme kommelluksilta säästyneet, kuten pitääkin.

  Terveisin
  Citydeal-asiakaspalvelu
  info@citydeal.fi

  1. Selvittäkää jatkossa diilien taustat hieman tarkemmin ettei tuollaista enää pääse tapahtumaan. Teillä on myös kilpailevia yrityksiä, esim. Offerium ( joka on käsittääkseni olut melkoinen menestys )

 13. Minullakin on ollut aika huonoja kokemuksia Citydealista..
  En uskalla enää tilata mitään heidän kauttaan.

  Joko diilit ovat virheellisiä tai puutteellisesti kerrottu
  juuri mitä ne sisältää, tai sitten sama asia on erikoistarjouksessa muutenkin.

 14. Tuohon Anskun kokemukseen lisäisin, että juuri pari päivää sitten ihmettelin CityDeal-tarjousta otsikolla ”Hankkiudu pysyvästi eroon ihokarvoista IPL valoimpulssihoidolla”, hinta 75 euroa. Kyseessähän on varsin hintava on sarjahoito, ja hoitokertoja saatetaan tarvita jopa yli 10, ihmisestä riippuen. Itsellä kainalojen ja bikinirajan käsittely maksoi pari vuotta sitten 170 euroa _per kerta_. Rohkenen väittää, että tällä 75 eurolla ei siis todellisuudessa tarjota kuin yksi tai kaksi hoitoa. Tarjous on siis erittäin harhaanjohtava, sillä siinä annetaan ymmärtää, että tuolla 75 euron summalla saa pysyvän lopputuloksen.

 15. Kannattaa olla Citydealin kautta lahjakortteja tilattaessa todella tarkkana.

  Itse kävin kasvohoidossa, Ruoholahden Beauty Medical Spa´ssa
  jossa kuvittelin saavani peruskasvohoidon joka tarjouksessa oli kuvailtu( mekaaninen puhdistus, kuorinta, naamio ja hoitovoiteet ) lunastamallani lahjakortilla.
  Paikan päällä, hoidon loppuvaiheessa minulle kuitenkin ilmoitettiin että heillä ei olekaan mitään valmiita hoitoja, vaan
  hoito ja hinta räätälöidään tapauskohtaisesti. Meille tuli perushoidon päälle ultraäänipuhdistus ( joka jokaisessa muussa Helsingin kauneushoitolassa sisältyy kasvohoitoon )joka maksoi 34 eur ylimääräistä! Kuulin ystävältäni että toisessa huoneessa hänet oli myös huijattu ottamaan pakettiin kuulumaton hoito.

  Maksoimme siis 68 eur ylimääräistä ja omistaja myhäili tyytyväisenä tiskin takana.
  Muutenkaan en paikkaa suosittelisi, sillä olin tullut rentoutumaan, ja hoitajani ( tämä samainen omistaja ) jätti oven auki aulaan, missä hänen pikkupoikansa juoksenteli edestakaisin ja katseli sisään hoitohuoneeseen missä makasin ylävartalo lähes paljaana.. Jotain yksityisyyttä!!

  Mutta joka tapauksessa, kannattaa soittaa palveluntarjoajalle
  jo lahjakortin myyntipäivänä ja tarkistaa mihin tuo lahjakortti oikeastaan oikeuttaa.

  1. Noin muuten olen ostanut 10 erilaista Citydeal-tarjousta.
   Yhteistä kaikille melkein on että ne ovat erikoistarjous-logiikalla tehtyjä.. Vedetään asiakas sisään kahvipakettihinnalla, ja yhdellä (hoito)kerralla näytetään mitä tehdään, ja yritetään sitouttaa asiakas pidempään (hoito)sarjaan jolloin asiakas pysyy vakioasiakkaana (=lypsylehmänä).
   Niin kaikki kaupat toimivat, mutta valitettavasti esim Medical Span kohdalla koen että minua hyväksikäytetään.

   Ostin myös samaiseen Medical Spahan useampia lahjakortteja – olin tietoinen siitä että ne ovat vain 50 euron arvoisia ja hoidot maksavat enemmän (se kerrottiin Citydealin mainoksessa) – MUTTA kahdesti käyneenä itseäni ärsyttää kyseisen liikkeeen omistajan/hoitajan tapa jättää kertomatta valitsemani hoidon kokonaishinta – eli annan kyseiselle avoimen shekin kun menen sinne hoitoon.
   Sekin vielä kävisi, jos kyseinen olisi järkevä hinnoittelija, mutta kauneushoitola on kalliimmasta päästä, ja omistaja/hoitolanpitäjä hinnoittelee pois sen 50 euron edun.

   KÄyttämäni silmänympäryshoito on ollut kahdesti 70 euroa lisähintaa tuon 10 euroa maksaneen 50 euron lahjakortin lisäksi.. Eli laskennallinen 120 euron kokonaishoito maksoi 80 euroa => aivan normaalihintaa..

   Ei sovi tarkanmarkan logiikalleni, ei vaikka miten yrittäisin sitä ajatella hemmoittelusijoituksena itseeni ja hyvinvointiini.

   Tulen käyttämään jatkossa ne kortit niin että sanon ”halvin mahdollinen hoito” ja kysyn hinnan suoraan – enkä halua mitään lisähintaista, koska kuten sanoin jo kokemuksesta viisastuneena niin kyseinen nainen muuten hinnoittelee sen kortin hinnan lisähinnoitteluna päälle.

   (Vika ei siis ole CityDealissä, vaan Medical Span kyseisen keski-ikäisen naisen bisneksen toimintatavoissa, jotka eivät täytä hyvän asiakaspalvelun kriteereitä.)

   Valitettavasti tuosta kokemuksesta viisastuneena useamman kauneustarjouksen laatua epäilleenä olen soittanut tarjousyrityksen puhelinnumeroon ja huomannut CityDealin asiakasyritykseen ei tarjouspäivänä saa puhelimella yhteyttä, joten tarjouksen laatua ei voi todentaa mitenkään.

   Samaisesta syystä olen jättänyt muutaman tarjouksen ostamatta, koska jos asiakasyritys ei valmistaudu asiakkaisen palvelemiseen, miksi he palvelisivat asiakasta hyvin CityDealin lunastuspäivänä?

   Pidän Citydealistä, mutta kuten aina elämässä tarjouksia on katsottava tarkkaan, sillä osalla heidän asiakasyrityksistänsä on toimintatapoja, joista en pidä, enkä silloin halua olla em mainitsemani kaltaisten yritysten asiakaskaan.

   Citydealistä vielä: Deep Purplen-keikka joka peruuntui – sain maksamani hinnan takaisin samana päivänä, jo ennen kuin olin edes tietoinen, että keikka oli peruuntunut. =)

 16. Tuo on kyllä todella epäilyttävää jos et saa puhelimella yhteyttä
  ostoksen sisällön tarkistaaksesi….Mistäköhän tämä kertoo ?

  Citydeal on toiminut ihan hienosti joidenkin diilien kohdalla, joidenkin kohdalla taas on jätetty ilmoittamatta todella oleellisia seikkoja ostovaiheessa tai sitten palvelu on ollut huonoa.

  Esim. se 10 euron tukanleikkuu ; ystävällisiä ihmisiä mutta eivät puhu suomea, ja olisin itsekin leikannut hiukseni paremmin.
  Eli älä odota mitään kampaamokokemusta.

  Mutta niinhän sitä sanotaan että halvalla ei saa hyvää, eikös ? 🙂

 17. Oman oikeudentajuni mukaan en voi syyttää huonosta palvelusta tai huonoista yrityksistä CityDealiä – jos niin tekisin, voisin syyttää Helsingin Sanomia siitä että ottavat huonojen yritysten mainoksia lehteensä.

  Eli vastuu diilistä on myyntiyrityksellä, ja CityDeal on vain välikäsi, joka mainostaa heidän tuotettansa vaikka he välittävät myös rahaa.

  Jos diili on aivan harhaanjohtava, niin ymmärrettävästi itsekin älähdän, mutta jos en ymmärrä mitä diilissä sanotaan, niin minun itseni pitäisi tajuta että jätän ostamatta, ellen saa esim kauneushoitolan väkeä kiinni selvittääkseni mitä sillä diilillä saan. Caveat emptor.. Ostaja olkoot varuillansa, ja yritän muistaa tuon.

  Esimerkkinä 23.6.2010 ollut ”Brasilialainen vartalosokerointi Kauneushoitola MNBW:ssä” joka oli ”vain” 25,00 EUR. Yritin soittaa tuonnekin kun yritin tarkistaa mistä on kyse. He eivät vastanneet.. minkä olisi pitänyt herättää epäilykseni.

  Itse ymmärsin tuon ”Brasialaisen vartalosokeroinnin” nimenomaan _vartalosokeroinniksi_.. (tiedän kyllä mikä on brassi tai brasialainen tai intiimialueiden vahaus) ”brasilialainen vartalosokerointi” ilman intiimisanaa meni aivan ohi pelkkänä sokerointi karvojenpoistona ja siten saisin itse päättää minkä vartaloalueen otan..
  Mutta soittaessani yritykseen oston jälkeen kohteen valintamahdollisuutta ei ollut vaikka sääret olisivat olleet hinnaston mukaan edullisempi kohde. Yritys ei siihen muutokseen suostunut vaikka sanoivat että moni oli ymmärtänyt asian väärin – Hieman se ketutti, koska mielestäni tuo sanavalinta on harhaanjohtava, mutta toisaalta… annoin tuon lahjakortin eteenpäin sisarelleni jolle se on kivaa vaihtelua, eli ei sekään mennyt hukkaan. =)

  Vaikka hieman ärsyttää mutta itse koen asian niin että minun pitää vain tiedostaa että Hgissäkin on paljon harhaanjohtavia ja epäilyttäviä yrityksiä, jotka ottavat asiakaspalveluunsa logiikan ”höynäytettäviltä rahat pois” ja siksi käyttävät eri metodeja saadaksensa uusia asiakkaita, ja väärinymmärryksetkin ovat vain osa elämää.

  Olen vuosien kuluessa käynyt useammallakin huonoilla kosmetologilla (sen yhden kerran), enkä siis voi syyttää mainoksen välittäjää että heidän asiakasyrityksensä on huono Kauneudenhoitoala vain on sellainen että siinä liikkuu löysä raha, ja siksi 20 millin purnukasta kehdataan pyytää 75 euroa. Markkinointi toimii niin positioimalla tuote/palvelu niin että luulet asian olevan niin että ”mitä enemmän maksat, sitä parempaahan sen on oltava”..

  Naiset eivät halua myöntää että olisivat niin köyhiä että ettei olisi varaa maksaa, vaan maksavat siksi kiltisti huonostakin palvelusta. Miehillä samainen arvostelukyvyttömyys on autoissa ja niitten korjauksissa – se on todennettu useissa kuluttajavertailuissa.

  Itse äänestän jaloillani enkä tue enää huonoja yrityksiä, ja käytän mittana sitä että vastaavatko puheluuni – mutta parista nyt saamastani ärsyttävästä kokemuksesta huolimatta käytän jatkossakin CityDealiä uusien palveluitten kokeilemiseen kun onnistuneita jo käyttämiäni diilejä on ainakin 5 ja kolme jotka täytyy vielä testata ja vain yksi (Medical Span diili) on ollut niin huonoon yritykseen, että mietin käytänkö ne lahjakortit loppuun vai en.

 18. Tästä palvelusta nyt vaan on tullut sellainen kokemus, että
  eivät välttämättä ole kovin tarkkoja yhtestyökumppaneidensa suhteen. Se taas ei ole omiaan lisäämään palvelun uskottavuutta
  ja asiakkaiden luottamusta.

  Tuohan olisi aivan unelma jos oikeasti saisi hyviä kokemuksia, esim. kauneushoitolahoitoja, noin halvalla.
  Mutta tyhjästä/ huonosta kokemuksesta tuskin kukaan haluaa maksaa.
  Tulee väkisinkin pieni kusetuksen maku, vaikka siihen ei olisi tähdättykään. Citydealia ei mitenkään voi vapauttaa vastuusta, kun kerran tällaisia palveluita kauttaan myy.

 19. Itse olen ostanut Citydealiltä jo vaikka mitä. Oli ihana jalkahoito ja useita ravintolatarjouksia. Sekä Mange Sud että Bistro 15 olivat aivan mahtavia paikkoja ja tarjoukset hyviä. Hutikin on tullut. Ostin aiemmin mainitun ripsidiilin missä oli kai tullut virhe. Soitin citydealiin ja he palauttivat minulle rahat heti ja pahoittelivat virhettää. Aika hyvää palvelua minun mielestäni. Minä ja mieheni olemme olleet todella tyytyväisiä tähän palveluun ja nauttineet monista tarjouksista. Ehkä kaikkien kannattaa myös itse lukea mitä tarjoukseen kuuluu eikä ostaa sokeasti, kyllä kai kuluttajallakin jokin vastuu on. Joten eiköhän anneta välillä positiivistakin palautetta diileistä joista 95% on ollut mahtavia eikä tartuta pariin virheeseen…

 20. Plajonkos Citydeal maksoi sinulle ylläolevasta kirjoituksesta ? 🙂 vai oletko jopa heillä töissä ?

 21. Mikään ei minulle ole ”mahtavaa”, eikä ”ihanaa” eikä muitakaan makeilevia ylisanoja mitä naiset yleensä harrastavat.

  Bistro 15:ssa oli ihan hyvä kokonaisuus ateriana, pidin erityisesti paikan tarjoilijan ruokaesittelystä ja makukombinaatioista. Aterian koko oli hyvin ranskalainen, ja miesystäväni lähti vielä syömään varsinaisen aterian kyseisen jälkeen. Mutta voiko Michelinin maininnan saaneesta paikasta olettaa isoja annoksia? Ei..
  Itse olin jo syönyt isohkon lounaan, joten nautin nyansseista kun en ollut nälkäinen.

  Kysymys on aivan siitä että mitä hakee, ja mihin tarkoitukseen CityDealiä käyttää. Jotkut käyttävät koska ovat tarkkoja rahoistansa, ja toiset uusien asioiden kokeilemiseen, ja arviot sen mukaisia.

  Itse olen siinä välissä koska näen keisarin uudet vaatteet jos sillä ne on päällä.

  Suurin osa ostamistani CityDealin diileistä on ollut ihan hyviä diilejä ja kokeilen jatkossakin.

  =)

 22. Joku mainitsi Offeriumin saaneen lentävän lähdön.. Voihan se niinkin olla, mutta siihen verrattuna CityDealin startti on ollut räjähtävä. Jos vaikkapa katsoo sivukäyntejä tilastoivaa http://www.alexa.com, niin CityDeal löytyy sijalta 563 suomalaisista sivuista, Offerium löytyy sijalta 5941. Offerium ilmeisesti on toiminut vielä muutaman kuukauden pidempään.

  Tämä ei tietenkään kerro koko totuutta, sillä tavoitettavuushan näille molemmille firmoille tulee pitkälti sähköpostikampanjoilla. Mutta helposti voisi päätellä, että yrityksille tulee CityDealin kautta huomattavasti enemmän asiakkaita. Kaikkihan toki on kiinni diilien laadusta.

 23. Olemme ristineet citydealin ”Shittydealiksi” 2 semi-huonon kokemuksen jälkeen: rosvopaisti kreikkalaisravintolassa oli itsessään hyvää, mutta pihvin vieressä olleet lisukkeet ala-arvoisia ja palvelu käsittämättömän hidasta vaikka ravintolassa ei juuri muita meidän lisäksi edes ollut. Samoin vaimon käyttämä päähieroja oli sosiaalisilta taidoiltaan erittäin kehno, vaikka sinänsä osasikin hieroa. Vaimon olo oli toimenpiteen ajan silti kaikkea muuta kuin rento, kun hierojasta puuttui kaikki mahdollinen lämpö ihmisenä! Kylmällä rutiinilla veti! Silti, jatkossakin varmasti tulee kokeiltua Citydealin kautta eri juttua… osaamme vain odottaa, että joidenkin firmojen kohdalla saa selvästikin alennushintaista palvelua. Liekö siis firmoja jotka (syystäkin) tarvitsevat lisää asiakkaita, millä hinnalla hyvänsä?

 24. Eikö juuri tuosta ole kyse ?
  Valitettavasti tämä tuntuu olevan vain spugepaikkojen keino houkutella asiakkaita, kun eivät niitä muuten saa.
  Heiltä puuttuvat aiempien asiakkaiden suositukset tuttavilleen,
  kyllähän laadukas paikka tulee toimeen ilman ShittyDealejakin.

  Olen kovasti koittanut nauttia näistä alennuksista, ja osallistunut jo yli 10 diiliin.
  Joka kerta olen saanut pettyä.

 25. Ei kannata kuvitella saavansa halvalla hyvää..
  Jotkut katteethan ne on yrittäjälläkin oltava.

 26. Minä kun luulin olevani kriittinen.. mutta olen näemmä optimisti joihinkiin verrattuna. =D

  Kate nollasta asiakkaasta(kun kukaan ei tunne uutta palvelua) on vähemmän kuin pieni kate 100 käyvästä asiakkaasta, joista jää muutama vakinaisiksi normaalihintaisiksi asiakkaiksi – ja moni uusi potentiaalinen kuulee että sellainenkin palvelu/tuote on olemassa.

  Esimerkkinä käytin viime viikonloppuna ”Soffan runsas aamiaisbrunssi buffét, 7,50 EUR ”-tarjouksen. Brunssi oli vastaava millä käyn melkein joka sunnuntai, mutta paikka oli uusi – siis hyvä diili =).
  Kaverin kanssa mietittiin että sinne voi mennä jatkossakin – vaihtelua vakkaripaikkoihin… eli uskon että kyseinen tarjous oli hyväksi yrityksellekin markkinointimielessä, koska tuskin olen ainoa diilin ostanut, joka ajattelee niin.

  Markkinointi maksaa, erikoistarjous on osa markkinointia – kun tyhjät asiakaspaikat eivät tuota mitään, niin uskoisin että uudet mahdolliset vakioasiakkaat ovat useimmille yrityksille yhden erikoistarjouksen arvoisia.

 27. Jos yritykset tarjoavat huonoa palvelua/ruokaa, he ovat missanneet CityDealin tarjoavan mainion markkinointimahdollisuuden. Jos he saavat käytännössä ilmaiseksi (joskin todella pienellä katteella) 500 asiakasta sisään, joista suurin osa kertoo ja kehuu tuotetta/palvelua vaikka muutamalle kaverilleen, on se ollut todeall hyvää markkinointia.

  Sen sijaan jos yritykset kohtelevat CityDeal asiakkaitaan ”alennusasiakkaita”, kertovat he paikasta negatiivista facebook-statuksessaan tai vaikkapa Tarkan markan blogissa. Toki CityDealillekin on ensiarvoisen tärkeää, että asiakaskokemus paikoista on hyvä, ottavathan he joka päivä oman liiketoimintansa kannalta riskin, jos yhteistyökumppani ei kunnialla täytä tarjoustaan.

 28. Tämähän olisi todella mahtavaa, jos Citydealin kautta tulevia ei kohdeltaisi kuin alennusasiakkaita. On CD:llä varmasti hyviäkin yhteistyökumppaneita, mutta vastaan on tullut myös todella huonoja.
  Se tässä juuri on ongelmana, koko ajan saa jännittää tuleeko koppavaa kohtelua ja/tai lisämaksuja paikan päällä (vaikka diilin piti olla jo maksettu ). Jostain syystä, kun maksaa täyden hinnan,
  ei ko. yrityksissä mitään huonoa palvelua tai hintaepäselvyyksiä esiinny.

  Toivoisin lisää tasalaatuisuutta Citydealin välittämiin diileihin, tällä hetkellä mitään laadun takeita ei ole ; kun olet lunastanut lahjakortin ja rahat vaihtaneet omistajaa, mitään takeita ei ole eikä kukaan välttämättä ota vastuuta jos
  jokin asia menee pieleen.
  Tällä hetkellä oman kokemukseni mukaan joidenkin CD-yhteistyöyritysten päätavoite on vain saada mahdollisimman paljon kerta-asiakkaita, kanta-asiakkaita ei edes tunnuta haluavan.

  Kun tämän luottamuskysymyksen Citydeal saisi korjattua olemalla vähän nirsompi yhteistyökumppaneidensa suhteen, asiakkaiden määrä lisääntyisi varmasti.

 29. Ilmeisesti CityDealilla ei ole vielä mahdollisuutta olla niin nirso yhteistyökumppaneidensa suhteen. On kuitenkin aika haastavaa vetää 3-4 kaupungissa uusi diili joka päivälle, vielä kun nimeä ei ole hirveästi. En tosin tiedä millaisella organisaatiolla he diilejä tekevät, mutta tuskin hirveän suurella.

  Kuitenkin myyntimäärät ja kasvu on ollut jo sitä luokkaa, että varmasti tunnetutkin tekijät alkavat palvelusta kiinnostumaan. Ainakin Tampereella on ollut useita Suomen top-50 ravintoloita, Särkänniemeä, Vapriikkia, Pyynikin kesäteatteria yms. kansallisesti tunnettuja toimijoita jotka varmasti ovat tarkkoja markkinointikanavistaan. Palvelu tosiaan on vielä hyvin nuori, mutta potentiaali on kyllä kova.

  CD:n kannattaa ehdottomasti panostaa yhteistyökumppaniensa ”kouluttamiseen” siinä, että nämä mieltävät CD:n nimenomaan hyvänä markkinointina, jolla on mahdollisuus saada tulevat kanta-asiakkaat ensimmäistä kertaa sisään. Olen aivan varma, että CD:ssäkään ei lueta mielellään huonoja asiakaskokemuksia.

 30. CityDealin diilejä pari käyttäessäni olen huvittuneena seurannut kovalla äänellä meuhkanneen joukko etu sivuston kommentteja. Pojat pitivät kovaa ääntä tulostaan elokuussa ja ”rehellisestä, läpinäkyvästä” toiminnasta. Nyt hirveä seli, seli – selittely sivulla miksei diilejä olekaan. Täyttä kusetusta koko joukkoetu.

 31. Itse en nyt ymmärrä tätä tämänhetkistä tarjousta.. teetä kuvia saat sähköpostiin lahjakortin? Eli ensin tilaan täydellä hintaa (en ainakaan löydä alennuskoodia tässä vaiheesta mistään)ja sitten saan vasta seuraa kuvatilaustani varten alennuksen? Todella tyhmää jos näin on..

  1. Juu ensii minäkään utota kuvatarjousta ymmärrä…eihän siinä ole Osta nyt linkkiä ollenkaan

 32. Kyllä siinä eilen oli se ”Osta”-painike, kun diili oli avoin. Nythän diili on päättynyt. Diili toimi aivan kuten kaikki muutkin diilit. Eli Ostetaan 24h aikana, lahjakortti tulee sähköpostiin vuorokauden päättyessä ja sen jälkeen lahjakortin voi lunastaa.

  Eli eilen kuvia ei ole vielä voinut tilata. Mielestäni asia on kyllä hyvinkin selkeästi kerrottu..

