Hobby Hall

Hobby Hallin verkkosivut
Hobby Hallin verkkosivut

Tilasin perjantaina Hobby Hall -verkkokaupasta oheisen kuvan mukaisen Country X -ruokailuryhmän. Toimituskuluineen hintaa tuli 298,90 euroa. Sain sähköpostiini tilausvahvistuksen, jossa toimitusajaksi luvattiin 3-7 arkipäivää. Tämä sopi paremmin kuin hyvin, sillä pöytä ehtisi tulla tupaantuliaisiimme.

Tänään huomasin, että NetPostiin oli tullut kirje Hobby Hallilta. Tässä kirjeessä sanottiin, että tilaamaani tuotetta ei voidakaan toimittaa. No, ei mitään, tällaista sattuu. Kaksi asiaa kuitenkaan ei mennyt mielestäni aivan oikein.

Ensinnäkin, saadakseni rahani takaisin, minun piti soittaa ja jonottaa maksulliseen puhelinnumeroon ilmoittaakseni Hobby Hallille tilinumeroni. Mielestäni tällaisessa tilanteessa Hobby Hallin pitäisi tarjota minulle tapa saada rahani takaisin ilman, että siitä syntyy minulle lisäkustannuksia.

Toisekseen, menin äsken Hobby Hallin verkkosivuille. Vaikka minulle lähetettiin kirje, että tuotetta ei ole enää saatavilla, on tämä tuote siltikin edelleen tilattavissa ja maksettavissa Hobby Hallin verkkosivuilla.

Ei näin, Hobby Hall. Ei näin.

3 kommenttia

  1. Laitoin äsken nämä kommenttini vielä palautteena Hobby Hallille.

    Sähköpostiin tuli vastausviesti: ”Sähköpostipalvelumme on ruuhkautunut, pahoittelemme tilannetta!”

  2. Eipä mitään uutta Hobby Hallin kanssa, monenlaista sotkua on tullut vastaan ja nykyään käytän muita firmoja. Paras varmaan oli kun tuli karhukirje laskusta jonka eräpäivä oli vasta parin viikon kuluttua…. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.