Näin korjaat mitä tahansa

Näin korjaat mitä tahansa
Näin korjaat mitä tahansa

Tarkan markan ideologiaan kuuluu erottamattomana osana se, että ei aina osteta uutta vaan pyritään mahdollisuuksien mukaan korjaamaan vanhaa. Ohessa vuokaavio, jota seuraamalla voit korjata mitä tahansa.

Kiitokset tästä hauskasta vinkistä Mikolle, joka laittoi minulle alkuperäisen kuvan englanniksi.

Tekijä: Markus Ossi

Markus Ossi on Helsingin kauppakorkeakoulusta valmistunut ekonomisti. Markus on opiskellut rahoitusta HEC Montréalissa ja markkinointia ESC Reimsissä. HEC Montréalissa hän opiskeli sijoitusportfolioiden hallintaa, johdannaisinstrumenttien hinnoittelua sekä kaupankäyntiä rahoitusmarkkinoilla. ESC Reimsissä hän opiskeli markkinointia sekä brändien hallintaa. Markus on ollut säästämisen ja sijoittamisen asiantuntijana mm. Huomenta Suomessa, Kuningaskuluttajassa sekä Jenny+ -ohjelmassa.

Yksi ajatus artikkelista “Näin korjaat mitä tahansa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.