 33. Hei
  Harhaanjohtavaa! esimerkki Helsingissä:
  ”Vain 20,00 EUR – kolmen ruokalajin illallinen Ravintola Azoroksessa. Säästät 55% (norm. 44,40 EUR).”
  Ravintolan kallein menu on alle 39 eur ja otettava listalta kalleimmat annokset: alkuruoka lammascarpaccio 11eur, pääruoka meriantura 25,90 ja jälkiruoka 7,50 jotta saa kokonaishinnaksi tuon 44,40.
  Palvelu oli hyvää joskin hidasta,vain yksi tarjoilija ja ruoka ei todellakaaan ollut hintansa arvoista, ainoa tuore raaka-aine oli naudan sisäfile. Rahaa meni hukkaan kun en tarpeeksi tarkasti lukenut, että seteli on mahdollista käyttää vain yhtä henkilöä kohden ja me emme jaksaneet syödä kolem ruokalajin illalista.
  En todellakaan suosittele ravintolaa ja citydealin kanssa kannattaa olla todella tarkka.

 34. Edelleenkin.. olen aina ollut kaikkien mielestä aivan liian tarkka ruuastani, ja olen lähettänyt sen takaisin keittiöön takaisin enemmän kuin kerran.
  Mutta…
  Pakko ihmetellä tuota Hanna Laineen viestiä – hän maksaa lahjakortista 20 euroa, ja voi ostaa minkä tahansa ravintolan aterian – joista kallein on kortin hinta eli 44.40.. ja hän valittaa että kun ei voinut käyttää täysin 44,40 kuin yhdellä ruokakombinaatiolla, hän ei saanut 20 euron edestä?

  Korrekti tapa ruokailla ruokakulttuurin mukaan on alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka – ja niin sen sai.. eikä hän jaksanut syödä sitä, ja sekin oli vika?

  Ilmeisesti paikasta ei saa mitään salaatteja, jos mitään muuta tuoretta raaka-ainetta ei ollut saatavilla? Aika outoa.. mutta jos ruoka ei ollut laadukasta, sen valituksen ymmärrän..

  Palaan takaisin mielipiteeseeni, että valitus kannattaisi antaa palvelun tuottajalle, joka on kyseinen ravintola.. CityDeal on mainostusmedia siinä missä Hgin Sanomatkin on.

 35. Kerrotko Hanna mikä tuossa oli harhaanjohtavaa? En sitä oikein viestistäsi ymmärtänyt. Etuhan tosiaan maksimissaan oli sen 24,40€, mutta vaikka olisi ottanut sen 39€ menun, alennus olisi ollut lähes 50%.

  Kuulostaa kyllä hassulta että rahaa tässä olisi mennyt hukkaan. Kuinka useasti ihmiset jakavat ravintolamenun? Jos tilaat vaikka pihvin, pistättekö sen useasti puoliksi?

  Tämä ei nyt ole tosiaan mitään keljuilua, viestin kritisoiva pointti vain meni ohi, varsinkin kun kehoitit olemaan tarkkana CityDealin suhteen.

 36. Vihdoinkin tuli yksi positiivinen kokemus Citydealin yhteistyökumppaneista : Salon Choice Kampin keskuksessa.

  Kävin paikassa hieronnassa. Ensin kun saavuin paikkaan, ensimmäinen ajatukseni oli ”voi ei, taas tällainen paikka”, koska kassan ympärillä parveili kymmenittäin yläasteikäisiä tyttöjä jotka kikattelivat jotain keskenään. Kesti hetken tajuta että tässä ovat paikan työntekijät! Työnjako oli ilmeisesti epäselvää, sillä he hiihtelivät paikasta toiseen näennäisen päämäärättömästi.
  Katselin tätä toimintaa hieman epäuskoisena n. 20min.

  Sitten minut otettiin vastaan ja vietiin hoitohuoneeseen.
  Riisuuduin siinä sitten hoitajan katsellessa ja asetuin hoitopöydälle, hieronta oli melko hyvä vaikka huomasi kyllä että
  hoitajallani ei ollut asiasta juurikaan kokemusta, sen verran epävarmat ja kevyet olivat otteet. Hän, kuten muutkin henkilökunnasta olivat kuitenkin erittäin ystävällisiä, mikä paikkasi puuttuvaa ammattitaitoa. En ole vielä missään citydeal-paikassa saanut yhtä ystävällistä palvelua ( vaikka itse olen aina asioidessani ystävällinen ja kohtelias )

  Huonompi kokemus oli sitten kauneushoitola Profile.
  En ole edes käynyt vielä kasvohoidossa, kun mietin jo miten pääsisin lahjakortistani eroon. Soitin hoitolaan yrittäen varata ajan hoitoon. Nainen oli alkuun asiallinen, kunnes ilmoitin että kyse on Citydeal-lahjakortista, jolloin hän alkoi liioittelematta räksyttää puhelimeen. Kun tiedustelin voisinko käyttää kortin viikonloppuna ( koska he ovat auki SOPIMUKSEN MUKAAN , kuten minulle painokkaasti ilmoitettiin ), hän ilmoitti minulle että CITYDEAL-lahjakortin voi käyttää vain ma-pe välisenä aikana. EI VIIKONLOPPUISIN. SEHÄN LUKEE SIINÄ ETUSIVULLA. Ennen kuin sain laskettua luurin hän vielä läksytti minua enää soittamasta muulloin kuin virka-aikoina ( soitin viikonloppuna, ja yllätyin että salongista vastattiin. Ilmeisesti rikoin jotain kirjoittamatonta sääntöä kun kehtasin soitella ). Joo, tuon kohtelun jälkeen en varmasti ole antamassa kasvojani tuon eukon käsiin.. Alan olla kypsä näihin ö-luokan kauneuspalveluihin, ainoa mitä Citydealin kautta kannattaa ostaa ovat ravintolalahjakortit.

 37. En ole vielä mitään ostanut mutta ihan hyviä diilejä tuolla näyttää olevan, se on tosin ikävää jos saa sen takia huonompaa palvelua kun on CT:n kautta ostanut lahjakortin.. Noh täytyy välttää noita pieniä paikkoja ja ostaa vasta sitten kun johonkin isoon firmaan myydään jotain..

 38. Ostin diilin viime tai edellis viikolla, missä verkkokaupan 50 euron lahjakortin sai 10 eurolla. Hinnaksi tuli tuo 10 euroa ja postikulut, valitsemani tuote tuli nettikaupasta nopeasti lähimpään postiin. Sain siis 50 euroa maksavan tuotteen 15,90 eurolla, mikä ihan hyvä alennus merkkituotteesta.

 39. Joo muistan tuon verkkokauppa-jutun..
  Olisin kovasti halunnut sen hyödyntää mutta en löytänyt verkkokaupasta ainuttakaan vaatetta johon olisin suostunut pukeutumaan, joten jouduin jättämään väliin.

  Tässä vielä uusimmat hyvät ja huonot kokemukset :

  miinusta :
  kauneushoitola Profile sekä Hieromus( intialainen päähieronta )
  -molemmissa paikoissa aivan uskomattoman tyly, suorastaan ilkeä ”palvelu”

  plussaa :
  footlight-sarjakortti tanssitunneille
  – tuo on ainakin ammattitaitoinen ja hyvämaineinen paikka, ja
  heidän on hirveän vaikea erotella ihmisiä sen perusteella, millä hinnalla ovat tulleet mukaan.

 40. Ok, minä hankin sieltä Calvin Cleinin nahkakäsineet syksyä varten, mitä ei ehkä muuten olisi tullut hankittua. Verkkokaupassa oli tosiaan melko vaatimattomat valikoimat kaikissa tuoteryhmissä ja mahdolliset löydät varmasti lähtivät heti aamusta, kun citydealiläiset ostivat omansa pois.

  Olen sitä mieltä, että jos ja kun yritykset lähtevät tähän diiliin mukaan on palvelun oltava ihan samanvertaista kaikin puolin, kuin ”normaalihinnan” maksaville asiakkaillekin. Ei asiakkaiden erottelu palvelun suhteen yritystä kauas kanna, kerta huonoa palvelua riittää, ettei asiakas palaa takaisin saati suosittele paikkaa ystävilleen, tuttavilleen tai näin netin välityksellä. Lopulta siis yrityskin kärsii, valitettavasti asiakkaiden kustannuksella.

  Jos huonoa kokemusta tulee paljon ihmisiltä, tulisi citydealin karsia huonon palvelun yritykset pois listoiltaan ja käytettävä jo toimivia yrityssuhteita. Eihän asiakkaat voi tällaisia asioita tietää.

 41. Tässä viimeisimmät Citydeal-kokemukset :

  Hieronta Harri Harvo ( Kamppi ) :

  + mukava mies
  + rauhallinen tila
  + joustava palvelu

  – kovakouraiset otteet, olen edelleen mustelmilla.
  Huomautin hänelle asiasta, mutta pian meno jatkui entisenlaisena.. Enää en ihmettele miksi hänellä on edulliset hinnat.

  Ravintola Aleksandria ( Katajanokka )

  + yksi mukava tarjoilija
  + suurin osa ruoasta oikein hyvää
  + tunnelmallisuus
  + edullinen diili, 3 ruokalajia 20 eur /hlö

  – viinit alkaen 32 eur/pullo ( eli edulliset hinnat kiritään viinissä takaisin )

  – alkuruoastani ( nro 6. Pikilia 12,10 €
  Tsatsiki, dolmades, halloumi ja hommus sekä lämmintä pitaleipää )
  puuttuivat nuo dolmadekset kokonaan.. harmittaa koska olin odottanut niitä, ne ovat herkkuani. Kun informoin asiasta tarjoilijaa hän pahoitteli asiaa ja sanoi vievänsä kokille tästä tiedon. Tämän jälkeen kokki aloitti kovaäänisen kilistelyn ja kolistelun keittiössään, ja tuli kanssani samaan aikaan tupakalle, mulkoillen minua aikas kiukkuisesti…
  Puutetta ei huomioitu laskussa tai muutenkaan.

  – pääruoaksi tilasin rosvopaistia karitsasta, mikä oli herkullista. Valkosipuliperunat lautasellani olivat raakoja.

  – odotimme alkuruokiamme 45min, pääruokia 45min ja jälkiruokaa 20min. Ajat on laskettu lautasten blokkaamisesta uuden ruokalajin saapumiseen. Eli aikaa varattava täällä runsaasti.

  – viereisessä pöydässä oli kaameasti kaakattava ja räkättävä seurue, joka pilasi romanttista tunnelmaamme…se nyt tietenkään ei ollut ravintolan vika.

  Tuosta ylläolevasta varmaan huomasitte että tämä ravintola ei halua meistä kanta-asiakkaita. Se on sääli, sillä puitteet olivat mukavat ja ruoka pääosin herkullista. Ravintolan pitäisi ymmärtää, että asiakkaan valittaessa jostakin aiheellisesti ei pelkkä pahoittelu riitä vaan valituksen aihe on myös korjattava.
  En ymmärrä myöskään kokin murhaavaa katsetta, ei ole tosiaankaan minun vikani että hän unohti viininlehtikääryleet kokonaan annoksestani. Ihmettelin myös miksei niitä tuotu jälkikäteen, olin niistä kuitenkin maksanut ?

  Ja palvelu oli tosiaan Visalla maksaneille, jälkeemme tulleille venäläisliikemiehille ( 4henk. seurue ) noin puolet nopeampaa kuin meille, mutta toisaalta eipä meillä kiire ollutkaan.

 42. Harri Harvolla hierottavana ollut myöskin, mutta en voi häntä kovakouraiseksi sanoa. Itse kun käyn urheiluhierojilla niin Harrin käsittely oli huomattavasti lempeämpää kuin se mihin olen tottunut.

  Toisille tulee mustelmia ihan pienestä, toisille taas ei.

  Uusi aika varattu 🙂

 43. Minulle ei myöskään tule herkästi mustelmia ( aiemmilla hierojilla eikä esim. koneellisesta lymfahoidosta ei tule ) , enkä ole myöskään herkkänahkainen.

  Olisin mielelläni alkanut käymään Harvolla ellei hän olisi ”mukiloinut” minua.. Hän survoi esim. peukalolla monta kertaa täydellä voimalla aina sen oikean paikan viereen, esim. hartioissa ja selkärangassa. Voitte kuvitella että se sattuu !!
  Aivan kuin hän ei olisi täysin tiennyt mitä on oikein tekemässä.

  Mutta kuten sanoin, mies oli oikein mukava ja olisin mielelläni alkanut käymään hänen luonaan koska hinnatkin ovat kohtuulliset.

  Mutta tosiaan, jos joku ei minua usko, voi vapaasti käydä toteamassa asian paikan päällä.

 44. Tässä on käynyt juuri niin kuin arvelinkin: Suuri osa yrittäjistä koittaa huijaamalla saada tarjouksen jos nyt ei kannattavaksi, niin
  mahdollisimman vähän tappiota tuottavaksi. Tämä johtuu siitä, että City Deal ottaa itselleen lahjakortin hinnasta PUOLET. Eikä sinne huolita muunlaisia tarjouksia kuin vähintään 1/2 hintaan olevia, tietysti mieluummin vielä halvempia. Jos nyt ajatellaan, että jalkahoito maksaa 20€ tai kasvohoito vaikkapa 35-50€, josta hinnasta puolet menee vielä City Dealille ja 23% arvonlisäveroon, niin vaikkei liikeala olisi mitenkään tuttua, voi käsittää, että miinukselle menee ja paljon. Esimerkiksi kauneudenhoitoalalla on laskettu, että kannattavuusraja on 45€/tunnin työstä (sekin oli ennen arvonlisäveron korotusta)ja tuolloinkin tekijälle jää nippanappa 10€ tuntipalkaksi. Tätä ei voi tietenkään tavallinen kuluttaja tietää – eikä periaatteessa tarvitsekaan tietää – hänhän on kiinnostunut tietenkin vain siitä, että hoidon mahdollsimman edullisesti ja mielellään ammattitaitoisen ihmisen tekemänä ja miellyttävässä ympäristössä. Selitän vain siksi, että
  tämä yhtälö on yleensä mahdoton, koska sitä ei voi Suomessa toteuttaa. Jo kymmeniä vuosia tilanne on ollut se, että työn sivukulut ovat niin kovat (mm.työnantajamaksut, työttömyysvakuutusmaksut, eläkemaksut ym), että vain erittäin harva työntekijä pystyy työllään saamaan kasaan edes osan tuosta kaikesta. Pääasiassa vain maahanmuuttajat saavat sellaisia avustuksia, että voivat pitää palkollisia, mutta he juuri ovat sitten näitä nuoria, kokemattomia ja kielitaidottomia, jotka jonkun aikaa viitsivät tehdä epämukavia ilta-aikoja ja viikonloppuja. Esimerkiksi sokerointi – varsinkin vielä brassisokerointi – on taitolaji, joka vaatii vuosien harjaantumista ja useiden satojen asiakkaiden käyttöä harjoitusmateriaalina. Vasta hiljattain sokerointi on saatu opetussuunnitelmaan kosmetologikouluissa, joten nuoret eivät yleensä voi edes periaatteessa osata työtä. Toki on joukossa innokkaita, jotka ovat käyneet kurssit ja harjoitelleet omalla ajalla, joten tietenkään tämä ei koske kaikkia.

 45. Kävin Citydealin kautta M Roomissa siistimässä hiuksia, tosi hyvä paikka suosittelen. Tuskin olisin löytänyt paikkaa tai ainakaa käynyt tutustumassa ilman Citydealiä. Suosittelen muillekin.

 46. Ostin itsekin tuon M-Room lahjakortin ja pakko sano, että tykkäsin paikasta. Olen myös ostanut useita muita lahjakortteja kuten Helsingen
  +palvelu
  +loistava ruoka
  +tunnelma
  -paikka

  Elegia day span lahjakortin ostin vaimolleni, kokemuksesta kuvaili, että paras kasvohoito jonka hän on saanut.

  Phazerzonessa kävimme muutaman ystävän kanssa, mukava paikka ja hauska peli. Ainut huono puoli diilissä oli mielestäni, että diiliin kuului vaan 100 panosta/kuulaa, kun meillä kaikilla niitä sen tunnin aikana kului n.300.

  Kiitos Citydealille paikkojen esittelyistä ja diileistä

 47. Itse ostin Citydealin kautta 10€:lla kuukauden kokeilun Forever kuntoklubille. Kaikki toimi kuten tarjouksessa luvattiin, aluksi olin tietysti hieman ennakkoluuloinen. Tuskin olisi tullut aloitettua kuntoiluharjoitusta ilman tätä. Ehdottomasti suosittelen kyllä tutustumaan erilaisiin palveluihin tämän kautta.

 48. Arvoisat Jani ja Joonas,
  viesteistänne huomaa että olette yksi ja sama henkilö
  ( vrt. kirjoitusajat ja -tyyli jne. )

  CityDealin työntekijöiden suorittama puffaus ja mainostus on
  sivustolla KIELLETTYÄ.

 49. Aloin itse ostamaan citudeal tarjouksia viime elokuussa ja minusta ne ovat aivan ihania.
  Olen antanut muutamia lahjaksi ja päivänpiristykseksi ystävillenikin.
  Nykyään kun menen kylään ystävieni luokse, sen sijaan, että ostaisin kukkia viemisiksi.. annankin nyt lahjakortin esim jalkahoitoon tai hierontaan.
  En itse asu Helsingissä mutta se ei estä minua ostamasta dealejä.
  Ajoitan hoidot ”hemmottelupäiviin” jotka pidän kerran kuukaudessa.
  Käytän silloin kerralla pari dealia.. kuten bodyshape ja akupunktiokasvohoito.
  Seuraavalla kerralla hiustenleikkuu ja raidat sekä jalkahoito.jne

  Minusta on uskomatonta miten näitä dealeja haukutaan.

  Työkaverini ovat käyttäneet monia dealeja ja kahvipöydässä kuulemani kokemukset ovat olleet 100% vain positiivisia. Mitään negatiivista en ole heiltä kuulut, siksi ihmettelenkin tätä
  meidän suomalaisten uskomatonta negatiivista palautetta.
  Viimeisin tänään kuulin kun työkaverini kehui Green Tree hierontaa maasta taivaisiin.. ja toinen piti Kauneushoitola Vanessan ihonpuhdistusta todella miellyttävänä kokemuksena ja aikoo käydä siellä jatkossakin.

  Citydeal on minusta todella upea idea saada kokeilla uusia esim kauneudenhoitoon liittyviä hoitoja, joita ei muuten tulisi kokeiltua ( esim kauneusakupunktio) ja mitä parasta.. edullisesti.

  Suosittelen kaikille CITYDEAL kokemusta.

 50. Wau, lisää provikkapalkalla työskenteleviä Citydealin työntekijöitä !

  1. Sebastian,
   todella huvittava ja lapsellinen kommentti sinulta.
   Ihmettelen kovasti innostustasi mollata tuntemattomien henkilöiden kirjoituksia…varsinkin klo 3.26am la-su välisenä yönä.
   Aavistelen, että sinä taidatkin saada provikkaa tästä kirjoitusten pilkkaamisesta?

   Tämän artikkelin tarkoitushan on jakaa omia kokemuksia. Minä kerroin omani puolueettomasti ja olen todella tyytyväinen Citydealiin.

   1. Päivi :
    ” siksi ihmettelenkin tätä
    meidän suomalaisten uskomatonta negatiivista palautetta. ”

    Omat palautteeni citydealin ja sen yhteistyökumppaneiden toiminnasta on ainakin perustunut omaan kokemukseeni.

    Olen mennyt kaikkiin hoitoihin, hierontoihin, ravintoloihin jne. avoimin mielin ja palattuani jakanut kokemukseni muillekin ; osa kokemuksista on ollut hyviä, osa huonoja.

    Enhän voi antaa huonosta kokemuksesta positiivista arviota, siitä olet varmaankin samaa mieltä ? 🙂

    Olen ollut pettynyt diilien epätasaiseen laatuun ; jotkut ovat
    olleet hyviä diilejä siihen hintaan, mutta esim. hemmotteluhoidot ovat monesti olleet pettymys ( kun täyden hinnan maksamalla ko. paikoissa saa aivan eri tason laatua ja palvelua. Esim. kampaamoissa ” citydealilaiset” ohjataan aina tietylle, eli siis kokemattomimmalle kampaajalle..laadusta ei ole takeita.)
    Esim. harjoittelijan alehintaan antama hieronta on aivan eri tasolla kokeneen, kenties vähän vankkarakenteisemman hierojan työn kanssa.
    Hierontaan tarvitaan voimaa ja hierojan on tiedettävä mitä hän on tekemässä! em. kriteerit täyttävää edullista hierontakokemusta olen metsästänyt citydealin kautta kuukausia, siinä onnistumatta.
    Hieronnassa olen käynyt 3 eri paikassa. Ero täyden maksun paikkoihin on kuin yöllä ja päivällä. Valitettavasti.

 51. Sori, ainakaan omalta osaltani en ole mitenkään affilioitunut citydealiin – muuta kuin että käytän niitä.

  Lähdin Rovaniemelle töihin ja käytin kiireellä monta ostamaani korttia parin viikon sisään, joten seuraavassa useampia uusia kokemuksia.

  Brasilialainen tai bikinirajojen valoimpulssi-karvanpoisto Kauneushoitola Sunrisessa vain 35,00 EUR – Sunrise oli kokemuksena aivan ok. He olivat juuri muuttaneet ja lievää ”mihin asiakas laittaisi vaatteensa hoidon ajaksi”- tyyppistä epäjärjestystä havaittavissa kun jokaisen oli käytävä luonnollisesti vessan kautta riisumassa ja peseytymässä. Hoitaja oli miellyttävä.. ei tullut vaivaantunut fiilis mikä voisi tulla moisessa intiimialueenhoidossa.
  Olen yllättynyt tuloksesta. Olen itse aina vuosia hoitanut bikinirajat nyppivällä epilaattorilla, tiedän siis miten karvat kasvavat takaisin. Nyt hoidosta on jo 3 viikkoa ja valoimpulssihoidon päälle epiloimani bikinrajankarvat.. takaisin tuli vain muutama (7 kpl) pieni vaalea yksilö.. muut poistuivat täysin.
  En olisi uskonut.. Brassialueelta tulos ei ollut yhtä vakuuttava, mutta karvat siellä ovatkin vaaleampia. Kaiken kaikkiaan positiivinen kokemus, en olettanut näin merkittävää muutosta.

  Silmänympärysihon 3D-erikoishoito Forever Day Spassa vain 20,00 EUR – Paikka oli entisessä Hesperian yökerhossa sijaitsevassa kuntokeskuksessa. Hyvin aasialaistyyppinen sisustus, toi mieleeni erään paikan Bangkokissa jossa olen aina matkoillani käynyt syömässä.
  Hoito oli ihan ok, hemmottelua, ei suuria vaikutuksia.
  Sain alennuskortteja jatkohoitoja varten. Kun olen tällä hetkellä Rovaniemellä seuraavat 4 kuukautta, tuskin tulee käytyä toiste.

  Mesoterapia-hoito kasvoille Kauneushoitola Kosmossa vain 40,00 EUR (norm. 100,00 EUR). Ostin kortteja 2 kpl, ja käytin ne peräkkäisinä viikkoina.
  Paikka on keskeneräinen, huomiona sanottava että hoitaja selkeästi venäjältä samoin kyseisen käyttämät tuotteet.
  Mesoterapia on kymmenittäin pistoja parin sentin välein koko kasvojen alueelle.. ja hoito sanalla sanoen neulaisen tuskasta.. MUTTA tehokasta.
  Kasvojeni pintakuivuus joka tulee vuodenajan vaihtuessa poistui, ja lievät juonteet pehmenivät. Ostin vielä kyseiseltä kollageeni-injektiohoidon. Se yhdistettynä mesoterapian pariin hoitoon, näin selkeän eron parin hoitokerran jälkeen, kuin kasvoille olisi annettu eloa ihon harmauden väistyessä. Mutta se kipu.. Jos ei kestä kymmeniä neulanpistoja kasvoihin, en suosittele.

