Lisää korkoa pyytämällä

Olen taas ollut hieman laiska talletustilieni korkojen kanssa. Siirtelin tuossa rahojani paikasta toiseen pari viikkoa sitten ja huomasin, että korkotarjoukseni Osuuspankissa päättyi jo vuosi sitten.

Laitoinkin verkkoviestiä Osuuspankkiin pari viikkoa sitten. Tänään sitten juttelin aiheesta Osuuspankin sijoitusneuvojan kanssa ja kävi ilmi, että kasvutuottotilini korko on ollut 1,08 %. No, Osuuspankilla oli menosta tästä tarjous, joten he nostivat korkoni kolmella eri tililläni 2,00 % kuudeksi kuukaudeksi.

Korkotasot ovat alhaalla, mutta tästä huolimatta sain yhdellä viestillä ja parilla puhelinsoitolla 250 euroa rahaa. Kyllä tuossa tuntipalkoille taas pääsi.

Vastaavasti inaktiivisuuteni asian suhteen on maksanut minulle menetettynä korkotuottona suunnilleen saman verran viimeisen puolen vuoden aikana.

8 kommenttia

  1. Itselleni soitettiin osuuspankista samasta asiasta kesällä ja säästötilini vaihdettiin juuri tähän 2% kiinteäkorkoiseen systeemiin.

  2. Siirsin noin puoli vuotta sitten Osuuspankissa olleet säästöni pois huonon koron takia. Ei tullut mieleeni lähtä kyselemään suurempaa korkoa, kun toinen pankki tarjosi avoimesti kaikille paljon korkeampaa korkoa.

    Minulle on kerran (ehkä vuosi sitten) soitettu Osuuspankista säästöjäni koskien. Virkailija ei kuitenkaan suostunut kertomaan tileistä tai sijoitusmahdollisuuksista puhelimitse, sähköpostitse taikka pankin oman viestijärjestelmän kautta, vaan minun olisi pitänyt varata aika ja mennä fyysisesti pankkiin. Ehkä siis oma vikani, etten ole saanut parempia tarjouksia korolle. Toisaalta saan muualta hyvää korkoa nytkin.

  3. Ei taideta puhua ihan pienistä summista mitä teillä on noilla säästötileillä? Mietin vaan että kannattaako edes lähteä kyselemään pankista parempia korkotarjouksia… 🙂

    1. Joo jos säästötilillä on alle 5000eur niin noiden korkojen kanssa pelaaminen on aika yks hailee. siis prosentti enemmän puolelle vuodelle = 25€ johan ton voi säästä sillä että on rengaspaineet autossa kohdallaan 😉

  4. Ihan vain korkojen perusteella ykkönen on tällä hetkellä Nordax, joka tarjoaa tuottotilille 3,50 %. Talletukset on suojattuja Ruotsin talletussuojasta 100 000 euroon asti.

  5. TM: 50 euroa tunnin työllä on kuitenkin aika kova tuntipalkka varsinkin jos miettii, että kuinka monta tuntia saisi olla töissä, että saa 50 euroa käteen.

  6. Nordax tarjoaa epäilyttävän hyvää korkoa, tosin se on tietysti ruotsin talltussuojan parissa. Itselleni jäi vain hieman ikävät muistot kaupthing talletuksistani =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.