  Kävin kahdesti, ja jos en olisi nyt Rovaniemellä talven yli, kävisin uudelleen. Offerium tarjoaa vielä tällä hetkellä kyseiseen paikkaan tarjousta, mutta valitettavasti taitaa jäädä tällä hetkellä etäisyyden tähden.
  Sadan euron hinnalla per kerta.. jatkossa – Naah, ostan ennemmin Dermarollerin tai edullisemman vastaavan Dr Rollerin sivuilta 0,5 millin käsittelylaitteen hoitoaineinensa, ja jatkan niillä.

  Kauniit täyteläiset huulet Mariacos lips lifting studiossa. Säästät 60% (norm. 25,00 EUR)
  Kävin kyseisessä paikassa 3 kertaa, ensimmäisen kerran Citydealin pohjalta, kaksi muuta jatkohoitona. Oliko hoidosta mainostettua pidempiaikaista vaikutusta, vaikea sanoa..
  Jos olisin voinut käydä vielä pari kertaa suositellusti voisin olla varma. Ehkä keväällä kun olen takaisin Hgissä motivoidun testamaan viikoittaisen 5 kerran hoitosarjan, varsinainen hoitohinta ei kuitenkaan ole rajoite.

  Maksa vain 20,00 EUR, saat 60,00 EUR arvoisen lahjakortin kasvohoitoon Kauneushoitola Vireessä.
  Hoito(la) sopii vegaaneillekin – ystäväni jolle vinkkasin Citydealin diilistä osti myös hoidon ja oli tyytyväinen.
  Itse ostin kaksi korttia ja itse käyden toisessa hoidossa, ja toisen annoin systerilleni synttärilahjaksi. Vaihtoehtona oli joko kosteuttava hoito tai mekaaninen kasvojenpuhdistus.
  Valitsin mekaanisen puhdistuksen, koska olin jo käynyt edellisenä päivänä siinä 3d- kosteuttavassa hoidossa.
  Oli kiireetön tunnelma vaikka itse kadotin itseni hoitolaa etsiessäni Alppilan pikkukaduille ja olin hieman myöhässä.
  Kasvojenpuhdistuksena aivan asiallinen, hoitaja miellyttävä, olin rentoutunut lähtiessäni.
  Pieni paikka, jonka soisin menestyvän, mutta markkinointimielessä sen sijainti pikkukadulla Alppilan lukion takana on enemmän kuin haaste.
  Systerini piti paikasta myöskin, hän otti kosteuttavan hoidon ja oli ilmeisesti synttärilahjaansa aivan tyytyväinen.

  Eräs ei niin suotava kokemus on kokeilemastani kavitaatiovartalohoidosta. Asian selvitys on vielä kesken, joten tod näk kirjoitan asiasta myöhemmin.

 52. Pitää ymmärtää Sebastiania.. Suomessa on totuttu siihen että hyvää palautetta ei saa antaa. Jos annat hyvää palautetta, olet automaattisesti kyseisen firman palkkalistoilla..

  Jos kokemukset olisivat pääosin negatiivisia, nettikeskustelut pursuaisivat vihaisia asiakkaita. Se että keskustelu on aika hiljaista kertoo mielestäni siitä että palvelu toimii pääosin kuten pitääkin. Myyntimäärät ovat kuitenkin aivan käsittämättömällä tasolla, jopa nelinumeroisia myyntejä päivässä.

 53. Tosi kummallista yhden yrityksen eli Citydealin puffaamista täällä ; tämä ei ole kaiketi yrityksen mainossivu vaan vinkkejä KULUTTAJILLE miten saada mahdollisimman edullisia ja laadukkaita kokemuksia.

  Minusta kaikki kokemukset, niin positiiviset kuin negatiivisetkin ovat kullanarvoisia, ne antavat laajempaa näkemystä Citydealiin ja sen yhteistyökumppaneihin.

  Suomalaiset mielestäni nimenomaan eivät ole tottuneet antamaan negatiivista palautetta, koska kuten näkyy, sitä ollaan heti ampumassa alas. Minusta on hienoa että muutkin voivat hymynaamojen lisäksi lukea täältä myös sen, jos jos jossain sopimusyrityksessä on tullut lokaa niskaan ( sen jälkeen kun on näyttänyt Citydealin alennuskuponkinsa ) vaikka asiakas on käyttäytynyt asiallisesti. Tällöin ei tule sellaista tunnetta että se johtuu itsestä, vaan joissakin paikoissa se on ns. paikan tapa, että ei haluta pysyvää asiakassuhdetta.

  Citydeal on hieno keksintö ja sitä tuskin kukaan tahallaan mustamaalaa. Sehän on kaikkien etu jos se toimii.
  Minulla itselläni on ollut erittäin hyviä ja erittäin huonoja kokemuksia Citydealin kanssa, suurin osa on heikohkoa keskitasoa.
  Jotenkin tässä on käynyt niin, että olen alkanut välttää näitä huonoja yhteistyöyrityksiä sen kertakäynnin jälkeen, ja jatkanut silti Citydealin asiakkaana.
  Tähän Citydeal on varmaan pyrkinytkin. Citydealille on tärkeää vain se, että joka päivä on uusi ( tai joissain tapauksissa eilinen ) diili odottamassa, jolla saadaan haalituksi mahdollisimman paljon kerta-asiakkaita. Kun asiakkaat eivät enää yhden diilin jälkeen palaa samaan paikkaan asioimaan, se ei ole Citydealin murhe.
  Tämä on hyvä tietää etukäteen, ettei paikan päällä tule pettymystä.

  Sitten on ne kerrat, kun kaikki on osunut nappiin ( eli ns. normaalitasoa, samaa tasoa kuin silloin kun maksat täyden hinnan )
  , nämä sopimuspaikat ovatkin saaneet minusta kanta-asiakkaan
  ( tosin näillä paikoilla ei ole pulaa asiakkaista muutenkaan )

  Teemu, ymmärrän että sinä todella olet Citydealin työntekijä, mutta kysyn sinulta ; olisivatko myyntiluvut nelinumeroisia jos asiakkaita pyydettäisiin palaamaan näihin aikaisempiin diilipaikkoihin edes kerran ensikäyntinsä jälkeen ? Epäilen. Itselläni on näistä diilipaikoista 4 joissa käyn säännöllisesti ja 10 joihin en enää astu jalallanikaan.

  Sitäpaitsi, kuinka moni CD:n asiakkaista tietää että tällainen blogi on olemassa ? Uskon että monet äänestävät jaloillaan.

 54. Ei, en ole CityDealin työntekijä, aktiivinen käyttäjä kylläkin Tampereen alueella. Tästä blogista en ollut aiemmin kuullutkaan, mutta löysin tämän kun googlettamalla ”CityDeal kokemuksia” tämä blogi tulee ensimmäisenä hakutuloksena. Varmaankin juuri tämän takia blogin tämä osio on aktiivinen.

  En missään nimessä ammu alas negatiivisia kokemuksia. Tottakai niistä pitää kertoa. Itselläni ei ole vielä huonoja kokemuksia ollut, mutta toki olenkin pelannut varman päälle; ostanut lahjakortin jo hyväksi tuntemaani ravintolaan, teatteriin tai muuhun ajanvietepalveluun. Sattuneesta syystä (tässä naamassa arpikin kaunistus olisi) kauneuspalvelut eivät minua kiinnosta ja hierontapalveluakin saa kotona. Ymmärrän että nämä ovat juuri niitä palveluita joissa palvelun taso vaihtelee kovasti.

  Ammun alas vain sen, että heti jos jollakulla on jotain positiivista sanottavaa, ruvetaan valittamaan että ”tällä palstalla ei saa CityDealin työntekijät buffata tuotettaan”.

 55. Tämän päivän kasvohoito-diili on hyvä esimerkki harhaanjohtavasta ( tai jopa valheellisesta )mainonnasta ;

  diiliin sisältyy mukamas dermalogica-kasvohoito JA lisäksi vapaavalintainen erikoiskäsittely… Jokainen (nainen) tietää, että Dermalogica-kasvohoitoon sisältyy automaattisesti yksi erikoiskäsittely ( listalla erilaisia hierontoja, mekaaninen/ultraäänipuhdistus tms. )
  Dermalogica-kasvohoidon sisältö on aina sama hoitolasta riippumatta, lisäkäsittelyitä voi sitten ostaa siihen perusrungon päälle 5 kpl asti.
  Päivän tarjoustuotteena on tämä perusrunko, joka aina sisältää yhden lisäkäsittelyn ( = ” terapian ” )

  Eli tuossa mainostetaan Dermalogica-kasvohoitoa erikoiskäsittelyllä, vaikka kysymyksessä on pelkkä tavallinen Dermalogica-kasvohoito.

  Mutta näin saatiin mainos näyttävämmäksi ja jotkut varmaan ostamaankin.

 56. Mielenkiintoinen kommentti Tyysti.Taidat olla alan ammattilainen.

  Valitettavasti ei jokainen nainen välttämättä tiedä tätä mainitsemaasi totuutta kasvohoidoista.

  Minä ymmärsin asian niin että saan silti itse valita yhden extra hoidon… eli jos siihen jo kuuluu erikoishoito.. nyt saankin kaksi erikoishoitoa. Mitä parempi.
  Kiitos tiedostasi.
  Sitä paitsi, vaikka erikoishoitoja olisi vain yksi, tarjous oli silti todella hyvä ja ostin niitä muutaman taas joululahjaksi.

 57. Jep, tuo oli juuri se ongelma, ilmoitus lupaa enemmän kuin diili oikeasti sisältää. Eikä ensimmäistä kertaa.

  Eli kasvohoitoon sisältyy yksi erikoiskäsittely, vaikka ilmoitus lupaa kaksi.

  Hinta on kyllä edullinen, toivottavasti laatukin on kohdallaan.

 58. Airiisn omien nettisivujen mukaan on mahdollista ostaa kasvohoito myös ilman tuota terapiaa, sen hinta on 61€ ja sitten on myös tuote tällä valinnaisella terapialla ja sen hinta on 74€. Eli ei tuossa minun silmääni ole mitään harhaanjohtavaa? Toki jos normaalisti tuohon Dermalogica-kasvohoitoon kuuluu tuo yksi terapia, niin silloin kauneushoitola myy virheellistä tuotetta.

 59. Airiins, piti kirjoittamani..

  Nopea Googlettelu löysi myös pari muutakin kauneushoitolaa, joilla on sama käytäntö. Eli ilmeisesti tuo ”yksi terapia kuuluu hoitoon” käytäntö ei olekaan ihan täysin hoitolasta riippumaton.

 60. Kiitos tiedosta.

  Hemmotteluhoito erikoiskäsittelyllä joka tapauksessa.

 61. Olen nyt ostanut vasta kaksi diiliä: Tanssikeskus Footlightiin 10x sarjalipun hintaan 30 euroa ja nyt Elixiaan kuukauden premium-kortin hintaan 15 (josta maskoin bonusten jälkeen enää 3 euroa). Ekalla kerralla en ihan tajunut miten sivu toimii, niin kerkesin sitten suositella tosi monelle ilman että sain siitä bonuksia. Myös tilauksessa oli joku pieni bugi kun sivu ensin näytti että olin ostanut kaksi lahjakorttia vaikka olin klikanut vain kerran. Lopullisessa vahvistuksessa kaikki oli kuitenkin ok. Nyt sivu on onneksi uudistettu ja paljon selkeämpi käyttää.

  Footlightin lahjakortin sain sähköpostiini heti keskiyöllä, ja tulostin + lunastin saman tien, eikä mitään valittamista. Ystävällinen asiakaspalvelu, keskellä stadia, siistit tilat, tilavat studiot ja tosi hyvä tuntivalikoima. Sain lahjakortilla 10 ”pilateslippua”, jotka kuitenkin kävi ihan kaikille tunneille. Käytin omani balettiin ja pointe-tunteihin, ja sain ihan huippuopetusta!

  Elixian lahjakorttia en ole vielä käynyt vaihtamassa, saas sitten nähdä.. Katsoin netistä tuntitarjontaa ja tiloja, ja ihan kivalta vaikuttaa. Olen kuitenkin ensisijaisesti tanssista kiinnostunut, niin tuskin jatkan jäsenyyttä sen pidemmälle.

 62. Miksi ei hyväksytä osoitetta omakotitaloon vaan koko ajan kysyy talon numeroa. En tiedä mitä vastaan kun laitan kadun nimen ja numeron mikä on osoitteemme

  1. Olen sekä tyytyväinen että pettynyt Citydealiin. Forever-treenipassin kanssa ei ollut ongelmia, mutta Elixiassa on todella paha puute: Citydealin kautta treenipassin ostaneet eivät saa varata tunteja etukäteen ja saavat rekisteröityä tunnille vain 10 min ennen tuntia!!! Eli monesati tulee varmaan mentyä tunnille, josta sitten käännytettänkin kotiin…

   Jonna, sinulla oli varmaan sama juttu jos olet jo lunastanut Elixia-lahjakorttisi?

 63. ”Virittäydy joulutunnelmaan ja säästä 50%! Ravintola Helsingen kolmen ruokalajin joulumenu vain 26,00 EUR (norm. 52,00 EUR)”

  City Dealin normaalihinta on ihan hatusta vetäisty, jotta saataisiin alennusprosentti näyttämään suuremmalta.
  Normaalihinta on 42 €, ei 52.

 64. OK. Tuo onkin näköjään hieman eri kuin se niiden normaali kolmen ruokalajin menu, jonka hinta on ollut se 42 €.

 65. Kävin eilen Helsingissä Vip Beauty Salon:ssa CityDeal jalkahoidossa. Sen piti olla täydellinen jalkahoito 90 minuuttia. Totuus oli surkeaakin surkeampi. Koko hoito kesti noin 40 minuuttia ja lakan kuvuminen 15 minuuttia. Tuosta 40 minuutista istuin jalat ämpärissä 15 minuuttia. Hoitaja suti vähän sinne ja tänne. Kun kysyin miksi hoito ei kestänyt 90 minuuttia, hoitaja sanoi olevansa niin kovin nopea!!!

 66. Tuo on kyllä jo surkeaa toimintaa.. Tuolla toiminnalla varmasti saadaan kanta-asiakkaita! Not. En ihan ymmärrä kelloon tuijottamista hoidoissa, mutta jos hoidon kesto on alle puolet sovitusta, on silloin palvelu ollut todella huonoa. Kannattaa varmasti raportoida tuosta myös CityDealille.

 67. Jalkahoito on vielä sellainen, että asiakas olettaa hoitajan esim. hierovan jalkoja loppuajan jos kaikki muu on tehty niin ripeästi ( niinkuin paremmissa hoitoloissa tehdään ). Mutta sekään ei ole kovin uskottavaa, aika on melko tarkkaan laskettu rauhalliselle ja huolelliselle työvauhdille. Jos tekee jalkahoidon vaiheet niinkuin on tarkoitus eikä hutiloi niin aika riittää mainiosti eikä sitä jää paljoa yli.

  Ymmärrän että citydiilit ovat iso pettymys laatuun tottuneille, siksi aina vähän pelottaa antaa näitä esim. lahjoiksi
  ( kun ei ole aikaa eikä budjettia testata jokaista paikkaa omalla rahalla )

 68. Kannattaa huomioida, että yrittäjälle jää VAIN PUOLET maksetusta hinnasta. Täydellistä hoitoa tai palvelua on turha odottaa yleensä alle neljäsosan normaalista hinnasta. Tästä kun maksetaan verot, ainekustannukset, vuokrat, puhelimet yms, palkkaa ei yrittäjälle jää lainkaan. Tekisitkö itse työsi täydellisesti saamatta siitä palkkaa?

 69. Eiköhän silloin kannattaisi jättää koko citydeal mainostuskeinona, jos asiakasta ei palvella kunnolla? Negatiivinen kokemus, ja siitä leviävä sana vievät koko idean palvelulta.

  Usko pois, teen hetkittäin työtä ihan saamatta siitä palkkaa – tai saan siitä palkkaa työehtosopimuksen mukaisen yökorvauksen eli 3,30 euroa/ tunti. Joillain aloilla se tuntuu olevan kirosana että haluaa rahaa työstänsä – ilmaiseksihan se pitäisi tulla kun on ”kutsumus”.

  Kyllä ymmärrän että ilmainen työ voi ketuttaa, mutta silti se on valinta yritykseltä, eikä sitä kannata asiakkaaseen purkaa.

  1. Me Citydealin maksavat asiakkaat kyllä oletamme, että saamme rahallemme vastinetta, että esim.hiustenleikkaus tarkoittaa hiustenleikkausta, ruoka-annos ruoka-annosta, hieronta luvattua hierontaa, kasvohoito luvattua kasvohoitoa jne.

   Oletamme että saamme sitä, mitä ostettaessa luvataan.

   Ei ole meidän ongelmamme, mitä yrittäjä saa tai citydeal ottaa välistä. Lienee yrittäjälle mahdollista saada parhaimmassa tapauksessa vakinaista asiakaskuntaa, kun asiakas saa kunnon palvelua tai tavaraa. Tunnettuushan on yksi citydealin mahdollisuus yrittäjälle.
   Se on yrityksen ja citydealin välinen asia, miten alas olette hinnat sopineet, ei asiakkaan kuulu maksaa sitä huonona tai vaillinaisena palveluna tai huonolaatuisena tavarana.

 70. Tuon fjsapsjga:n kommentti kuvastaa aivan täydellisesti Citydeal-yhteistyöyrittäjän ajatusmaailmaa.. ( oman kokemukseni heistä mukaan ) Kun he ovat neuvotelleet itselleen huonon diilin ei töitäkään tarvitse tehdä kunnolla.
  Juuri siksi tämä ei pidemmän päälle toimi kun tyytymättömät asiakkaat eivät enmää palaa samaan paikkaan asioimaan.

 71. Hei fjsapsjga !

  Et voi olla tosissasi : yritys suostuu myymään tuotettaan tietyllä hinnalla ja syy on kuluttajan ? Ja kuluttaja saa siitä myös rangaistuksen huonon palvelun ja surkean laadun muodossa, tämä on mielestäsi aivan oikein ?

 72. Miksi Citydealin yhteistyökumppaneihin ei koskaan saa yhteyttä sinä päivänä kun heillä on diili Citydealissa ?

  Ketään ei saa puhelimella kiinni ja nettisivut eivät toimi!

  Tänään diilinä on taas esimerkki tästä ;
  kultakauppa Kultakello, jonka nettisivuille ei pääse. Kuinka moni ostaa ” sokkona” lahjakortin kun ei edes tiedä mihin se oikeuttaa ?

  Eikö tuo ole aika huonoa bisnestä, vai nostetaanko tuolloin kenties normaaleja hintoja yli 60 euron joka tuotteessa / suurimman osan – , kun ei pääse nettisivuilta vertailemaan ?
  ( lahjakortin arvo on 50 € )
  Aika hämärää touhua taas, sanoisin.

 73. Itse ostin täysin vastaavan diilin Tampereen Kalevan Kelloon. 50€ lahjakortti 25€:lla. Itse ostin ristiäislahjan jonka hinta oli 40€ ja sen lisäksi intouduin ostamaan myös pienen korun vaimolleni. Kokonaishinta taisi olla n. 90€. Eli heille siinä mielessä hyvää bisnestä, että ilman lahjakorttia en olisi liikkeeseen astunut ja nyt tein jopa lisäostoja. Kyse on, niinkuin jo monesti on sanottu, markkinoinnista. Voi itse päättää laittaako mainoksen hesariin ja toivoo että se ehkä tuo asiakkaita, tai sitten ottaa asiakkaita takuuvarmasti liikkeeseen ja voi hyvällä palvelulla ja tuotteilla saada sen mahdollisuuden että asiakas tulee uudestaakin, tai jopa kertoo kavereille tästä.

  Ymmärrän että esim. yhden henkilön kauneushoitoloita on vaikea saada kiinni diilipäivänä, koska heillä voi olla asiakkaita. Kultaliike ei välttämättä vastaa, jos he vaikkapa aukeavat kello 10?

  Minä en taas ymmärrä että mikä tässäkin on niin hämärää?

 74. Niin, siis en tuonne kultakelloon ole yrittänytkään soittaa vaan ihmettelen miksi heidän nettisivunsa eivät ole toimineet vaikka kaupittelevat päivän Citydealia liikkeeseensä ja tuo nettiosoitekin mainitaan näkyvästi diilin yhteydessä…
  Nyt tällä hetkellä nettisivutkin toimivat mutta – yllätys yllätys- sieltä ei löydy minkään tuotteiden hintoja.

  Eli tässä ainakin menee yksi aiempi mahdollinen asiakas joka ei nyt ehtinyt paikan päälle tuotteita tutkimaan eikä osta lahjakorttia koska ei ole mitään takeita saako pelkällä lahjakortilla koko liikkeestä mitään.

  Sitä tarkoitin hämärällä liiketoiminnalla että en ole aiemmin törmännyt yritykseen joka näyttävästi markkinoi itseään mutta jättää hinnat mainitsematta ?… kyllä niissä Hesarin ilmoituksissakin on vähintään hintaesimerkit näytillä.

  Tämäkin yritys koittaa varmaan saada taas niin paljon kerta-asiakkaita kuin mahdollista, mutta voi olla että tuollainen suoraan sanottuna huijausyritys vahingoittaa heidän bisnestään niin paljon että toivovat vielä laittaneensa sen ilmoituksen Hesariin. Hintoineen.

 75. Näyttää olevan ihan yleinen linjaus Timanttiset -liikkeissä, että hintatietoja ei ole nettisivuilla. Eikä noita niin kauheasti näyttäisi olevan muillakaan kultaliikkeillä.

  Näemmä olet käynyt katsomassa sivuja heti puolen yön jälkeen. Syy toimimattomuuten voi olla sekin, että kun mainos on tuore kävijöitä sivuilla voi olla paljon. CityDeal on jo Suomen 92. suosituin nettisivu, joten käyttäjiä on kymmeniä-, jos ei satoja tuhansia. Se voi aiheuttaa yhteistyökumppaneiden sivuilla ennennäkemätöntä ruuhkaa.

  Vaikea heidän hinnoittelupolitiikastaan on mitään sanoa, mutta en nyt lähtisi tätä ihan heti huijaukseksikaan haukkumaan.

 76. Niin, ja nyt varmaan puhelimeenkin vastataan. Eiköhn he kerro saako sillä lahjakortilla jotain.

 77. Ei kuulosta kovin kätevältä että joutuu puhelimessa käydä monien eri tuotekategorioiden tuotteet lävitse myyjän kanssa 🙂
  Eiköhän myyjilläkin ole parempaa tekemistä liikkeessä, siksi ihmettelen tuollaista politiikkaa.
  Jos hinnoittelussa ei olisi mitään epäselvää tai sitä ei oltaisi juuri muutettu/muuttamassa, en keksi yhtäkään hyvää syytä miksi hinnat pitäisi salata. Ei lisää ainakaan minun luottamustani tuota liikettä kohtaan.

 78. Oletko Teemu nyt ihan varma ettet ole töissä Citydealilla tai jollain sen yhteistyökumppaneista ?
  Jos et, niin miksi jatkuvasti puolustat heitä täällä henkeen ja vereen ?
  Tämän palstan piti kai olla kuluttajan asialla, ei firmojen…

  Citydeal on siksi niin suosittu nettisivu että ihmiset odottavat saavansa hyvää palvelua/hyviä tuotteita halpaan hintaan.
  Tottakai se kuulostaa houkuttelevalta.

  Mutta sitten kun totuus lyö kasvoille, eli siis se ettei yrittäjiä kiinnosta Citydeal-asiakkaiden tyytyväisyys lainkaan , monen kiinnostus Citydealia kohtaan hiipuu, varsinkin jos huonoja kokemuksia on useampi peräjälkeen.

  Onneksi nyt tällekin firmalle on tulossa kotimaisiakin kilpailijoita, toivottavasti he onnistuvat yhteistyökumppaneidensa valinnassa paremmin.

 79. Kyllä, olen varma, etten ole töissä CityDealilla tai heidän yhteistyökumppaneillaan.

  Lisäksi en tässäkään puolustanut CityDealia vaan kyseenalaistin CityDealin diilin huonouden, tai suoranaisen huijausväitteen. Enkä puolusta henkeen ja vereen, vaan korjaan selkeitä asiavirheitä mitä tietyissä tarjouksissa on ollut. (Dermalocica, Helnsinge) Ja mielestäni CityDealin kumppaneiden laatu on parantunut koko ajan. Nyt on ollut jo muutamia kansallisia ja kansainvälisiäkin toimijoita.

  Omastakin mielestäni on hyvä että kotimaisia yrittäjiä ilmaantuu markkinoille, en näe mitään ongelmaa siinä että sähköpostiini tupsahtaa viesti useammaltakin toimijalta. Josko sitten vielä useampana päivänä saisin paremmin itselleni sopivia tarjouksia.

  Mitä muita toimijoita Suomessa muuten jo on Offeriumin lisäksi?

 80. Niin, ja koen itse myös kuluttajana oikeudekseni puolustaa yritystä jonka kautta olen saanut paljon positiivisia ja edullisia kokemuksia.

  Oletko muuten varma ettet ole töissä CityDealin nykyisellä ja tulevalla kilpailijalla, kun sanot ”totuuden” olevan se, ettei yrittäjiä kiinnosta asiakkaiden tyytyväisyys ollenkaan?

 81. Itse tilasin Kultakellon lahjakortin, olen uusi käyttäjä ja mielenkiinnolla odotan miten homma toimii. Harmittaa vain, kun vaadittua osallistujamäärää ei näy sivuilla ollenkaan.

  Noista kultakaupan hintajutuista.. Noh, ei oikeastaan millään ketjulla/kaupalla ole hintoja sivulla. Meinaako joku, että ehtisivät päivittää kaikkien ketjujen yms hinnat koko ajan? Timanttisten sivuilla, johon muuten Kultakellokin kuuluu, on kyllä verkkokauppa jossa hinnat ovat esillä. Ja jos on liikkunut Hesassa tietää kyllä tuon Mikonkadun myymälän ja se on iso. Eiköhän sieltä löydy tavara jos toinenkin 😉

 82. Tämähän on loistava juttu! Lunastin kaksi kalenteria omista kuvista hintaan yksi euro + postikulut. Lisäksi 50€:n lahjakortin hyvään ruokapaikkaan 25€:lla.
  Mikä tässä on muka huonoa? Mulle kyllä kelpaa hyvät tarjoukset.

 83. No joo, eiköhän ole jo kaikille tullut selväksi, että nimimerkki Teemu on duunissa CityDealilla. Ja jos ei ole, niin sairaalloisen pakkomielteinen ihminen tämän asian tiimoilta. Ei juurikaan kiinnosta sellaisten yksilöiden mielipiteet tästä firmasta.

  Peräänkuulutankin oikeiden käyttäjien kokemuksia ostetuista diileistä ja ehkä niiden ostotapahtumistakin.

  Tähän saakka valtaosa kokemuksista ollut negatiivisia. Haluaisin kuitenkin kokeilla CityDealia, en toistaiseksi ainakaan uskalla.

 84. Ostin tuon lahjakortin Mikonkadun Kultakelloon, mutta kävin vaihtamassa sen ketjun omaan lahjakorttiin. Vaihtotilanteessa ei kerrottu lahjakortin ehtojen poikkeavan City Deal lahjakortista, vaikka asia näin olikin. City Dealissa lahjakortin ehdoissa oli rajattu Nomination korut ja korjauspalvelut ulkopuolelle. Mutta Kultakellon omassa oli vielä lisätty, ettei lahjakorttia voi käyttää tarjoustuotteisiin. Ehdot ovat siis huonommat kuin annettiin ymmärtää. City Dealin asiakaspalvelun mukaan asiakassuhde vastuineen katkeaa siihen, kun lahjakortti vaihdetaan liikeketjun omaan. Eli ei voi tietää, mitä todellisuudessa ostaa.

 85. Annoin systerilleni lahjaksi kauneushoitola BWM:n lahjakortin brassiin, jota kyseinen ei sitten pystynyt käyttämään kun kortin käyttöajan loppussa ei sopivia aikoja ollut enää saatavilla. Ilmoitin siitä CityDealiin, ja he palauttivat kyseisen kortin hinnan.

  Ihan ok, sellaista sattuu, enkä koe että minua tai systeriäni olisi petetty, vaan palvelu pelasi paremmin kuin oletin.

  Tuo Riden kommentti on silmissäni outo..
  Jos ja kun hän vapaaehtoisesti vaihtaa Citydealin lahjakortin kultakellon omaan (huonompiehtoiseen) korttiin, vika on Citydealin eikä hänen itsensä?… kun hän ei ottanut selville sen kortin ehtoja, johon citydealin kortin vaihtoi?

  Pakko sanoa, tiedän miksi itse inhoan naisten ja naismaisten miesten asiakaspalvelua – täällä olevia nillittäjiä esmes olisi mahdotonta miellyttää, kun vika ei koskaan ole heissä eikä varsinkaan heidän (rajallisessa sopimusehtojen) käsityskyvyssänsä.

 86. Kävin Kultakellossa ja pelkällä lahjakortilla ei saa ostettua liikkeestä mitään. Joulun alla edullisin varastossa oleva tuote oli piirakkalapio 68 eur, johon siis pulitin 18 eur ylimääräistä lahjakortin päälle. Lapion kokonaishinnaksi siis muodostui 25 + 18 = 43 euroa, ei erityisen halpaa sanoisin.
  Tarvitsin siis lahjatavaran sukulaiselle, ehkä koruissa olisi ollut edullisempaa. Yleishintatasoltaan Mikonkadun Kultakello on kalliihko.

 87. Kyllä se on mielestäni huijaamista, ( tai ainakin siitä jää sellainen olo ) kun tavallaan yritys tai palveluntarjoaja katsoo kuinka huono palvelu tai tuote vielä menee läpi ennen kuin asiakkaat alkavat valittaa.
  Siitä jää sellainen vaikutelma että asiakkaita ei ihan kauheasti arvosteta tai pidetään suorastaan vähän tyhminä.

  Kai firmallakin ja sen työntekijöillä on jonkilainen vastuu pitää asiakaspalvelun laatu korkealla tasolla ?

  Ja asiakkaan reklamoidessa aiheesta homma täytyisi hoitaa nopeasti kuntoon ja mielellään hymyn kera, eikä kuten muutamissa CD-paikaöissa on ollut ; …
  vastassa onkin ollut silmien pyörittelyä, huokailua, murhaavaa tuijotusta, takahuoneessa vieraskielistä kiroilua ja astioiden heittelemistä ( <- heti virheestä huomauttamisen jälkeen ), mielenosoituksellisen hidasta palvelua, toistuvia virheitä laskussa ja niiden välillä piiitkä odotus, puhelimessa jos on ollut vähänkin haastavampi kysymys sitä on seurannut kymmenen minuutin odotusaika ja sitä seurannut tyly vastaus ( ei pahoitteluja tms. , tapahtunut kahdesti eri yrityksillä ).

  Eli kysymys on siitä, että haluan sen saman hyvän palvelun tai tuotteen alennettuun hintaan. Paskaa tuotetta tai palvelua en halua mihinkään hintaan.

  Jos huomautan tai kysyn jostain asiasta teen sen aina ystävällisesti ja kohteliaasti, työntekijän työtilannetta kunnioittaen. En ole ilkeä tai ärsyttävä ( uskoakseni ).
  Kuitenkin joudun näissä Citydealin yhteistyöpaikoissa
  ( ravintolat, parturit, verkkokaupat, erikoisliikkeet jne. ; tutuilta olen kuullut negatiivista myös CD- kauneuspalveluista )
  jatkuvasti sen tilanteen eteen että joudun antamaan palautetta jostain räikeästä ( pikkuvirheet annan mennä läpi sormien ) laatuun tai laskutukseen liittyvästä ongelmasta.

  Valtaosa näistä paikoista ei ota tuollaista palautetta, edes asiallista ja ystävällistä, asiallisesti vastaan.
  Todella epämiellyttävä tilanne joutua sanomaan asiasta josta paikka ilmoittaakin ( toisinaan huutaa päin naamaa )että oma vikasi, olet väärässä, ei voi korjata enää, minä en osaa/halua korjata asiaa, tms.

  Sanomattakin selvää että en noihin paikkoihin enää mene uudestaan joissa lähdetään siitä että yritys on virheetön ja asiakas yrittää aina huijata jollain konstilla.

  Mutta millä välttää se huono, ensimmäinen kokemus ?
  Millä erottaa hyvät paikat noista surkeista ?
  ( hyviäkin on ollut )

 88. NN kirjoitti, että hänen mielestään kommenttini on hänen silmissään outo..
  ”Jos ja kun hän vapaaehtoisesti vaihtaa Citydealin lahjakortin kultakellon omaan (huonompiehtoiseen) korttiin, vika on Citydealin eikä hänen itsensä?… kun hän ei ottanut selville sen kortin ehtoja, johon citydealin kortin vaihtoi?”
  No, en kai olisi vaihtanut Citydeal lahjakorttia liikkeen omaan, jos minulle olisi liikkeessä kerrottu, että ehdot olivat erilaiset, kun ostamassani. Joten tässä oli se harhautus…
  Ja nyt kun alet alkoivat olisi CityDealin lahjakortin voinut käyttää tarjoustuotteisiinkin. Mutta nyt täytyy hankkia täysihintainen tuote kalliin hintatason Kultakellosta ja pulittaa vielä sievoinen summa lisää.

 89. Olen käyttänyt vasta yhden ostamistani monista diileistä:
  3 ruokalajin illallisen Ravintola Perhossa.
  Ruoka oli todella hyvää, palvelu erinomaista (tosin tämän olisin voinut arvata muutenkin, koska kyseessä on alan oppilaitoksen ravintola, jossa olen itsekin oppini hakenut n. 30 vuotta sitten).

  Odotan mielenkiinnolla miten suolahuonehoito, jalkahoito, tukanleikkuu ym. asiat hoidetaan kaiken täällä kuullun (luetun) jälkeen.

 90. Niin, sehän on CityDealin vika?`(Sinnehän sinä virheestä reklamoit..) Vai olisikohan se vaikka kyseisen Kultakellon vika?
  Ja totta, onhan se mukavaa että voi vian siirtää toiselle, asiakkaassa itsessänsä ei koskaan sitä ole..

  Tai ehkä jopa _omasi_ kun et kysynyt tuon vaihtamasi kortin ehtoja… Eli laittaa kysymään, miksi vaihdoit kortin jolla oli jo suoraan arvo? Laskitko voittavasi sillä jotain.. ?

  There is no such thing, as a free lunch!

 91. Hei ihan totta.. eihän kukaan pakota teitä ostamaan näitä dealeja, jos niistä tulee noin paha mieli ja olo, että pitää koko ajan valittaa.
  Itse olen ostanut tähän mennessä 28 dealiä, joista osan olen antanut lahjaksi.
  Palaute lahjansaaneilta on ollut lähes kokonaan positiivista. Muutama olisi toivonut hierojan hierovan kovempaa ilman pyyntöä.
  Itse olen ollut tyytyväinen ostoksiini.
  Suora palaute palvelunantajalle sekä asiakaspalaute Citydealiin auttaa varmaan saamaan asioihin muutosta.
  Jos kuitenkin palvelu on ollut todella huonoa, kuten edellä on kirjoitettu.. uskoisin, että uutta dealiä ei sinne paikkaan enää tehdä, joten se ei kai ole hyväksi ainakaan palvelunantajalle.

  Mitä tulee Kultakellon lahjakorttiin, maalaisjärkikin sanoo, että kultakaupassa tuotteet maksavat normaalisti enemmän kuin 50€… lahjakortin takoitushan oli antaa mahdollisuus ostaa tuotteita hieman edullisemmin.
  Eihän ruokakaupastakaan saa sisäfilettä jauhelihan hinnalla.
  Jos piirakkalapio maksaa normaalisti 68€.. sen ostaminen 43€ on mielestäni mukava säästö.

 92. Tulee sellainen tunne että jos lahjakortin ehtoja ei kerrota suoraan niin ne halutaan pimittää.. Itselleni ainakin tulisi.

  Citydealissahan Kultakellon kohdalla mainostettiin moneen kertaan kuinka kätevää on että CD-lahjakortin voi halutessaan vaihtaa myös liikkeen omaan, varmaan tavoitteena juuri tuo että estetään CD-asiakkaita hyödyntämästä noita tarjoustuotteita.
  Tuskin monikaan joka noin toimi tajusi ns. haukkaavansa tässä paskaa.
  Liikkeen etuahan tässä on ajateltu, ei asiakkaan.

 93. Päivi hei, tulee pikkuriikkisen liian kalliiksi testata jokainen diili erikseen, varsinkaan jos laadusta ei ole mitään takeita! Turhauttaa tällainen arpapeli, kun puolet yhteistyöyrityksistä on täysin surkeita esityksiä.

  Alkaa pian tuntua siltä että Citydeal ei yhtään tutki noiden puljujen taustoja vaan hyväksyy diileihinsä jokaisen joka vähänkään osoittaa kiinnostusta.. siltä nyt vaikuttaa omien ja tuttavien, sukulaisten ja työtovereiden kokemusten perusteella.
  Lähes järjestään puolet kokeilluista diileistä ( monilla päälle 20 kpl ) on ollut hyviä ja puolet täyttä sontaa..
  Kuten sanoin tulee todella kalliksi maksaa tyhjästä!

 94. Vinkki matkailijoille..

  kannattaa rekisteröityä muiden maiden/kaupunkien citydeal käyttäjäksi, jos tiedät matkustavasti lähiaikoina.
  Itse saan päivittäin dealit myös Lontoosta, missä todella kiinnostavia dealeja.. myös matkadealejä.

  Ihmettelevälle kommentoin vain sen, että kalliimaksi tulee kokeilla palvelut ( dealit) normaalihinnalla…eikö vain?

 95. edelliseen lisäykseksi..

  Kannattaisi varmaan ilmoittaa CD asiakaspalveluun, jos teillä sitten olisi parempi paikka johonkin dealiin, kuin mitä on tarjolla ja missä palvelu parempaa.
  Silloinhan deal voisi tulla sellaiseen paikkaan, missä on teidän standardien mukaista palvelua. ( teidän suosittelemana)

  Ei kai siinä mitään menetä… voittaa vain. Vai mitä?

 96. Hilimalla, edelleen, en ole CityDealilla töissä. Ei, en ole pakkomielteinen, olen kyllä intohimoinen.

  Edelleen, en pakkomielteisesti puolustele CityDealia jos joku on kokenut sitä kautta selvää vääryyttä. Mutta korjaan mielelläni kyllä jos joku on saanut väärinymmärryksiä diileistä.

  En epäile pätkääkään etteikö huonoja kokemuksia tulisi. Pääosin ne tuntuvat tulevan kauneusalan yrittäjiltä, myös tietyissä ravintoloissa tuntuu olevan häikkää. Itse olen ostanut lähes kaikki Tampereen ravintoladiilit, koska tykkään syömisestä, sekä yhden Helsingistä. Kaikissa homma on toiminut niinkuin pitääkin.

  Ei voi kyllä muuta sanoa näitä yrittäjiä kohtaan jotka kohtelevat asiakkaitaan kaltoin, että ovatpa he hemmetin tyhmiä. Tekevät diilin, haalivat itselleen älyttömästi lisätyötä jopa satojen asiakkaiden myötä käsitykseni mukaan lähes ilmaisesksi ja jopa tappiolla ja sitten vielä pitävät huolen siitä että asiakas ei varmasti tule takaisin. Saattaapa vielä facebookissa kertoa kaikille kavereilleen että kyseessä on todella huono paikka. Mikä pointti oikeasti on edes tehdä diiliä?

  Sen sijaan jos he palvelevat asiakkaan hyvin, saavat ehkä samalla kertaa lisäostoja, asiakas voi tulla uudelleenkin ja parhaassa tapauksessa voi vielä suositella paikkaa.

  Sinänsä CityDealin on varmasti aika haastavaa tutkia paikkojen taustoja. Voihan he itse käydä palvelun testaamassa, mutta ei se kerro yleisestä tasosta mitään. Toki lähes kaikista vähänkin autotalliyritystä isommista yrityksistä löytyy jotain nettikeskusteluja. Niitä nyt kannattaa toki valveutuneen diilin ostajan lukea muutenkin, jos paikka on uppo-outo.

  Jos diilien ostaminen pelottaa, niin kannattaa ehkä odottaa diiliä jossa voi olal varma palvelun tasosta. Itse esim. ostin lipun Tapparan peliin ja kyllähän se oli sitä mitä odotinkin.. Kyseessä ei ollut esim. tapparan junnujen peli ja Tapparan pelin tasoon taas CityDeal ei oikein voinut vaikuttaa..

 97. Oliskohan sitten niin että Tampereella diilien taso on parempi ?
  Koska Teemu ainakin vaikutat olleen tyytyväinen.

  Minullakin ovat nuo hyvät kokemukset tulleet isoista ja luotettavista firmoista ( footlightin tanssitunnit , tunnetut ravintolat, keilapaikat jne. ) sekä pari pikkupuotia ( hieronta Mspot, Salon Choice Kamppi vartalohoito ja suihkurusketus Decleor ), noissa homma on luistanut juuri niinkuin pitää ja asiakasta on palvelu hymyssä suin.
  Noissa paikoissa asioin mielelläni myös jatkossa ihan normaalihinnalla.

  Kaikista karmeimmat kokemukset ovat olleet :’

  1 Salon Valo
  ( en ole vieläkään saanut varattua heille aikaa koska mikään aika ei käy heille ja asiakkaalle vinoillaan ja kikatetaan puhelimeen ) Ehkä annan tämän lahjakortin lahjaksi jolle kulle josta en pidä 🙂

  2 Ravintola Aleksandria

  Eteemme kuskattiin tunnelmallisella illallisella ensin mezelautanen josta puuttui puolet alkupaloista. Huomautimme asiasta jota ei pahoiteltu tai korjattu. Viini oli kammottavaa, en ole eläessäni juonut mitään niin pahaa ( epäilen korkkivikaa ) , pääruoan perunat olivat raakoja. Huomautimme asiasta, kokki kulki ohitsemme tupakalle ja sihahti jotain hampaidensa välistä mennessään 🙂 jälkiruoka oli hyvää. Eteisessä oli myynnissä futispaitoja ( ? ) Kokonaisuus oli sekä surullinen että huvittava, ei tuonne uudelleen.

  3 Vip Beauty Salon

  Elämäni surkein hiustenleikkuu.
  Kampaajani ei puhunut suomea, ( niinkuin ei paikassa kukaan muukaan ) ja yritin neuvoa hänelle miten haluaisin hiukseni leikattavan. Hän ei reagoinut neuvoihini mitenkään, alkoi vain leikkaamaan.. Mitään omia ehdotuksia hiusteni suhteen hänellä ei ollut, muutenkin minua mulkoltiin siihen malliin että minun toivottaisiin poistuvan mahdollisimman pian. Loppujen lopuksi hiukseni oli leikattu vinoon ja epätasaisesti. En voi uskoa että annoin heille vielä rahaa tästä. ( yritin valittaa tästä mutta koko porukka katosi ilmeisesti lounaalle ja minut jätettiin ykain salonkiin )
  Että ei kun toisesta kampaamosta aikaa varaamaan!

  3 Harri Harvo rentoutusvalmennus teki lihaksistani selvää, eikä hyvässä mielessä. Olin aivan mustelmilla hoippuessani sieltä ulos, ja minä oikeasti kestän kipua hyvin.
  Poikaystävääni oli jostain syystä kuitenkin hierottu hellästi ja taidokkaasti, myös pakarat oli käsitelty ( minulla onneksi ei )Lopuksi poikaystäväni oli saanut mukaansa vielä hoitolan käyntikortin, minä en saanut..

  En tiedä miksi hän halusi mukiloida minua, mutta sinne en oikeasti ole palaamassa enää ikinä(.. eikä poikaystävänikään.. )

  4 Cujabar
  Aivan järkyttävä tapaus. Pitäisi tajuta näköjään jo siitä kun hinta on vain 6 eur 3 pikkuruoasta ja viinilasillisesta, että lunta tulee tupaan. Saimme pitkän kinastelun jälkeen lopulta valita yhden vaihtoehdon 8 cl viinilasillisen seuraksi.
  ( koska tiskin takana oleva henkilö oli nyt päättänyt näin )
  Eli hänestä kysymys oli siitä että vaihtoehdoista voi valita yhden + sen viinin. No, siitä ei ollut kyse, diili oli täysin yksiselitteinen. Tiskin takana olevan henkilön ylemmyydentuntoinen ja asiakasta halveksiva asenne ei lainkaan auttanut asiaa. Lopulta hän tarjoutui antamaan meille toisen ruokalajin kaupan päälle, säälistä.. Ne onnettomat eväät jotka olimme saaneet jäivät pöytään ja jatkoimme nauruun tikahtumaisillamme kohti parempaa illanviettopaikkaa.

  5 Elixia Tali
  Kuntosali on todella pieni ja treenaavat ihmiset näkee heti aulasta, siellä olikin jatkuvasti paljon pällistelijöitä.
  En halua tuon kuntoclubin jäseneksi, Forever Töölö on parempi.
  CD-asiakkaat eivät saaneet varata ryhmäliikuntatunteja ennakkoon ( mitä ei mainittu ostovaiheessa diilissä )

  6 Dermalogica-verkkokauppa

  Sinänsä hyvä tarjous ( Suomessa ) aivan törkeän ylihintaisille mutta laadukkaille ihonhoitotuotteille.

  Ongelma piilee tämän firman asiakaspalvelussa.
  Maileihin vastaaminen ongelmatilanteessa on hidasta, sitten kun vastaus tulee ihmetellen kysellään asiakkaalta että ” oletko nyt ihan varma” (!), ja senkin jälkeen asian korjaaminen kestää ikuisuuden. Esim. kotiinkuljetus ei tässä firmassa tarkoita kotiinkuljetusta, vaan sieltä lähetetään ihan pokkana paketti lähimpään postin noutopisteeseen! ( käynyt jo 2 kertaa )
  Sitten kun asiasta lähettää heille mailia, alkaa kitinä : ” etkö nyt voisi hakea sitä sieltä, tästä koituu MEILLE muuten vaivaa ” … öö, aivan sama minulle kunhan hoidatte hommanne. Jos olen tilannut kotiinkuljetuksen,ja maksanut siitä, tuote saapuu kotiovelleni, piste. Jos tässä on jokin ongelma, tilannetta PAHOITELLAAN ja se järjestetään kuntoon mahdollisimman pian.. niinhän sitä luulisi.

  Tämän verkkokaupan kanssa minulla on ollut kahden tilaukseni mm. seuraavia ongelmia : tilaus 2 kertaa noutopaikkaan vaikka olen tilannut kotiinkuljetuksen, ei pahoitteluja em. asiasta, tuote ei ole tullut ( 3 vk aikana ), hups- eihän se ole vielä meiltä lähtenytkään! soriii…, tuote saapuu mutta se on eri tuote kuin olen tilannut, väärän tuotteen takaisinlähetys, tivaaminen minulta pariin otteeseen , olenko nyt varma että en ole jo saanut tuotetta (!), päivittäiset mailit minulle joissa todetaan että onpa outo tilanne, todetaan että ” oho, vika olikin täällä meidän päässä” , tuote saapuu.
  Tähän kaikkeen meni aikaa noin 5 viikkoa.

  Tilaan jatkossa ulkomailta edullisemmin.

 98. No huhhuh mitä palvelua olet saanut, Mirella. Lohdutukseksesi voin sanoa, että tuo kyseinn Cujabar on mennyt konkurssiin jokunen aika siiten. Samoin Ravintola Aleksandriasta olen kuullut useaankin kertaan huonoja kokemuksia.

  Pakko ihmetellä miten jaksat kuitenkin jatkaa CityDealista ostamista.

  Eiköhän sanomattakin ole selvää, että osa diileistä ja niiden tarjoajista ovat hyvinkin salamyhkäisiä (näin kauniisti sanottuna)… On tosiaan täysin käsittämätöntä kuinka yritykset kehtaavat vedättää CityDeal-asiakkaitaantähän malliin. Silloin vika ei ole CityDealin, mutta he voisivat tarttua asiaan mm. selvittämällä yhteistyökumppaniensa taustoja vähän paremmin. Ymmärrän myös, että näissä konfliktitilanteissa viha helposti kohdistuu CityDealiin. Myös diilin ”esittelyssä” pitäisi EHDOTTOMASTI olla selkeämpi kuvaus, mitä ostaja käytännössä katsoen saa diilin ostaessaan ja onko hänellä CityDeal-asiakkaana jonkinlaisia rajotteita verrattuna tavalliseen asiakkaaseen. Odotan innollasitä, kun näitä diilejä käydään läpi käräjillä!

  Toivottavasti ihmiset ymmärtävät, että vaikka he ovat saaneet hyvää palvelua CityDealin kautta, se ei poista sitä tosiasiaa, että joitakuita kohdellaan kuin lapasta. Sama asia pätee toisinpäin. Täällä jengi tuntuu puolustelevan suht’ aggressivisesti hyviä kokemuksiaan ja sättii niitä, jotka eivät ole olleet niin onnekkaita palvelun suhteen.

  UGH.

 99. Tässä oma kokemukseni Kultakellosta.
  Olimme päättäneet mennä kihloihin 1.1.11 (helppo muistaa) ja tuo diili tuli siihen juuri sopivasti. Ostimme tyttöystäväni kanssa kumpikin 2 diiliä, vaikka tiesimmekin rajoituksen 1 diili/asiakas. Ajattelin että jos saan vaihdettua ne niiden omiin lahjakortteihin, ne ehkä kävisivätkin samaan ostokseen.
  Menin Kultakelloon ja siellä kyselin kihloja. Halvin ihan ohut sileä keltakultasormus maksoi 160 € ja leveämmät liki 300 €.
  Kysyin voinko vaihtaa diilit lahjakortteihin ja selvisi että ne voi vaihtaa Timanttiset-lahjakortteihin, jotka kävisivät kaikkiin Timanttiset-ketjuun kuuluviin liikkeisiin.

  Sitten löysin Citykäytävästä Kultakellon myymälän, jossa oli loppuunmyynti (liike lopettaa). Sieltä löytyi minulle kapea sormus alennettuun hintaan 105 € ja hänelle leveämpi hintaan 139€. Ja kun ottivat meiltä kummaltakin ne 100€:n Timanttiset-lahjakortit, tuli kahdelle kihlasormukselle hintaa 50€ + 50€ + 44€, eli 72€/osapuoli.

  Eli minun osaltani diili onnistui loistavasti. Tosin matkalla oli pientä säätöä ja sain välillä puhua kuin Ruuneperi, mutta se kannatti.

  Tänään olimme syömässä diili-Kotipizzat ja ne olivat ihan OK.

  Keilailu, hotellipaketti ja karting-ajo ovat myös jo ostetut, muttei vielä käytetyt.

  Nimim. ”Toistaiseksi tyytyväinen”

 100. sellainen vinkvink kovia kokeneelle Mirellalle, että kannattaa tuo vastaava lista lähettää reklamaationa CityDealille. Itse valitin huonosta kampaamokokemuksesta ihan vain vinkkinä CD:lle, sain yllätyksekseni samana päivänä maksamani lahjakorttihinnan takaisin pahoittelujen kera. Eli loistavaa palvelua sieltä suunnasta. Sinulle voisi olla hyvät massit tulossa. 😉

 101. Petri, olen siksi ostanut edelleen Citydealeja, koska yhteistyöyrityksethän vaihtelevat, CDhän on vain välittäjä.
  Ymmärräthän ? 🙂

  Haluan todella saada hyviä diilejä hyvään hintaan, mutta kuten aiemmin on jo todettu, huonoja diilejä en halua mihinkään hintaan.
  CD:n kautta olen saanut sekä hyviä että huonoja diilejä (n. 40/60 ) , mutta sekään ei ole ykkösharmituksenaiheeni jos kaikki menee asioidessa heidän osaltaan päin prinkkalaa ; tärkeintä on se miten tilanne hoidetaan ja millainen maku asiakkaalle yrityksestä jää.

  On itsestään selvää että jos asiakkaalle jää asioidessa yrityksestä ikävä/töykeä/epärehellinen kuva , sama mielikuva assosioituu myös Citydealiin ja jos sama toistuu monta kertaa, pian koskemaan muitakin sen kautta tulevia diilejä.
  Tämän takia myös Citydealin kannattaa olla asiasta huolissaan.

  Olen koittanut olla yhdistämättä Citydealia luokattomiin yhteistyöyrityksiinsa ( joita osa niistä on ) ja kokeilla ihan avoimin mielin uusia paikkoja jos rahavarat sallivat, mutta kohta alkaa oikeasti kärsivällisyys loppua. Ehkä uskon vähän liian helposti sen mitä diilien myynti-ilmoituksissa sanotaan 🙂 ja luotan siihen että jos ongelmia tulee, ne hoidetaan tyylillä ja ripeästi kuntoon, niin että asiakkaalle jää halu asioida ko. firmassa uudestaan.

  Sitä vain ihmettelen, missä menee vastuu kuluttajan tyytyväisyydestä saamaansa palveluun kun tuntuu ettei sitä osassa tapauksia kanna niin CD kuin yhteistyökumppanikaan.

  Tämä olisi niin hyvä juttu jos toimisi, mutta ärsyttää maksaa tuotteista ja palveluista joiden laadusta ei ole mitään tietoa..
  Esim. hierontaan/ravintolaan/kampaajalle mennessä on yleensä aika hyvä fiilis mutta ei ole kiva tunne jos kotimatkalla tuntee maksaneensa kokemuksesta alennettunakin ylihintaa..

  Minulla ei ole mitenkään älyttömän korkeat standardit mutta haluan rahoilleni vastinetta ENKÄ halua olla koko ajan tappelemassa ja peräämässä oikeuksiani.. Siksi voi olla että tulevaisuudessa on pakko luopua Citydealin käyttämisestä kokonaan ja siirtyä asioimaan suositusten ja oman kokemuksen perusteella, ihan täyteen hintaan…tietää ainakin mitä saa!

 102. Itse olen kokenut huonoa kauneushoitolapalvelua aivan täyteen hintaan useita kertoja.
  Ei se täysi hinta sen parempaa palvelua takaa, ja minulla on vielä vähemmän vaikutusmahdollisuuksia – CityDealin kautta voin sentään reklamoida heitä, ja mahdollisesti saada jotain hyvitystä takaisin – huono yritys vähät välittää täysihintaa maksavista asiakkaistakaan.

  Aivan samasta syystä käytän aina nettiostoksiin luottokorttia, ja/tai paypaliä – jos saamani tuote ei ole luvattua, voin perua ostoksen kunhan siihen on perustelut. Pankkikortilla maksamani summa on suoraan mennyttä.

  Kuten olen täällä lukuisia kertoja sanonut, CityDeal on minulle Hgin Sanomien kaltainen media. Jos yrityksen tuottama palvelu on huono, en syytä siitä mainostusmediaa (on se sitten Citydeal tai Hesari), vaan yritystä. CityDeal on minulle edullinen ja hauska tapa kokeilla uusia paikkoja.. ja olen sen verran kyyninen että luen kaiken pienen printin ja tulkitsen sen negatiivisimman kautta jolloin en juurikaan pety.

  (Heh, mutta minä nettideittailenkin – ja poikkeuksetta miehet ovat juuri sitä mitä oletan heidän olevan – eikä se ole sama sitä mitä he sanovat olevansa.)

 103. Mirellalle vielä, että ”oikeuksien perääminen” CityDealilta ei pitäisi olla kauhean vaikeaa, jos he toimivat kuten isäntäyritys Groupon. Olen ilmiöstä kiinnostuneena Googletellut Grouponiin liittyviä juttuja ja tuli vastaan Groupon -lupaus. Tässä blogissa siitä kerrotaan tarkemmin: http://www.groupon.com/blog/cities/the-groupon-promise/

  The Groupon Promise: if Groupon ever lets you down, we’ll return your purchase—simple as that. Why? Because when we do a bad job, we want it to be easy for you to punish us. We believe that when a customer has a bad experience, companies pay for it sooner or later—so we’d rather pay fast so we can make things right before it’s too late.

  Eli lyhyesti sanottuna, jos olet pettynyt palveluun, Groupon maksaa sinulle rahasi takaisin. Olisi mielenkiintoista kuulla toimiiko asia oikeasti myös Suomessa näin?

 104. Olen ostanut muutaman CityDealin lahjakortin: Pettynyt olen toistaiseksi ainoastaan Vip Beauty Salonin jalkahoitoon. Kävin siellä pari viikkoa sitten ja eipä sitä hirveästi voi kehua.

  Hoidon teki nuori tyttö ja epäilen, ettei hänen koulutukseensa ole jalkahoitoa kuulunut. Kyllähän tyttö yritti, mutta….tekisin varmaan itse toiselle ihmiselle yhtä hyvän hoidon.

  Nyt olen varaamassa aikaa Diana Neumann hiushuoneelle. Olen kuullut, että hänellä on aikoja tällä hetkellä pitkälle kevääseen, joten saas nähdä ehdinkö saada ajan lahjakortin voimassaolon puitteissa.

 105. Pyydän päästä pois CityDealin postituslistalta. En lue koskaan tarjouksianne ja siirrän ne roskiin heti

 106. Hyvä Pirkko, Tällä ilmoituksella varmasti sähköpostisi ei varmaan poistunutCityDealin rekisteristä. Ehkä kuitenkin kannattaa ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa tai ennen roskakoriin heittämistä painaa tarjouksen alapuolella olevaa linkkiä jossa lukee: ”Tästä voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen”.

 107. Itsekin varmaan pitäisi peruuttaa tuon uutiskirjeen tilaaminen..
  Ei tule enää nykyisin ostettua, köyhällä ei ole varaa ostaa huonoa vai miten se sanonta meni..

 108. Itse haluaisin kovasti tilata tuon hotellipaketin hierontoineen Marrakeshiin, kun vain uskaltaisin luottaa Citydealiin..

  Mistä vetoa että hotelliin checkautuessa henkilö tiskin takana väittää että diilini ei oikeutakaan joko hierontoihin tai illallisiin kahdelle tai kumpaankaan ?
  Tämä on niin nähty, ei jaksa enää tapella

 109. Tilasin Marrakeshin majoituksen.. saas nähdä miten käy, pidän Citydealia kuitenkin niin laadukkaana että tuskin mitään ongelmia tulee.

  Majoitus on normaalistikin tuon hintainen ( viikonloppuisin edullisempi ) mutta tuohon diiliin tuli kaupan päälle 30min hieronta molemmille ja illallinen molemmille ( ei sis. juomia )

 110. Kannattaa myös tsekata Kimppa.com *, samankaltainen sivusto. Kaikki tähän asti ostamani diilit ovat sujuneet moitteetta, toisin kuin cittarilla.

 111. Tuohon tätä edeltävään kommenttiin en suoraan sano mitään, mutta sen voin kertoa, että erittäin pahalta tuntui tajuta alkuvuodesta rahoittaneensa joskus aikoinaan erään lemmikkieläintarvikkeita myyvän/myyneen verkkokaupan kautta koiratappeluihin liittyvää toimintaa. Sen rinnalla katson boikotoivani tarpeeksi nyt kyseessä olevaa markkinointitapaa sillä, etten suosittele kenellekään diilejä enkä siis myöskään itse sillä rahasta. Nykyiseen multiystäväkulttuuriin valitettavasti näyttää kuuluvan se, että suurin osa ”ystävyyksistä” hankitaan/ylläpidetään exploitaatiota varten.

  Aistit yhtä avoinna tarkastelen kulloisenkin kiinnostavan diilin ennen henkilökohtaista osto- tai hylkäyspäätöstäni. Mitä viestii kotisivut eli onko esim. hinnastossa epäselvyyksiä, löytyykö asiakaskokemuksia ja mikä on pahinta mitä tapahtuu jos palvelu onkin ’viallinen’. Viimeinen ratkaiseva kriteerini valinnoilleni on, että kestääkö budjettini ja pääkoppani sen, etten mahdollisesti saakaan rahoilleni vastinetta.

  Yksikään näkemistäni Citydealin diileistä ei ole ollut tyrkyllä niin, että kenenkään henki siitä riippuisi. Kyse on onnistuessaan lisäarvosta käytössä oleville varoille ja sitä kautta Siitä Pienestä Extrasta elämässä.

  Ja samaan aikaan olen yhtä mieltä jokaisen mitä tahansa palvelua ostavan kanssa siitä, että jos palveluntarjoaja ei toteuta sitä mitä on myynyt on kyseessä sopimusrikkomus.

  Kaikkea ei pysty kontrolloimaan, mutta omaan mielenrauhaan kannattaa panostaa eikä vähiten ottamalla opikseen.

 112. Itse en spämmää kavereitani millään kilpailumainoksilla (jo vuosia netissä käytetty tapa), enkä kyllä Citydealinkään suosituksilla.

  Joillekin joille on tullut puhuttua jostain käyttämästäni palvelusta, olen saattanut sanoa että mistä löytyy.. mutta että henkilökohtaista suositus numeroani siihen laittaisin – en oikein pidä siitä ideasta että Citydealkään tietäisi ketä tuttuni ovat.

  (Samaisesta syystä en pidä Facebookistakaan, vaan sen vähän mitä sitä käytän max parin viikon välein, niin erotan sielläkin esim kahdelle eri (etu)nimelle tehdylle profiilille työkaverit ja vapaa ajankaverit. Tiukat yksityisyysasetukset ovat molemmissä eikä niitä ulkopuoliset löydä
  – miksi sekoittaisin kaksi elämänaluetta toisiinsa?)

  Samasta syystä olen täällä NN, eli nimi kadoksissa =)

 113. Ostin CD:ltä joskus talvella Kotipalvelu Klassikon lahjakortin, nyt sitten soittaessani sinne ja tilatessani ikkunanpesua ja siivousta niin ikkunanpesu ei kuulunutkaan CD:n korttiin, ei siitä mitään ilmoitusta silloin ollut mutta heidän hinnastossaan on kyllä ikkunanpesu. Sorsitaanko CD:n asiakkaita ?

 114. Huhtikuun alussa näyttää Klassikolla olleen myynnissä 4 tunnin lahjakortteja. Myynti-ilmoituksissa lukee, että ”Siivous ei koske ikkunoiden pesua”. Voisit tarkistaa CityDealin sivuilta Omat tilauksesi -kohdasta kyseisen ostamasi diilin ilmoituksen jos lahjakortissa rajoitusta ei ole kerrottu.

  Jollei ikkunanpesua diilissäsi ole poissuljettu niin voit vielä tarkistaa yrittäjän kotisivuilta hinnastosta sen tietyn kaupungin kohdalta, että onko diilin normaalihinta laskettu siivouksen vai ikkunanpesun mukaan. Yhtä poikkeusta lukuunottamatta näyttäisi siivous olevan tuntihinnaltaan halvempaa.

  Jos myydyn/ostetun diilin ehdot ovat samat palvelun lunastusajankohtana niin sehän tarkoittaa sitä, että saa mitä on tilannut.

 115. Tarkistin itse asian Kuluttaja-asiamieheltä ja sieltä sanottiin, että koska tarjous koski otsikon mukaan kotisiivousta ja ikkunanpesu on hinnastossa ihan eri palvelu, niin Klassikon ei sitä tarvitse silloin lahjakortilla antaa.

 116. 16.2 olin ostanut Klassikon siivouksen, kävin juuri tarkistamassa
  k.o. myynti-ilmoituksen eikä siellä mainita mitään ettei ikkunanpesu kuulu diiliin. Nyt olen saanut Klassikon kanssa sovittua että 4 tunnin sijasta saan 2 tuntia ikkunanpesua !!! Menee kyllä toukokuun puoliväliin, joopa joo luulin saavani pääsiäiseksi mutta menee vappu ja äitienpäiväkin… Olo heidän kanssaan asioidessa oli kuin sossunluukulla olisin ollut kerjäämässä.

 117. Citydeal ja ”Kolme tuntia kotisiivousta”, Kaken Keikka.

  Sama hommeli, firman sivuilla lukee että ikkunanpesu ei kuulu citydiiliin.. just.. ikkunat ei sitten kuulu kotiin.
  Hinnastossa ”siivouksella” ja ikkunanpesulla on kyllä sama hinta.

  1. Vastaus edelliseen:
   Ikkunat toki ovat kotona, niinkuin ovat katto ja seinätkin. CityDealin siivous oli kotisiivousta, jonka 99% ymmärsi oikein, eli tilasivat kotisiivousta. Kotisivuillamme on ikkunanpesut erikseen tilattavana, ne eivät siis sisälly kotisiivoukseen. Hinnaston hinnoilla ei ole mitään tekemistä CityDealin tarjouksen kanssa. Ei siihen muutotkaan kuulu, vaikka olisikin sama hinta kuin kotisiivouksella. Kannattaa aina tarkistaa, ennen kuin vetää omia johtopäätöksiä…
   Jos mietitään, että kotisiivoukseen kuuluu ikkunat, koska ne ovat kotona… Joo… Voin sanoa, että emme myöskään kotisiivouksen nimellä lähde esim. katon pesuun, vain koska kattokin on kotona. Tässä on siis kyse saivartelusta, kun on itsellä tullut väärä arvio. Onneksi suurin osa ymmärsi, mitä on kotisiivous 🙂

 118. Olen käyttänyt monia Dealin tarjouksia hyväksi. Olemme olleet syömässä tosi hienon ateria Marttojen ravintolassa. Storyvillen illallinen kahdelle oli maukas ja tarjoilu nopeaa ja ystävällistä, vaikka talo oli täynnä meitä dealin ostaneita. Lisäksi olen käynnyt kampaajalla, käsi- ja jalkahoidoissa ja olen saanut sitä mistä maksoin.
  Kunnes nyt viime viikolla heinäkuussa 2011 kävin tyttäreni kanssa Helsingin Eerikinkadulla kasvohoidossa. Hoidon piti olla tunnin yksilöllinen kasvohoito. No olihan se tunnin hoito, mutta kun hoitaja teki meitä kaksi henkilöä siinä tunnissa. Koko hoitoa vaivasi kauhea kiire. Otteet olivat tosi kiireiset ja tunsimme olevamme liukuhihnalla. Pettymys tähän hoitoon oli tosi suuri. Lisäksi dealiin kuului 15 euron lahjakortti seuraavaan käyntikertaan. Hoitaja ei sitä tarjonnut emmenkä me sitä todellakaan edes haluneet pyytää. Kerta riitti.

  Minä ajoitan käyntini näihin hoitoíhin niin, että ostan aina hoidon jälkeen tuotteita. Eli katsastan dealista hoitoja, kun esim. jalkarasvat ovat loppu. Tajuan, että näistä deal-hommista ei tekijälle jää muuta kun tekemisen ilo; minä sitten yritän tukea pienyrittäjää ostamalla tuotteita. Luulisi yrittäjän tajuavan, ettei saa haluamiaan uusia asiakkaita huonolla hoidolla.City Dealin kautta olen löytänyt ihanan hierojan ja jalkahoitajan. Tytär löysi ripsi ja kynsitekijän.

  Mutta en kyllä enää koskaa mene tuonne Eerikinkadun hoitolaan.

 119. Olen Citydealin ihan ahkera käyttäjä Turusta. Pääosin on ollut erinomaisia kokemuksia (kotisiivous, kotipizza, kuumakivihieronta jne.) mutta hieroja oli kyllä melkoinen pettymys. Minulla on myös aika monen lahjakortin kanssa antanut myyjä lisäaikaa jos ei ole ollut vapaita aikoja ennen diilin loppumisajankohtaa.

  Mua hämää tässä se, että en saa suosituksista luvattuja bonuksia. Olen todistetusti suositellut (aviomiehelleni) monta diiliä jotka hän on ostanut eikä ole tippunut euroakaan sinne CD-tililleni. Aion ottaa asiakaspalveluun toki yhteyttä, mutta jos jollakulla on jo tiedossa tähän vastaus, olisin kiitollinen.

 120. Vastaan itse itselleni ja samalla myös muille. Eksyin lukemaan CD:n FAQ:ta ja siellä luki että vain ensimmäisestä henkilölle tekemän suosituksen toteutuneesta kaupasta saa sen 6 euroa. Missään muualla tätä ei lue, joten minusta se on vähän huijausta. Siinä sivulla, missä voi suositella diiliä muille, ei ole tästä mitään mainintaa… ei kaikki edes tiedä, mitä FAQ tarkoittaa.

  1. Iirikselle:
   Kyllä se on mainittu muuallakin kuin FAQ:issa. Oheisessa http://harri.fidisk.fi/cd.jpg ruutukaappauksessa nuolella ja alleviivattuna. Tuo on siis se lomake, jolla diiliä kavereille nimenomaan suositellaan.

 121. Tuota.. Miten tuon voi ymmärtää noin laajasti, kun ei ole olemassakaan nk. ilmaista lounasta.

  Ekan suosituksen jälkeen henkilö, jolle suosittelit Citydealiä on liittynyt itse tilaamaan uutiskirjettä – eli CD maksaa sinulle siitä että tuot UUSIA ihmisiä mukaan…
  Itse en ole koskaan olettanutkaan muuta.
  Eihän siinä muuten olisi mitään järkeä, kun jotkut diilit maksavat esim. 5 euroa.

  Itse en suosittele kenellekään muuta kuin keskustelutasolla, koska en koe kiertokirjeiden lähetystä tai spammiä asianmukaisena toimintana kaveripiirissä.

  FAQ tai UKK ovat niin vanhoja termejä, että tuo ”kaikki eivät tiedä mitä se tarkoittaa” kuuluu kategoriaan kaikki eivät osaa ajaa autoakaan, mutta silti heidät päästetään pyöräilijöinä liikenteeseen – netin kanssa on vähän samoin.

  Yleissääntö jota kannattaa noudattaa elämässä melkein poikkeuksetta, on että ei kannata ostaa/allekirjoittaa mitään minkä ehtoja (=myyvän taloudellista konseptia / teknisiä termejä) ei pysty ymmärtämään.

  Säästää monelta ongelmalta..

  Ja kun tuota ei pysty tekemään, kannattaa hakea itsellensä holhooja, joka pitää raha-asioista huolta. Fakta jota olen isälleni sanonut tässä pari viime viikkoa, kun se on ostanut jo kahdesti ”edullisen nettiliittymän” ymmärtämättä ehtoja tai mitä se hänelle maksaa.

 122. Hei! Ostin android 2.2:n cd:ltä. Sen tilaaminen e-villestä ei ole onnistunut. Voisiko joku kertoa myös kokemuksistaan ja miten on onnistunut?

 123. Jos markalla sai ennen markan tavaran, lienee, että eurolla saa euron tavaran tai palvelun, ei satasen tai edes kympin arvosta… Eli polkuhintainen tuote tai palvelu minusta saakin olla sekundaa!

 124. Ostin lahjakortin kauneushoitola Beautylifeen CityDealin kautta kesäkuussa. Sain heinäkuun alussa heiltä ilmoituksen, että palveluntarjoaja ei pystykkään hoitamaan diiliä ja citydeal palauttaa rahat tililleni. Lähetin tilinumeroni heinäkuun alussa, sen jälkeen olen kysellyt rahojeni perään 2 kertaa. En ole saanut sähköpostitse vastausta ja puhelimitse en pääse läpi. Lisäksi ostin heinäkuussa 30 euron lahjakortin jalkahoitoon, paikalla kuulin, että heillä sama paikka myy vastaavaa jalkahoitoa 25 eurolla ;). Että sillai.

 125. Kiitos NN ja muut minua valistaneet. Olen tosiaan vähän huono lukemaan, mutta tuosta FAQ-asiasta olen silti sitä mieltä ettei voi todellakaan kaikkien nettiä käyttävien suomalaisten (ikäisten, kokoisten) olettaa ymmärtävän tuon termin lyhennystä. Eikä silti kaikkia tarvitse laittaa holhoukseen, itseni voin kuitenkin ehkä sitten laitattaa ja lapseni…:)

  Eilen käytimme toisen neljästä Citydealin paikallisen Kotipizzan lahjakortista (2 pizzaa 10 eurolla, pizzan ovht n.8-10 eur). Ja toissapäivänä kävimme paikallisen uuden avatun Scandic-hotellin ravintolassa syömässä kolmen ruokalajin aterian 2 hengelle 40 eurolla. Ai niin, ja autokin käytiin pesettämässä diilin kautta. Erittäin onnistuneita diilejä. Olen ilokseni huomannut, että Turkulaisetkin yrittäjät ovat lähteneet tähän paremmin mukaan ja koko ajan tulee lisää tarjouksia. Sitä en ymmärrä, että yrittäjä joka tähän lähtee mukaan, oikeasti antaakin huonoa palvelua pelkästään tämän tarjouksen takia – huonoa mainostahan se on itselle. Samalla tavallahan noita tarjouskuponkeja on paikallislehdissä jne. Ens viikolla olen menossa kasvohoitoon joten saa nähdä miten siinä käy, kosmetologipalveluista täällä on annettu paljon negatiivista palautetta.

  Ja tuosta spämmäämisestä, olen samaa mieltä että sähköpostilla diilien mainostaminen on musta väärin. Facebook on siinä kätevämpi eikä se ole keneltäkään pois jos mielestäni hyvää diiliä (jonka olen itse ostanut) mainostan muille.

 126. Täällä puolestaan takutaan Heppo.fi:n lahjakortin kanssa. Tilaaminen kyseisestä kaupasta ylipäätänsä vaati sen, että maksutavaksi valitaan klarna, mutta tilauksen sai tehtyä ja kaikki hyvin, kengät tuli nopeaa jne. Nyt melkein kolmen kuukauden jälkeen tuli maksukehoitus noista kengistä, joiden hinta jäi jopa 5 euroa alle tuon 40 euron lahjakortin summan. En tiedä missä päässä tässä on nyt sitten vika. Klarnan kanssa tosin ollut aiemminkin paljon ongelmia (olin typerä ja minulla oli sinne 150 euroa laskua ja huomasin maksettuani sitä jo lähes puoli vuotta n. 21 euroa kuussa ettei summa ollut tippunut lainkaan. Korot olivat vain jotain 5 euroa kuussa..) Klarnalle kauhea jono nyt ja laitankin kumpaankin sekä heppoon että klarnalle spostia. Saa nähdä kuinka käy.. Tälläinen kyllä heikentää luottamusta myös Citydealiä kohtaan, jos yhteistyökumppanit ovat epäluotettavia.

 127. Olen käyttänyt lukuisia diilejä, ja kohdannut monia pienyrittäjiä joiden palveluita en olisi osannut kokeilla ilman CD:tä.
  En oikein jaksa ymmärtää mitä täällä valitetaan palveluista, sillä osti palvelun CD:n kautta tai ilman, otta kuluttaja aina pienen ”riskin”.

  Ainoa mikä ehkä palvelussa on huonoa, on etteivät pienyrittäjät oikein tykkää: CD ottaa puolet lahjakortin hinnasta, ja lahjakortteja myydään liikaa niin, ettei normaalisti maksavia asiakkaita pahimmassa tapauksessa mahdu viikkoihin.
  Olen yrittänyt kysellä että mitä maksaisi mainostaminen, muutama mainos kun on helposti tuhansia euroja, mutta pienyrittäjät eivät ole kokeneet diiliä edulliseksi heille.

  Mitäköhän täällä jotkut valittajat meinaavat CD:n palveluihin liittyvän, kun useimmissa tapauksissa info on selkeästi saatavilla, ja muutaman diilin ostamisen jälkeen osaa jo katsoa mitä diiliin kuuluu ja mitä ei.

  Tuntuu että CD ei oikein osaa opastaa yrityksiä, jolloin ongelmat ovat CD:n toiminnassa, ei yritysten jotka lähtevät ensimmäistä kertaa mukaan.

 128. Päätinpä kommentoida minäkin tätä keskustelua…Jotenkin tuli näitä lukiessa sellainen olo, että olisikohan Helsingin Citydealeissa enemmän toivomisen varaa kuin meillä muualla asioivilla, en tiedä. Itselläni kokemukset ovat Turusta pääosin positiivisia. 16 lahjakorttia olen ostanut. Kampaajiin, jalkahoitajaan ja hierojiin (joista toinen sai minusta vakiasiakkaan) olen ollut tyytyväinen, vyöhyketerapiaan en (liian kovakourainen hoitaja, eikä uskonut vaikka sanoin, että sattuu oikeasti liikaa). En silti koe, että epäonnistunut vyöhyketerapiakokemus olisi CD:n vika, vaan juuri se hoitola ei vaan ollut mun juttu. Ravintolat ovat kohdelleet mielestäni ihan normaalisti.

  Se mikä on ollut hiukan outoa on, että osa yrittäjistä kertoo, ettei haittaa jos lahjakortin käyttää umpeutumisajan jälkeen, kunhan AIKA ON SOVITTU lahjakortin voimassaolon aikana. Osa taas on kertonut, että minkäänlainen siirtäminen ei onnistu, sillä muuten eivät saa rahojaan CD:ltä. Kuvittelisin, että voisihan joka tapauksessa asian järjestää vaikka niin, että asiakas toimittaa ajoissa sen lahjakortin liikkeeseen (vaikka s-postilla) ja palvelun ajankohta on sitten kun on. Joka tapauksessa olen nyt katsonut peiliin ja päättänyt varata hoidot yms. ajoissa tästä lähtien! Moni yrittäjä ei ilmeisesti tajua ilmoittaa CD:iin, että lahjakortteja saa myydä vaikka vain 50 kappaletta, eikä mitään montaa sataa…

  Tuosta suomalaisten valittamisesta on pakko todeta, että valitan kyllä kun koen, että aihetta oikeasti on, mutta ihan pienistä en jaksa elämässä murehtia muutenkaan – kaikki on suhteellista, eikä mikään täydellistä 🙂

 129. Citydealin postituslistalta ei meinaa päästä pois!! Nimim. Jo useita kertoja yrittänyt.

 130. Tein eilen tarjouksen LensWay-nimiseen silmälasi-liikeeseen.

  116€ kortti > 20€.

  Nyt sain bonuskoodin, mutta sen käyttöaika alkaa vasta ”huomenna”.

  Tästä johtuen, eivät ole vielä tehneet erikoissivua, jolla ovat sitten nämä ostettavat tuotteet, joihin tuon 116€ lahjakortin voi käyttää.

  Palvelu on hyvä, ja sen käyttäminen ei peloittanut. Pelaan paljon netissä rahapelejä ja tilaan tavaraa ulkomailta.
  – Tästä johtuen käytän PayPal-palvelua, jonka ansiosta en tarvitse antaa Visa-nuemroitani suoraan kaikenmaailman kauppiaille, koska PayPal toimii välikätenä.

  PayPal:n maksutositeessa luki,että tällä(kin) maksulla on oikeus ottaa yhteyttä Resolution Centeriin ,mutta ei ole vielä ollut yli 100:n kaupan -ja eri myyjien tapauksessa tarvetta.

  Huonoimmat kokemukseni rahansiirrosta on Veikkauksesta, jonka veikkauskortit vievät rahaa väärille tileille (http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/veikkaus-maksoi-voittoja-vaaralle-tilille/art-1288335763751.html)

  Joten, turhaan ylipelätään kaikkea uutta,vaikka varovainekin täytyy olla. Onhan Senttihuuto-kaupatkin ihan(ia) suomalaisia yrityksiä, mutta jotka joutuvat usein syyttömänä ahtaalle, myös Veikakuksenkin toimesta.

  – Jo kymmenet suomalaiset ovat jääneet tuon vainon takia työttömäksi, joten jotain rajaa tälle uuden pelkäämisellekin pitää olla.

  Kumpaan ryhmään luokitelen sitten tämän CityDeal-GroupOn nimisen yrityksen, selviää lähiviikkoina.

  Miten tämä LensWay hoitaa asiansa, koska CityDeal on jo osansa tehnyt, ja koodinsa toimittanut.

  Ainiin, kannattaaa katsoa se sähköpostinne oikeinkirjoitus/roskapostisuodatin KOSKA minun kuponkini tuli ainakin sähköpostiin. Ja se koodin sisätävä sähköposti kannattaa tulostaa paperille, ettei vaan tieto katoa koneelta..

  Ja jos postituslistalle meno tuntuu spämmiltä, niin tehkää sille Spämmille se 2.sijainen mailiosoite.

  EI mitään Suomi24:n palvelun – sähköpostiosoitetta vaan jotain ihan toimivaa.

 131. Noniin. Kaksi tilausta CityDeal-paikasta tehty, ja hyvin on onnistunut. Edes Googetus tai Ebay:tus ulkomailta ei ole tuottanut yhtä kustannustehokasta ostospaikkaa, vaikka asumme suomessa.

  Jotkut myös myyvät näitä samoja kortteja Huuto.netissä ,ja onnellisia omistajia syntyy sielläkin.

 132. Ostin melkein kuukausi sitten Citydealin lahjakortin enkä ole vielä saanut sitä. Roskapostiin lahjakortti ei ole mennyt sen enempää kuin roskakoriinkaan. Olen saanut ainoastaan ilmoituksen lahjakortin tilauksesta. Mitä tällaisessa tapauksessa voisi tehdä?

  Omalla kohdallani tämä on taatusti viimeinen citydiili, mikäli lahjakortti ei tipu lähipäivinä sähköpostiini!

  Omien kokemusteni perusteella en todellakaan voi suositella kyseistä firmaa kenellekään!

 133. Jos lahjakorttia ei tule, niin ainahan voi ottaa yhteyttä sen tarjoavaan liikeeseen
  ”Citydealin lahjakorttia” ei varsinaisesti ole olemassa, koska
  kaikki sillä sivulla myytävät tuotteethan ovat jonkun muun tarjoamia

  (ja jota CityDeal välittää) järkeä voi käyttää ,jos se vain tässä nettimaailmassa riittää..

 134. Pakko purkaa täällä(kin) sydäntään, kun olen niin käärmeissäni eräästä CityDealista. Nyt oli syy siis pelkästään palvelun tarjoajassa, ei Grouponissa (joka hoiti oman osuutensa tyylikkäästi).
  Kyse oli Samrat-nimisestä ravintolasta Eteläisellä Espalla. He rikkoivat yksipuolisesti CityDeal-kuponkiin painettuja voimassaoloehtoja. Kupongissa luki sanatarkasti: ”Voimassa tp-su klo 15-20” ja ”Ei voimassa pyhäpäivisin.”
  Eli sunnuntaisin kyllä, paitsi juhlapyhinä, joita ovat (Wikipediasta):
  Uudenvuodenpäivä
  Loppiainen
  Kiirastorstai (ei määritellä viralliseksi juhla- tai vapaapäiväksi)
  Pitkäperjantai
  Pääsiäispäivä
  Toinen pääsiäispäivä eli pääsiäismaanantai
  Helatorstai
  Helluntai
  Juhannuspäivä
  Pyhäinpäivä
  Joulupäivä
  Tapaninpäivä eli toinen joulupäivä
  Itsenäisyyspäivä
  Vappupäivä

  Mutta, mutta… nyt Samrat oli julistanut myös isänpäivän suomalaiseksi pyhäpäiväksi vain yksipuolisella ilmoituksella ko. narikan oveen teipatussa lapussa. Mennessäni tyttäreni kanssa syömään sunnuntaina 13.11. klo 16.30 oli paikka tyhjä yhtä pöytää lukuunottamatta, eli yli 90% tyhjää.
  Yrittäessäni neuvotella rauhallisesti tilanteesta oli sama kuin olisin puhunut seinälle. CityDeal ei kelpaa, piste. Yritin pyytää soittamaan CityDealiin, koska tiedän heillä olevan niiden päivystysnumeron, ei käy. Yritin pyytää soittamaan ravintolan omistajalle, ei käy. Ja lisäksi erittäin epäystävällisesti.
  Kyseessä oli päivänselvä sopimusrikkomus vastoin sovittuja ehtoja.
  Joko nämä etniset ravintolanpitäjät eivät osaa suomea ynmmärtääkseen mitä sopimusehdoissa lukee ja/tai sitten he eivät esim. tiedä mitkä oikeasti ovat suomalaisia juhlapyhiä. Yritin näyttää mukanani olleesta iPadista Wikipedian listaa näistä pyhäpäivistä heille, mutta eivät suostuneet sitä edes katsomaan.
  Tällaista suhtautumista en ole koskaan aikaisemmin tavannut missään ja olen sentään 45 vuoden aikana ruokaillut suomalaisissa ravintoloissa satoja kertoja.
  Samrat meni ikuiselle mustalle listalle minun silmissäni.
  CityDeal hoiti oman osansa ihan OK, sillä sain reklamoituani asiasta rahani sieltä takaisin. He ymmärsivät heti, että Samrat oli rikkonut sopimusehtoja yksipuolisesti.

 135. Niin. Puhelimella on hyvä tarkistaa, onko Isänpäivä sellainen erityinen ”pyhäpäivä”. Ainakin itse olisin tehnyt niin, ja jo ostaessani huomioin tuon pyhäpäivä rajoitteen. Epäselvää toki jos muuten sanotaan, että sunnuntaina, ei pyhäpäivisin.

  Itselleni CD ilmoitti, kun reklamoin, että kauppiaan tuote on ollut tulossa jo miltei kaksi kuukautta, että ottaa yhteyttä sinne kauppiaaeen. No sitähän on viikottain tehty. Vähissä kai näiden välittäjien vastuu.

 136. Itselläni on ollut valitettavasti vain huonoja kokemuksia Citydealista 🙁 Tiedän kyllä, että monilla nämä on toimineetkin, mutta ehkä mulle on sattunut vaan sitten huonon kaupat. Ainakaan E-extensions hiustenpidennyksiä en voi suositella. Olen odottanut niiden toimitusta nyt 7 viikkoa. Olen kysellyt asiasta sekä Citydealilta, että toimittajalta suoraan. Ainoa vastaus oli pari viikkoa sitten tullut lause toimittajalta: ”tavaroita valmistellaan lähetystä varten”. Tässä vaiheessa tilauksesta oli kulunut jo yli kuukausi! Edelleenkään en tiedä onko tuote tulossakaan minulle. Olen pyytänyt rahojani takaisin, mutta Citydealin mukaan se pitää sopia toimittajan kanssa. Toimittaja ei kuitenkaan viesteihin ole vastannut mitään. En aio enää käyttää Citydealin tarjouksia.

  1. Minulle kävi aivan samoin. Hiustenpidennysten tilaamisesta on nyt kulutu 8 viikkoa, eikä niitä ole kuulunut, vaikka toimitusajaksi luvattiin 3-5 viikkoa. Olen laittanut sekä kyseiseen yritykseen että Citydealiin sähköpostia, mutta kukaan ei vastaa kummastakaan. Kismittää kyllä todella paljon, enkä aio käyttää Citydealia enää toiste!!

 137. CD ja vastaavat yllyttää ostamaan. Heräteostoksia tulee ! Jotkut hyviäkin. Odotin yhtä tuotetta yli 2 kk, sitten Kiinasta suoraan. Ei asiakaspalvelua fi, tuskin oikein eng. Joku myi peruutustutkaa, vain yhdellä tunnistimella, cd hinta noin 30 e. Monipuolisemmat maksaa Suomessa saman, Honkkarista tilattuna kympin. Kaverilla oli sivuillaan vain tämä tuote, ei yhteystietoja, ei firman nimeä tms. Siis ei firmaa lainkaan. CD:llä ja vastaavilla pitäisi olla jonkinlainen taustaselvitys, että edes viranomaismääräykset täyttyy. Mutta eivät vastaa mistään. Ja oikea yrittäjähän joutuu kupatuksi; puolet alennusta asiakkaalle, ja lopustakin sitten puolet CD:lle. Huh Huh !

 138. Citydealilla ontuu pahemman kerran asiakaspalvelu. Ei ole mielestäni oikein että viivytyksen tai muun esteen sattuessa asiakas joutuu itse alkaa selvittelemään asiaa jonkun kiinalaisen tms. postimyyntifirman kanssa..
  (jossa ei välttämättä puhuta juuri lainkaan englantia..)

  Citydeal on vähän kuten matkatoimisto, kyllä heilläkin on vastuu välittämistään lomista , eivätkä he voi vain tiuskaista asiakkaalle että ’soita hotelliin’ tai ’soita lentoyhtiöön’! jos jotain selviteltävää on matkavarauksen suhteen ..

  On enemmän sääntö kuin poikkeus että Citydeal-lahjakortin alkuperäiset aikarajat tms. säännöt eivät pidäkään paikkaansa kun olet käyttämässä lahjakorttiasi.. Kenelle valitat? Ketään ei kiinnosta.

  Myöskin esim. kampaamo-kosmetologi tms. palveluissa CD-asiakkaat ohjataan työharjoittelijoille, joilla ei ole välttämättä hajuakaan mitä ovat tekemässä.. Jälki on monesti sen mukaista.
  Vaikka olisi kokeneempikin tekijä tekemässä, hyvin harvoin asiakas saa sen mistä on maksanut eli saman palvelun halvemmalla.. jostain tingitään aina Citydeal-asiakkaan ollessa kyseessä.

  Ärsyttävää.

 139. Olen myös tilannut hiukset 21.11.2011 ja vieläkin lukee että valmistellaan tilausta.. olen laittanut 2 s postia sinne ja kukaan ei vastaa. todella rasittavaa.. laitoin jo viestiä missä syytän heitä huijauksesta..

 140. Sama täällä. Olen tilannut citydealin kautta e-extensions hiustenpidennykset marraskuussa 2011 loppupuolella. Tilaamaani tuotetta ei näy eikä vastausta sähköposteihin sen enempää.
  Saa jäädä nähtäväksi saanko maksamiani ja tilaamiani tuotteita koskaan, sen aika näyttää.
  Olen reklamoinut myös citydealia, mutta en ole saanut heiltäkään mitään vastausta.

 141. Te jotka ette ole saaneet lahjakortteja, oletteko kirjautuneet Citydiiliin ja katsoneet sieltä kohdan ”Omat tilaukset”? Sieltä pitäisi löytyä kaikki tilatut lahjakortit koodeineen, jos niitä ei ole vielä lunastettu.

 142. Myös minä olen marraskuulta odottanut heiltä maksamiani hiustenpidennyksiä. Olen ottanut heihin yhteyttä useita kertoja, kuten myös CityDealiin. Citydeal puolustelee asiaa e-extensionsin ruuhkalla, itse e-extensions ei vastaa lukuisiin sähköposteihini millään lailla. Nyt mietin, voiko asiasta tehdä rikosilmoitusta, tai voiko poliisi tehdä mitään asialle.

 143. Minä odotan myös hiuksiani. Sama tilanne, viesteihin ei vastata, ei edes CD:ltä. Yritin myös soittaa sinne, mutta eipä vastattu, vaikka asiakaspalveluaikaan soitin. Toinen ongelma on Blazeman meikkikurssi. Sähköpostit on kirjoitettu google kääntäjällä ja kurssiaika siirtynyt nyt lahjakortin ajan ulkopuolelle. Onneksi olen ostanut nämä palvelut luottokortilla, saanen rahani takaisin luottokunnalta. Kuluttajavirasto voi tämmöisissä tapauksissa auttaa ja varmaan poliisikin. Ensimmäiseen tahoon olen joskus vastaavassa tapauksessa ollut yhteydessä, poliisin kanssa en ole vielä asioinut. Suosittelen soittamaan kuluttajavirastoon!

 144. Laittakaa CD;lle emailia, lopulta jokin osoite löytyy. Joskus vastasivat, ei enää. Tuskin välittävät, mutta kuitenkin. Se on ahneus ja bisnes. Eikä normaali yrittäjäkään tienaa. Sen sijaan ”harmaat” kauppiaat. Mitä maksaisit yksinkertaisista kengän liukuesteistä ? Sh n. 70 e vai alennuksella pari kolmekymppiä. Vai hakisitko samankaltaiset Hong Kong tavaratalosta alle viiden euron(Pito Liukueste) ? Tarkkana pitää olla !!!!

 145. Muistakaa, että valtaosa CD:ssä ilmoitetuista tavaroista tulevat suoraan ulkomailta, eli samat tuotteet voisi tilata halvemmalla
  esim. eBAY-kaupasta..

 146. Ostin tyttärelle joululahjaksi Blazeman meikkikurssin.
  Varaus on tehty n. kuukausi sitten. Minkäänlaista vastausta ei ole tullut. Mihin pitäisi ottaa yhteyttä?
  Sillä mistään ei löydy yhteystietoja Blazeman yritykseen Tampereelle.
  Jos rahat ovat menneet ”kankkulan kaivoon” on tämä viimeinen kerta kun diilistä ostan mitään ja varoitan muitakin…

 147. Tarkemmin tietämättä, tämä löytyy linkistä;
  http://keskustelu.plaza.fi/ellit/muoti-ja-kauneus/sensuelli/1853961/city-deal/sivu4/
  ””
  Toinen ongelma on Blazeman meikkikurssi, jonka piti olla nyt sunnuntaina, mutta yllätysyllätys peruttiin! Kaikki viestit asiaan liittyen ovat tulleet sähköpostilla ja kirjoitettu google translatorin avulla. Uusi kurssipäivä olisi lahjakortin voimassaolon ulkopuolella. Siksi en aio enää luottaa firmaan, vaan olen pyytänyt rahojani takaisin. Jos en saa niitä, pyydän luottokuntaa apuun. ””

 148. Juu….. Ei netistä ole vaikea vaikka Kiinasta suoraan tilailla. Luotettavuus lie yhtä hyvä kuin CD:n ja vastaavien kautta. Kaikk on tullut ja odotusten/hinnan mukaista. Ajatella, että silmälasit tuodaan alle kahden viikon kuorma-autolla kotiovelle. Parillakympillä saa Zenni Opticilta ainakin yhtä hyvät kuin SpecS:n 79 euroiset. Olen neljät tilannut, tummennuksilla, sinistyksillä, jne….. ja kaikk ok ! Ensin kannattaa toki jotain kovin edullista hommata, jos ei sittenkään….

 149. Minulle ei koskaan tullut enää tietoa meikkikurssista, vaikka luvattiin paikka ilmoittaa 3 vkoa ennen. tein rikosilmoituksen ja suosittelen sitä muillekin. Sen voi tehdä internetissä sähköisesti, jos omistaa verkkopankkitunnukset. Jostakin luin, että jos moni tekee samasta rikosilmoituksen ainoastaan se auttaa. jos yksi tekee, se on yhtä tyhjän kanssa. Ja city dealille lähetin hieman palautetta. Ois kiva kun saisi rahat takaisin..:/

 150. Yleensä näistä. Ehkä kannattaa suosia muutoin jotenkin vastuullisia; Offerium (ja Hesari) ……. Kimppadiili (ja MTV3.) Kun jostain huomataan, että saadaan rahastettua, niin pieniä yrittäjiä syntyy, ketkä kuppaa niin yrittäjiä ja kuluttajia. Ja kannattaa suosia muutenkin tuttuja luotettavia tarjoajia. Muutamat hyvät viikonloput kylpylöissä, autonpesut,ruokailut on hankittu, ja
  yrittäjien eduksi uusiksikin otettu. Myös huonoa kiinalaista saatu välikäden kautta, kun suoraan olisi voinut saada paremmin.

 151. Kyllähän toki CityDeal (Groupon) painii aivan eri sarjassa Sanoman ja MTV3:n kanssa. Groupon on Nasdaq listattu 10mrd dollarin arvoinen globaali yritys ja alan pioneeri, eli ei ehkä voi ihan kutsua ”pieneksi yrittäjäksi”. Mutta. isoissa firmoissa toki usein on isojen firmojen ongelmat.

 152. Niin, kumpi oli ensin-muna vai kana! Luultavasti……..se cd ? Ja
  niinkuin niitä senttihuutokauppojakin, niin näitäkin yrittäjiä lie muita ollut, ehkä vieläkin. Ja mtv/Hs löydän helposti yhteystiedot, ja sieltä vastataankin. Heillä vain ei ole niin hyviä diilejä, noin yleensä. Mutta muutoin ehkä kannattaa katsoa enemmän sitä palvelun tarjoajaa, sen kyvystä tarjota tuote lie pääosin kyse.

 153. This email I sent to Blazema today, I am living in Helsinki.

  I am very disappointed with your company Blazema and I will let you know why.

  – you advertise that the makeup course will take place in Helsinki – this was not the case, the course took place in an old hotel in Espoo, far away from Helsinki. Plus it was suppose to be only for make up but it was also for hair, which I am not the slightest interested in.

  – You sent an email with details that was written in Finnish that no one could understand.

  -You also advertised that for €30 one will get a make course and great products worth €380, what exactly was worth this? You provided a few free small samples and 2 teachers for 40 students? This is what you call worth €380?

  After this expereince I regret that I attended your course, wasted a Saturday and I will not recommend this company Blazema to anyone and I will make sure the word gets arpund

  I look forward to hearing your reply.

 154. Mulla ihan sama juttu ton Blaze Management Hair & Beauty meikkikurssin kanssa.

  Ensin mailissa kerrottiin, että päivä olisi 15.1 ja sitten tuli viesti: ”On erittäin valitettavaa, että olemme kirjallisesti ilmoittaa teille, että meidän kurssin sunnuntaina, 15. tammikuuta 2012 Tampereella lykkääntyy toistaiseksi.
  Valitettavasti Groupon n maksu ei saatu, ja siksi emme voi rahoittaa tiloja, kunnes tämä asia on ratkaistu.
  Pyrimme jatkamaan Blaze Management Hair & Beauty tietenkin muutaman viikon ja anteeksi mahdollisesti aiheutuvaa haittaa sinulle.
  Saat sähköpostitse uuden kurssin päivämäärä kun tämä tilanne on ratkaistu.
  Jälleen kerran olemme pahoillamme ja teemme parhaamme korjata asian mahdollisimman pian.

  Ystävällisin terveisin,
  Blaze Management Iso-Britannia”

  Sitten 5.1 tuli viesti: ”Dear All,
  Pahoittelen vastauksensa viivästymistä päivämäärä.Kurssin uusi kurssi Tampereella nyt pidetään 29. tammikuuta. Tarkista päivämäärä on kätevä
  Ystävällisin terveisin,

  Tampere
  Blazema.com”

  Kysyin, että missä ja monelta, niin eivät ole vastanneet.

  Olen lähettänyt heille kaksi sähköpostia ja yhden viestin Grouponille, johon he vastasivat että Blazema kyllä ilmoittaa myöhemmin uuden ajan. Tänään lähetin heille uuden viestin, jossa vaadin rahani takaisin. Saa nähdä ovatko asiallinen firma vai eivät. Varmasti otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen, luottokuntaan sekä teen rikosilmoituksen asiasta jos eivät palauta rahoja. Ei sillä, että tuo summa olisi iso, vaan periaatteesta! Suosittelen muitakin ottamaan heihin yhteyttä.

  1. Heippa! Asun turussa ja toi sama meikkikurssi minkä citydealin kautta varasin niin piti olla 15.1 TURUSSA ( aika outoa että on turussa ja tampereella samaan aikaan) sitten valiteltiin että groupon ei oo maksanu ym ym.. aivan tismalleen sama viesti. No sittne tuli uus että mitä pitää ottaa kurssille mukaan ja koska uus on ja missä. Kurssi pitäisi olla huomenna klo. 10 aamulla holiday inn hotelissa. Sitten soitin sinne äskön niin sinne ei ole tehty minkään näköistä varausta ja menin kurssin sivuille ni kas kummaa siel on lappu luukulla. Varmaa ei saa mtn rahoja eikä mitään enää takas mutta firma on täys kusetus!

 155. Toivotaan onnea, että saat maksusi takaisin. Niitä maksettuja summia ei kai etukäteen CD maksa palvelun tuottajalle, vaan vasta kun kuluttaja on palvelun käyttänyt. Että paljon jää ihan sata prosenttiakin välittäjälle, kun muutoin vain siisikymmentä. Kerro sitten lisää, miten lopulta käy.

 156. Aivan sama tilanne täälläkin. Ostin joululahjaksi 2 kurssia Tamperelle ja samat 2 viestiä olen saanut minäkin. Tänään laitoin Citydealiin kyselyn ja pyysin jo rahoja takaisin sekä sitä kautta että Blazemalta. Vielä ei kummaltakaan ole tullut vastausta, paitsi, että City Dealin asiakasapalvelussa on ruuhkaa…Tämä oli siten viimeinen sitä kautta tekemäni osto.

 157. Näyttää siltä etten ole ainoa jolla on huonoja kokemuksia Blazeman kanssa. Olen myös ilmoittautunut ensin 15.1. järjestettävälle meikkauskurssille, joka sittemmin peruutettiin google translaten avulla käännetyllä sähköpostilla. Korvaavan kurssin tulisi olla nyt lauantaina 28.1. mutta sen tarkempaa tietoa en ole tähän päivään mennessä saanut. Olen myös lähettänyt sähköpostia, mutta vastauksia en ole niihin saanut. Soitin myös Citydealin toimistoon, josta minulle ilmoitettiin että heidän vastuunsa rahojen takaisinmaksusta on loppunut siinä vaiheessa kun olen ilmoittautunut kurssille. Yritin samalla tiedustella Blazeman yhteyshenkilön puhelinnumeroa, mutta asiakaspalvelijan sanojen mukaan heillä ei ole muita yhteystietoja kuin sähköpostiosoite. Citydeal oli kuitenkin saanut päivitetyn kurssiaikataulun Blazemalta ja sainkin tietää että tuo saamani päivämäärä 28.1. ei ole aikataulussa ollenkaan, vaan oikea päivä on sunnuntai 29.1. Kuitenkaan heillä ei ollut tietoa siitä missä kurssi järjestetään, joten se siitä. Noh, onhan tässä vielä aikaa ennen kurssia… 2 päivää. Jään siis odottelemaan Blazemalta vastauksia.

  1. juu sama juttu tosi hämärä tilanne tuon blazeman kanssa..mitään ns lisätietoja ei tullut eikä kukaan vastaa blazemalta eikä citydealilta..nyt löytyi kuitenkin

   https://www.blazema.com/course_information_finland.html

   eli kurssit olisi la ja su hotelli korpilammessa = Serenan vieressä klo 10-16…

   odotetaan innolla mitä siellä oikein sitten on.. 😀

 158. Itse sain äsken viestin Blazemalta, että kurssi järjestetään huomenna Espoossa. Olen jo ehtinyt järjestämään itselleni ohjelmaa viikonlopuksi, joten taidan jättää koko kurssin väliin. Itseä kiinnosti lähinnä nuo ilmaiset tuotteet, jotka nähtävästi ovatkin siis ilmaisnäytteitä (=lähes arvottomia)! Citydealista jäänyt melko huono maku (vaikka muutaman onnistuneenkin diilin olen tehnyt). Joka tapauksessa oli viimeinen kerta, kun itse käytän kyseistä palvelua.

 159. Minun citidiilaus loppui siihen, kun juttelin yrittäjän kanssa amerikkalaisen firman välistä vetämisen röyhkeydestä. Yrittäjä saa todella vain puolet summasta ja kaikki käyttämättömien diilien maksut. Asiakaspalvelussa on usein ruuhkaa 🙂 ja yrittäjien suuntaan markkinointi on hyvin aggressiivista ja aina ei ihan ole sopimuksen sisällötkään pysyneet mielessä. Mutta ei niitä sitten enää korjata voi kun ilmoitus on jo netissä. Suosisin vastaisuudessa suomalaisia vastaavia palveluita, ehdot ovat huomattavasti kohtuullisemmat. Ei ole mukava käyttää diiliä, jos se on yrittäjälle kannattamatonta liiketoimintaa. Pienyrittäjillä on jo muutenkin riittävän vaikeaa, että ei tarvita mitään ulkomaisia suuryrityksiä kahmimaan välistä.

 160. Siis korjaus edelliseen, tarkoitan, että käyttämättömien diilien maksu jää cd:lle, ei mene yrittäjälle.

 161. Diilerille: No ei kai se käyttämättömien diilien maksu nyt kuulukaan mennä sille palvelun tuottajalle/tavaran myyjälle, jos se ei kerran ole sellaista palvelua/tavaraa tarjonnutkaan/myynytkään. Sehän pitäisi oikeastaan palauttaa ostajalle (korkeintaan miinustettuna CD:n hallinnointikulut).
  Ja ei kai CD nyt ketään pakota tekemään epäedullisia diilejä. Kai sitä nyt pitää yrittäjän sen verran osata laskea, mikä itselle kannattaa ja mikä ei. Eikä ne suomalaisetkaan diililafkat sitä ihan hyväntekeväisyyttään tee.

 162. niin, tai miksi oikeastaan pitäisi palauttaa käyttämättömät? Kyllä mä oon tottunut siihen, jos ei eräpäivään mennessä lahjakorttia käytä, niin se on ihan oma häpeä.

  50% on toki aika iso provisio, mutta onko siinä sitten asiakkaalle muita kuluja? Voiko Hesarilta pyytää rahat takaisin tonnien kampanjasta jos se ei tuonutkaan asiakkaita?

  Ei tuo CityDeal viime vuonna vielä ainakaan mikään kultakaivos ole ollut, finder.fi:n mukaan liikevaihto 338 000€ ja liikevoitto -1 681 000€. Eli jos työntekijöillä ei ole tähtitieteelliset palkat, on tuo raha varmaankin mennyt pääosin markkinointiin. He siis käyttävät rahaa markkinointiin partneriyritysten puolesta ja keräävät sillä käyttäjiä.

  Itseäni kyllä on alkanut häiritä se, että CityDeal asiakaspalvelu alkuun hoiti hommat todella hyvin ja sähköpostivastaus tuli parissa tunnissa. Nyt ei ilmeisesti resursseja ole kasvatettu myyntien mukaan, vaan vastausta saa odottaa päivätolkulla.

  1. Ostin citydeal nyk Groupon lahjakortin hierojalle Turkuun, Sanna Levänsuolle. Nyt kävi niin, että saan käytettyä 3 :sta hieronta kerrasat YHDEN!!!! Ja asiakkaan oma moka jos ei ajoissa käytä….JUU!! Mutta jos ei vaan voi varailla aikoja viikkoja etukäteen. Kävi niin, että yrittäjällä ei ollut sopivia hieronta-aikoja antaa voimassaoloajan puitteissa!!! Koitin varata yli 3 viikkoa ennen umpeutumisaikaa….

   Tähän vain sitten 2lahjakortti oli voimassa 9kk” ja ei voi mitään….

   Onko tosiaan näin???

   Minkä asiakas voi sille, ettei a) työnsä vuoksi voi varta aikaoja viikkoja tai kuukausia etukäteen…b) ettei yrittäjällä ole sopivia aikoja ….
   Kertokaa kokemuksia???

 163. Niin, vielä sellainen kysymys, että mitä tämä aggressiivinen markkinointi partnereita kohtaan tarkoittaa? ”jos et tee diiliä, poltan sun talon”?

  1. No ei nyt sentään talon polttamisella ole uhkailtu, se olisi kaiketi rikos. Aggressiivisella markkinoinnilla tarkoitetaan huonoa kaupankäyntitapaa, jossa nimet otetaan paperiin nopeasti, pienellä tekstillä on paljon asiaa ja harkinta-aikaa on vähän, yhteydenotot ovat tiiviitä ja ratkaisuihin yllytetään ilman, että yrittäjän kannalta haitallisia yksityiskohtia mainitaan. Tyyliin, yrittäjän olisi pitänyt itse ottaa selvää ja kysellä tarkemmin yksityiskohdista, ja nimen ollessa paperissa ei voi enää valittaa. Tottakai ihmisellä on itsellään vastuu päätöksistä, mutta yritys voi toimia hyvän, huonon tai erittäin huonon markkinointitavan mukaisesti. Valehtelua on monenlaista ja kertomatta jättäminen on yksi tapa. Sopimusten kunnioittaminen on sitä, että yrittäjän kanssa sovituista palveluista pidetään kiinni, eikä omavaltaisesti lisäillä palveluun sisältöjä ja yrittäjä saa tietää asiasta vasta netin avattuaan kun ilmoitus on jo julkaistu ja asiakkaat alkavat soitella. Summien tilittämisen pitäisi tapahtua kuten palkanmaksun, eli aikataulussa. En pidä sopivana asioiden avaamista tämän tarkemmin, mutta jos kuka tahansa laskee esim. hoitojen hinnat, vähentää siitä 50% komission, katsoo minkä verran tunteja pitäisi tehdä päivittäin ja arvioi käteen jäävän palkan toimitilojen vuokran ja sosiaalimaksujen jälkeen, niin monessa tapauksessa olisi kyllä järkevämpää jäädä kotiin. Yrittäjää ei kuitenkaan koske mikään sosiaaliturva, työttömyyskorvaus, toimeentulotuki tm. ja taloudelliset paineet ajavat huonoihin ratkaisuihin. Esim. mainitsemasi Hesarissa mainostaminen ei ole mikään vaihtoehto pienelle palveluyrittäjälle. Hinnat ovat vain liian kalliit. Eikä tavallisten aloittelevien palvelualojen yrittäjien palkkiot ole sattumanvaraisia, vaan sellaisia, että niillä pystyy elämään. Kohtuuttomia määäriä (esim. 300 myytyä diiliä) ei kukaan pysty tekemään alle puoleen hintaan. Pahimmillaan nämä tilanteet ovat johtaneet pienyritysten konkursseihin. Olette varmasti huomanneet, että ei diilipalveluissa mitkään menestyneet yritykset mainosta, kokeneet firmat eivät enää haksahda tällaisiin temppuihin. Poikkeuksena esim. ooppera, teatterit tm. jotka dumppaavat loppuunmyymättä jääviä huonoja näytösaikoja tai hotelleja, jotka myyvät off-seasonia ale-hintaan. Eli silloinhan kulut eivät ole sen suuremmat puolityhjällä tai täydellä salilla, päinvastoin. Olen ostanut diilejä kymmenittäin ja kokemuksia on kertynyt nyt riittävästi, eli ei ole enää tarvetta tällaiseen säästöön. Muhean komission ja käyttämättömien kuponkien maksujen jääminen yksiin käsiin on suhteessa työmäärään kohtuuton. Eli tässä nyt eri henkilöt tekevät työt ja toiset keräävät rahat. Tämä koskee myös alimitoitusta asiakaspalvelutyöntekijöissä.

   1. Diilerin kommenttiin haluaisin sanoa, että osittain samaa mieltä ja osittain eri mieltä. Juttelin erään kampaajan kanssa jolta olin ostanut diilin hiustenvärjäykseen ja hän ei halunnut ylipäätänsä oikeastaan kertoa mitään tästä Citydealistä kun kyselin, mutta korvaani särähti kun hän puhui ”mainospaikasta” eli tämä oli myyty hänelle mainontana. Miksei suostunut kertomaan mitään, onko kielletty?

    Tuohon, että diilejä eivät osta kokeneet firmat niin täällä Turun seudulla ainakin on useita kosmetologifirmoja jotka ovat kyllä ihan tunnettuja ja pitkään olleet pystyssä, samoin nämä kampaamot vissiin yhtä lukuunottamatta eivät ole mitään uusia putiikkeja, kuten myös ravintolat (pizzat hut sun muut).

 164. Lähetin Grouponille viestin, jossa vaadin heitä maksamaan takaisin maksamani 35€ Blaze meikkikurssista, koska ovat siitä vastuussa, kun olemme heidän kautta tuotteen ostaneet.

  He vastasivat:
  ”Pahoittelemme, ettei diili kohdallasi onnistunut.
  Haluatko, että teen palautuksesi suoraan Citydeal-tilillesi?
  Tällöin saat palautuksen välittömästi käyttöösi ja voit esimerkiksi ostaa vastaavan paremman tai jonkun muun kiinnostavan diilin vaikka heti!
  Muussa tapauksessa varauduthan siihen, että palautuksemme saattaa kestää maksimissaan 30 päivää.
  Mukavaa päivänjatkoa!”

  Eli laittakaa ihmeessä tiukka sähköposti heille, niin tekin saatte rahanne takaisin.
  Nähtäväksi jää, että tulevatko rahat pankkitililleni. En halunnut niitä CD-tililleni missään nimessä.

 165. Sama homma täällä, eipä ole citydealista mitään kuulunut, vaikka olen pistänyt useamman sähköpostin sinne päin. Aion tehdä rikosilmoituksen tapauksesta, jos mitään ei kuulu tämän viikon loppuun mennessä. Jos tuo tuotepaketti on jotain ilmaisnäytteitä niin en edes lähde kurssille. Jos alkuperäinen hinta on noin tyyris 380eur, niin huijaukselta vaikuttaa. Ja mietimpä vain että mikä luotettava firma Suomessa ei anna kuin sähköpostiosoitteensa ja väittää ettei heille ole puhelinnumeroa tai kontaktihenkilöä? Onko joku päässyt käymään ”kurssin”, ja jos on mitä tuotteita ja minkätasoista opastusta siellä sai?

 166. Olemme muutamien Helsingin kyseisen diilin ostaneen kanssa vaihtaneet sähköpostia ja saimme yhdeltä osalliselta ohjeet miten toimia. Hän pyysi laittamaan oman selityksen aiheesta Risto Juntuselle Citydealiin, kopio heidän yleiseen sähköpostiin info@groupon.fi Toimin eilen juurikin näin, lähetin tarinan sekä tilinumeroni. Muutaman tunnin odottelun jälkeen sain Citydealilta sähköpostia, että ovat hyvittäneet luottokorttiani. En ole vielä katsonut, onko palautus jo näkyvissä, mutta todellakin toivon niin. Pahoittelivat kovasti tilannetta ja antoivat vielä hyvityksenä Citydeal tililleni 6€ 🙂 Mahtavuutta! Elämä ei kaadu tuohon 35€, mutta toisaalta, kun palvelu ei vastannut odotettua, mielestäni on vain kohtuullista, että rahat saa takaisin. Toivon, etteivät jatkossa tarjoa kyseisen firman diilejä.

  Eräs äiti oli 16v. tytölleen ostanut tämän diilin ja tytön kurssille kuskannut. Olivat olleet tyytyväisiä. Tosin tuotepakettia eivät olleet saaneet. Lupasivat postissa lähettää. Tämä äiti kyllä totesi, että kurssi on hyvä ihmisille, jotka eivät oikeasti tiedä meikkauksesta saati hiusten laittamisesta mitään. Toivon mukaan siis edes ne, jotka sinne olivat raahautuneet, saivat rahoilleen vastinetta. Ja toivon, että Citydeal myös muiden tässä sotkussa mukana olleiden osalta hoitaa homman niinkuin pitää. 🙂

 167. Tässä yhdessä diilissä on ilmeisesti ollut aika paljon ongelmia.

  Mulla oli CityDealin kanssa sellainen ongelma, että suosittelusaldoni menivät umpeen mielestäni hieman huomaamatta. Tämä söi, koska menetin 250 euroa suosittelusaldoja niiden vanhettua.

  Laitoin tuosta CityDealille palautetta enkä edes pyytänyt näitä itselleni, mutta he lupasivat korvata asian jotenkin.

  Mitään ei kuulunut kuukauteen ja laitoin uutta viestiä, jossa he pahoittelivat, että heillä työntekijöitä tulee ja menee ja joskus pallot hukkuvat.

  Nyt on kuitenkin CityDealin tilillä 270 euroa rahaa minulla käytettävänä eli laittoivat vielä 20 euroa korvauksena mielipahasta.

  Hommat siis toimivat yleensä, mutta joskus joutuu laittamaan useamman sähköpostin. Heille tulee noita sähköposteja ilmeisisesti melkoiset kasat.

  Lisäksi kaikille vinkkinä, että tuon meidän palvelun Ostohyvityksen kautta saa CityDealin diileistä bonusta: http://www.ostohyvitys.fi/campaign.php?id=10201

  Jos käytte katsomassa Ostohyvityksen etusivun viimeisimpien tapahtumien tikkeriä joskus aamusella niin huomaatte, että aika moni ostaa diilejä töihin tultuaan joka aamu kauttamme. Mitään tuossa ei häviä ja saa aina vähän lisäsäästöäkin. [/mainos]

 168. Olin sunnuntaina siellä Blazeman kurssilla ja oli kyllä positiivinen yllätys. Olin alkuun lukenut kirjoituksia täällä, joten odotukset eivät olleet järin korkealla.. Mutta nyt osaan tehdä meikkipohjan ja kuulaan ihon! Lisäksi sai todella hyviä tuotevinkkejä, kävin ostamassa jälkikäteen Kicksistä muutamat tuotteet mitä ohjaajat suosittelivat.. Tietenkin itse piti itsensä meikata, mutta ohjaaja kierteli luokassa ja jakeli neuvoja ja vastasi kysymyksiin. Niin ja oli ihan suomalaiset ohjaajat, mies ja nainen, jotka olivat ammattikosmetologi/meikkaaja/maskeeraajia.

  Ohjaaja lähettää tuotepaketit ensi viikolla postissa kotiin. Eli ei kannata lukea kaikkea netistä ennen kurssia vaan mennä avoimin mielin oppimaan uutta 🙂

  1. Olen lauantaina menossa Blazeman meikkauskurssille, jonka ostin City Dealin kautta. Osaatko neuvoa kannattaako sinne mennä ilman meikkiä ja tarviiko ottaa mukaan omia meikkejä tms.?
   Olen yrittänyt tavoitella sähköpostitse, mutta ei tule vastauksia. Ainoa meili minkä sain oli google translatorilla suomennettu sekava viesti.

 169. kyllä on suuremman luokan huijausta ja rahan vientiä. joulukuussa ostin sieltä diilin ja käytin lahjakortin jossa kamppanja aika oli ja meni. tuotetta vaan ei ole näkynyt.

 170. Blazeman kurssi näyttää todellakin olevan yhtä huijausta. Minulle ilmoitettiin kurssin ajankohta mutta kun kysyin aikaa ja paikkaa sain vastauksen ”Im sorry en voi kertoa teille sijainnin tietenkin vasta sitten viikkoa ennen kurssia”. Viikkoa ennen kurssia ei ilmoitettu mitään. Kerran jo pyysin turhaan vapaata kurssia varten mutta silloin se peruttiin, toista kertaa en viitsi koska vaikuttaa hyvin epäilyttävältä tälläkin kertaa. Aion laittaa grouponille sähköpostia ja vaatia jotain hyvitystä, kehoitan muitakin tekemään samoin!

 171. CityDealin kuvauksessahan sanotaan Blaze meikkikurssista näin:

  ”Täydellisen smokey eye -silmämeikin luominen on vähän kuin kohokkaan valmistaminen. Se vaatii kärsivällisyyttä, oikeat ainesosat, varovaista sekoittelua ja taas kärsivällisyyttä. Jos lopputulos on läpilitteä kohokas ja lattea silmämeikki, auttaa Martha Stewart kohokkaan paistamisessa ja Päivän diili sekä Blaze smokey eye -silmien luomisessa ja muussa meikissä TARJOAMALLA MEIKKAUSKURSSI DESING-MÈIKEILLÄ ja meikkituotepaketin vain 35 eurolla (arvo 380 euroa).”

  Kuitenkin varausvahvistuksessa pyydettiin ottamaan kaikki omat meikit mukaan, jopa oma peili pitäisi viedä mukanaan!

  Itse ainakin oletin lauseen ”tarjoamalla meikkauskurssin design-meikeillä” tarkoittavan sitä että siellä kurssilla meikataan heidän desing-meikeillään, ei omilla meikeillä. Ihan älytöntä!

  http://makeupdoctress.blogspot.com/2011/11/experience-post-blaze-management-agency.html

 172. äsken tuli viesti:

  ”hei
  Im hyvin pahoillani, mutta kurssi on lykätty, koska sairaus
  tutor,
  Tämä kurssi on siirretty untill 3. maaliskuuta
  Sen tapa
  anteeksipyyntö tulee olemaan ilmainen lahja teidän goody laukkuun.

  Lähetä sähköpostia minulle ja vahvista, että haluat tulla reboked tälle
  päivälle
  monet apolgies
  Ystävällisin terveisin
  Kirsty —

  oma lahjakorttini ei ole enää voimassa tuolloin enkä todellakaan alkaisi muutenkaan odottamaan enää kuukautta. Oli jo toinen kerta kun jyväskylässä oleva kurssi perutaan. Laitoin citydealille viestiä että haluan rahani takaisin tai otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen.

 173. CD maksoi 35€ tililleni! 🙂 Joten laittakaa viestiä sinnepäin!

 174. Ostin 2 lahjakorttia citydealista Vendea Ab, Ruotsi. Kumpaakaan tuotetta ei tullut. Citydealista toinen henkilö sanoi, että kyseisen firman postitukset ovat ruuhkautuneet ja toinen henkilö pahoitteli tapahtunutta. Lisäksi saman niminen firma Suomesta on saanut kyseiseen ruotsalaiseen firmaan liittyen sähköpostia samanlaisesta rikollisesta toiminnasta. Suomen yrityksellä ei siis mitään tekemistä ruotsalaisen firman kanssa, joten varokaa. Kyseessä oli huulivoide sekä ripsari, jota ei siis koskaan tullut, vaikka dealissa näkyy kortit käytetyn, koska voimassaolo aika meni umpeen tilausta odotellessa, oli siis oikein tilattu!!!

 175. Citydeal toimii kuin junan vessa. Saan mitä tilaan! Ei yhtään mitään ongelmia, ja joustoakin löytyi yli sopimusaikojen. Suosittelen kaikille alerysäyksistä innostuville!

 176. Tilasin Aurinkotukusta Ebenda Android tietokoneen. Jokin toisenniminen firma lähetti, ei Ebendaa vaan jonkin Zepad nimisen paskan, josta kolmannen niminen firma lähetti ilmoituksen, että taulutietokone on lähetetty. Aika kummallista touhua jo tämä. Sainkin jonkinlaisen koneen, joka olisi kelvannut, jos olisi toiminut kunnolla. Toimikin ensin pari viikkoa jotenkin, sitten alkoi oikutella, nyt ei suostu edes käynnistymään. Älkää enää ottako Aurinkotukulta mitään diiliä. Tämä on koetellut luottamustani Citydeal/Grouponiinkin.

 177. Olen saanut meikkikurssin rahat takaisin citydealilta. Sain myös vihdoin pidennykset, jotka olivat niin surkeat, että vaadin saada palauttaa ne. Myyjä (euro1supply) ei tähän suostunut, joten vein asian kuluttajavirastoon. He saivat asioihin vauhtia. Sain palautusosoitteen ja rahat takaisin citydealilta, vaikka niiden olisi kyllä pitänyt tulla myyjältä. ÄLKÄÄ ostako mitään diilejä, joissa myyjänä on EURO1SUPPLY.com. Ei noudata lakeja palautuksen suhteen ja tavaraa saat odottaa kuukausia!!!

 178. CityDealit ovat liian usein aivan silkkaa huijausta, joten tarkkuutta niiden ostamisten kanssa.
  Kuten taas tänään 16.3.2012 hyvänä esimerkkinä Hotelli Taeterin ”tarjous” Riikassa Latviassa. 42€/vrk (minimi 2 vrk) ja muka -51%:n alennus. Vähintään samaan hintaan saa sieltä huoneen vaikkapa vain yhdeksi yöksi buukkaamalla sen suoraan esim. tuolta http://www.booking.com/hotel/lv/city-bruninieks.fi.html Ja nyt on siellä halvimpana tarjouksena 28€/vrk. On myös outoa mainostaa hotellia eri nimellä kuin mikä se nyt on, hämäyksen vuoksi ilmeisesti sekin, jottei dealin ostaja pääsisi tsekkaamaan huoneen oikeaa hintaa. Kiinnostuin asiasta siksi, että kävin vähän aikaa sitten juuri Riikassa ja tiedän sen hotellien oikean hintatason.

  Toinen esimerkki vähän aikaa sitten olleesta sälekaihdintarjouksesta, jonka sain selville oikeastaan sattumalta, kun olin juuri sellaisia ostamassa muutenkin. Olin juuri kysynyt ko. firmasta (Osiokaihdin) sälekaihtimia ja saanut niille hinnan. Nyt CityDealissa ”lähtöhintaa” nostettiin sen verran, että lopullinen alennus oli mainostetun yli 100 €:n sijaan n. 20 €. Vanha alennusmyyntikikka, joka on laiton.
  Kun kyselin puhelimessa ko. firmasta asiasta, puheluni ohjattiin normaalin myyyjän sijaan ”ammattiselittäjälle”, joka oli selvästi varautunut niihin. Kuulin vahingossa puhelimessa ”ota tämä, tässä on taas näitä CityDeal-valituksia.”

  Ja näitä esimerkkejä on vaikka kuinka paljon, tässä vain pari.

  1. Minä en osta sieltä enää yhtään mitään! Kun ottaa huomioon ajan ja rahan menetyksen ja tappelun, että saisi edes omansa takaisin jostain maan alle kadonneesta yrittäjästä ja hänen palveluistaan, niin helpommalla pääsee kun ostaa suoraan tarvitsemansa tuotteen tai palvelun. Eikä riistä yrittäjää 🙂

 179. Tähän saakka ole saanut mitä olen tilannut ja ollut todella tyytyväinen kaikkiin hankintoihini. Nyt kuitenkin tuli eteen tilanne, että olin ostanut Helsinkiin ravintola Olaviin (Korppaanmäenti 11) kaksi lahjakorttia, joissa olisi vielä 1 kk käyttöaikaa. Eilen yritimme mennä käyttämään suuremmalla joukolla lahjakortit, mutta yrittäjä oli laittanut lapun tiskille, että on irtisanonut sopimuksen Grouponin kanssa, eikä aio lunastaa enää yhtään lahjakorttia -tämä kerrottiin myös huonolla suomenkielellä päin naamaa. Eipä siinä auttanut muu kuin kääntyä pois ja mennä muualle syömään.

  Sain eilen kiinni yritysasiakaspalvelun, mutta sieltä asialle ei voitu tehdä mitään. Tänään ole yrittänyt useaan kertaan soittaa asiakaspalveluun, mutta sieltä ei vastata. Laitoin siis s-postia ja nyt on vain jäätävä odottamaan hyvitystä.

  Toinen joka mietityttää, on keskiviikkona lähestyvä käsi- + jalkahoito + geelikynnet (Helmi Nails) jonne ostin myös kaksi lahjakorttia ja varasin ajat jo lähes 1 kk sitten. Viime viikolla huonosti suomea puhuva henkilö soitti, ettei ole ymmärtänyt ”ystävänsä” tekemiä merkintöjä, ja ettei kykene hoitamaan meitä, kun on ottanut varauksia samalle ajalle. Järkkäilimme vähän aikoja aikaisemmaksi, mutta mielenkiinnolla jään odottamaan, onko siellä lopulta kahta peräkkäistä aikaa, koska henkilö ei näyttänyt ymmärtävän suomea lainkaan.

 180. Olen huomannut sekä omalla kohdallani että ystäväpiirissäni tietynlaisen ongelman Grouponin diilien kanssa eli ilmeisesti Groupon saa jollain keinoin yrittäjät tarjoamaan lahjakortteja niin edullisesti, että niitä myydään yrittäjän resursseihin nähden liian suuri määrä, jolloin yrittäjä joutuu vaikeaan tilanteeseen, kun esim. varausaikoja tai tilauksia ei pystytä enää toimittamaan vakituisille asiakkaille. Näin olen kuullut myös muutaman yrittäjän kertovan.

  Itsekin olen ostanut muutaman diilin, joista toinen firma oli ehtinyt lopettaa toimintansa ennen kuin lahjakortti umpeutui ja toisessa taas yrittäjä itse kertoi, että Groupon nappaa niin suuren prosentin diilin hinnasta, että yrittäjälle ei käytännössä jää siitä paljon muuta kuin kyseenalainen työn ”ilo” ja valtava määrä ylitöitä, jotta saisi hoidettua kaikki tilapäiset (?) diiliasiakkaat eivätkä vakituiset asiakkaat kärsisi tilanteesta.

  Useamman kerran olen joutunut myös kyselemään ostosten perään ensin toimittajilta, ja kun en ole sieltä saanut vastausta, olen kysynyt Grouponilta. Kiitos Grouponin, että se on tässä vaiheessa hoitanut osuutensa ja ottanut yhteyttä toimittajiin. Toisaalta kuitenkin harmillista, että ei voi luottaa siihen, että diiliostokset tulisivat automaattisesti, vaan niitten perään pitää toistuvasti kysellä.

 181. Tilaamani tuotteen toimitusajan piti olla kolme viikkoa – nyt on kulunut jo kaksi kuukautta eikä lähetystä kuulu.
  Olen ollut yhteydessä Grouponiin ja sieltä vastattiin että ongelmia toimituksissa on, kun tuotteen ostajia on niin paljon.
  Ei kyllä anna kovin luotettavaa kuvaa toiminnasta.

 182. Niitä pitkiä toimitusaikoja on tietysti. Usein tavara tilataan Kiinasta vasta diilin sulkeutumisen jälkeen. Ja isomman erän saanti näköjään vie viikkoja, jollei kuukausia. Näihin vain pitää varautua, luulen. Mutta eihän se ole järkevää, maksaa etukäteen ja odottaa epävarmaa kapinetta.

 183. Olen ostanut aika paljon CityDeal-lahjakortteja, ja voisin melkein karkeasti sanoa, että hotellimatkat, netistä tilattavat tuotteet ja jotkin pienet aamiaiset ovat onnistuneita, 10 ja viiden kerran lounaskortit uhkasivat mennä kankkulan kaivoon, mutta Citydeal hyvitti ne lopulta. Itse yrittäjä oli hävinnyt maan alle. Pari diiliä on peruttu suoraan. Yrittäjä on ilmeisesti ottanut diilejä enemmän kuin on pystynyt tekemään. Myös kauneudenhoitoalalla on näitä tarjouksia, ja kyllähän ne sen hinnan jostain ottavat, jos ei muusta niin ajasta. Kuulin, että eräs kampaaja oli valittanut, ettei muuta ehdi tekemäänkään kuin näitä diilejä. Mitäs läksit.

 184. Kävin sitten laitattamassa Kampissa ripsienpidennykset Ciydealilla.. ensin en meinannut löytää paikkaa lainkaan, liike kun olikin oikeasti aivan eriniminen kuin piti ja paikka johon päädyin olikin eräs johon menoa olen pyrkinyt välttämään huonoista asiakasarvioista johtuen. Eli ovat itsekin tietoisia varmasti maineestaan koska diili piti laittaa eri nimellä kuin yritys.
  Sanotaan vain että kyseinen kauneushoitola sijaitsee aivan Tennispalatsin kupeessa eikä siinä työskentele ainoatakaan suomenkielistä työntekijää.

  Noh, siinä vaiheessa oli myöhäistä katua.
  Tekijä oli vietnamilainen tyttö joka ei ymmärtänyt lainkaan suomea, hän laittoi minulle aivan naurettavan ohuet ja lyhyet ripset kun hänellä ei kuulemma ole pidempiä.
  En huomaa mitään eroa entisiin lyhyehköihin ripsiini verrattuna.
  Lisäksi nämä kovat muoviripset vielä alkoivat tippumaan pois 3 päivää laiton jälkeen. Laatua ??
  Miksi hemmetissä maksaisin tällaisesta 40 euroa ?
  En jaksa ruveta tappelemaan asiasta enää, yritin antaa palautetta paikan päällä, mutta silloin loppui myös englannin kielen ymmärtämäminen. En jaksa enää katsella jonkun loukkaantunutta marttyyrinnaamaa kun joudun hänelle toteamaan (itse ei asiaa tajua) että hän ei osaa laittaa ripsien pidennyksiä enkä minä, hänen asiakkaansa, ole tyytyväinen.
  Tuollaista mokaa ei edes asiakaspalvelulla korjata, se vaatii uuden, laadukkaan työn.
  Ei sillä että olisin myöskään asiakaspalvelua paikassa saanut, millään kielellä, ennen tai jälkeen palvelun.

 185. Ostin lounaspassit ravintolaan Forumissa ja kun sitä sitten yritimme käyttää, oli lappu luukulla, että ravintola muuttunut yökerhoksi. Kuukausien taistelun jälkeen sain rahat Grouponilta takaisin. Yrittäjä oli kadonnut maan alle.

  Siivousliike perui kotisiivouslahjakortin. Jotkut yrittäjät ilmeisesti yliarvioivat voimavaransa. Muuten lahjakortit toimineet hyvin, mutta ensimmäisestä tapauksesta olen tullut niin varovaiseksi, että en enää osta Grouponin lahjakortteja.

 186. Ostime GROUPON ilta matkan keväällä ja teimme loppukesästä varauksen – matka vahvistettiin ja sitten luvattua paria viikkoa ennen matkaa syyskuun lopulla EI lippuja kuulunutkaan. Matka siis Turkkiin ja kaikki valmistelut tehty matkan VAHVISTUKSEN perusteella, kuten normaalisti – lastenhoito hankittu, työnantajien kanssa lomat sovittu (palkattomia tällä kertaa), plus kaikki muut matkajärjestelyt. Alkoi selvittely GROUPON in kanssa ja lopputuloksena, että ”MATKA EI NYT ONNISTUKAAN, OLEMME KOVIN PAHOILLAMME”. Ensin yritettiin sysätä vika meidän kontolle verukkeella, että olimme varanneet matkan liian myöhään ja myöhemmin kun GROUPON illa ymmärsivät matkan vahvistuksen olevan varsin sitova kirjallinen dokumentti, aloitettiin syvä pahoittelu ja sysättiin vastuu WOW-travelille ikäänkuin me olisimme vastakkain WOW-travelin kanssa ja GROUPON pääsisi kuin koira veräjästä. GROUPON ilta tosin tarjottin rahoja takaisin toteutumattomasta matkasta – HIENOA! Saldona kahden hengen viikon ansionmenetykset, äkkilähtöjen metsästys kolmena päivänä puolen tunnin välein keskellä työpäivää ja iltaisin, ensimmäinen pitkään odotettu yhteinen loma tulevan vaimon kanssa peruuntunut, jne… SIINÄ GROUPON ia kerrakseen. Kuluttajasuoja lienee GROUPON in kannalta suotuisin korvausvaihtoehto, mutta varmaan lakimiestä tarvitaan! Oikeudet ja vastuut lienevät selvät. ONNEA JA MENESTYSTÄ VAAN KAIKILLE, JOTKA VASTAAVAAN LEIKKIIN RYHTYVÄT !!!

  1. Itselleni ainakin hermot ja terveys ovat niin kalliita, että anti olla vaan CityDealit…

 187. Yrittäjän riistosta viis, tämähän on blogi KULUTTAJILLE, antamaan heille vinkkejä säästämiseen.. mutta siitä olen samaa mieltä että ongelmatapauksissa Citydealilta ei heru minkäänlaista asiakaspalvelua tai ongelmanratkaisukykyä.
  Yritään kääntää tilanne niin että asiakas olisikin asioinut suoraan yrityksen kanssa, vaikka näin ei ole ja Citydeal on toiminut asiassa välikätenä.
  Mitään vastuuta he eivät silti toiminnastaan ota.

 188. Mutta jos eettisenä kuluttajana haluaa ottaa muitakin asioita huomioon kuin vain omat säästöt, niin silloin aika ensimmäisenä tulevat mieleen myös eettiset seikat…ei sovi vastuulliseen kuluttamiseen tämä malli…

 189. Olen tilannut useasti tavaroita, ne luvataa tietyssä ajassa, kaikki tulee poikeuksetta kuukauden kaskis myöhässä ja aina vaan pahoitellaan, tilasin kellonkin siitä ei kuulunut mitään 6 kuukauteen paitsi pahotteluja lopulta sain rahat taksisin ilman korkoja, ihan paskaa kerää rahat ensin ja toimittaa tavarat kun jaksaa…

 190. Toimitusajat tökkii. Muistitikku muistaaksein elokuulla maksettu, ei vieläkään toimitettu. Kolmasti tiedustellut, kaikkiin viiveellä jotain seliseliä vastattu. Niitä kiinantuotteita saa suoraan tilattua samoilla toimitusajoilla,…. joitain; diilien hinnat 15-25 euroa(siis alennettuja), suoraan 5-10 e toimitettuna. Kaikk on tulleet. Reklamoinnista en sitten tiedä, jos ei mieluinen, mutta halpiksissa riskin otan !

 191. En suosittele. Itse en saanut tuotetta eivätkä suostu rahoja palauttamaan.

 192. Tähän asti olen ollut tyytyväinen, olen käyttänyt matkoja, kauneudenhoitopalveluita ja ostellut sitä sun tota. Mutta kun tilasin 2 jotain kasvorasvaa joista toinen oli viallinen tuote ja olisin halunnut sen palauttaa ja saada uuden tilalle tai rahat takaisin, niin sähköposteihin ei enää vastata puhelimessa sanoivat kerran että palauttakaa tuote ilmaiseksi ja ottavat yhteyttä kun on saapunut varastoon, no saamani joku palautusnro ei kelvannutkaan postille, heiltä ei löytynyt mitään sopimusta kyseisen firman kanssa että voi ilmaiseksi palauttaa. Nyt olen jatkuvasti pommittanut sähköpostilla mutta mihinkään ei vastata. Seuraava etappi on sitten kuluttajavirasto mihin lähtee käymämme keskustelut mailitse.

 193. Omaa muistitikkuani odotan vieläkin. Selityksiä kuultu. Siis elokuussa maksettu. Pitänee kohta vaatia rahoja takaisin. Printerpixin kalentereihin vaadittavan koodin paikan selvittivät ansiokkaasti, että on heillä ainakin toisinaan yritystä.

 194. Enää ei Citideal/offerium/ yms. Kiinnosta.

  Samaa kamaa myyvät, kuin Ebay tai DX.

  Erona on, että hinta on suurempi, koska välissä on tämä välikäsi. Ja tästä johtuen, myös
  käy sekavammaksi toimittaminen.

  Hintaeron lisäksi nämä alekoodit + mahdollinen tilaaminen Kiinasta luo odotusaikaa.

  Kun taas Ebay:stä tilaat SUORAAN Kiinasta, ilman Kataisenkakkatus veroja yms. Ja Paypalli auttaa, mikäli et saa tuotettasi perille ajoissa (45 päivääkö se oli…)

  Kun näistä kimppakiva-kaupoista, on kadonnut se jokin, eli tavara jota voisi ostaa.. ja pitikös näistäkin tuotteista maksaa se alvi?

 195. Itseasiassa tilaan itse myös haluamani tuotteet ebaysta – 9 kertaa 10stä se löytyykin – mutta onhan sen Offeriumin/Grouponin uutiskirjeen hyvä puoli se että tiedän että moinen tuote on olemassa.
  ”Kenkien organisoijaa” http://www.ebay.co.uk/itm/Tidy-Under-Bed-Fabric-Shoe-Storage-Organizer-Holder-Box-Closet-Bag-Case-12-Pairs-/280896375973?ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160
  ja ostin 4 kappaletta noita alle 9 punnalla kotiintoimitettuna kun groupon myi niitä 12,90 kpl ”puoleen hintaan”
  http://www.groupon.fi/deals/koko-suomi/itradese/9421462?nlp=&CID=FI_CRM_1_0_0_230&a=1662
  Kauppa se on joka kannattaa, sille välikädelle joka otti voittoa sen 10 euroa joka ostoksesta…

 196. Näinhän se menee. Suoraan samoilta maisemilta ne CityDealin tavarat tulee, vain hintaa on kovin enemmän. Reklamoinnista en tiedä, mutta tukalaa tämä on CityDealinkin kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.