Halvat kengät

Syksyn alku on hyvää aikaa ostaa uudet kengät, sillä alennusmyyntejä ja kampanjoita tuntuu löytyvän vähän jokaisesta kenkien verkkokaupasta. Olemme keränneet tähän juttuun paikkoja, joista kenkiä voi ostaa halvalla juuri nyt.

Miesten kannalta valitettavasti osa tarjouksista, kuten esimerkiksi Nellyn tarjous, keskittyy vain naisten kenkiin. Useimmissa kenkien verkkokaupoissa on kuitenkin eroteltu naisten ja miesten kengät, joten vaikka linkki osoittaa naisten kenkien tarjouksiin, voi miesten puolelle siirtymällä löytyä vastaavia tarjouksia.

Parhaat kenkätarjoukset

Halvimmalla naisten kenkiä saa tällä hetkellä hyvin todennäköisesti Nellyltä. Nellyllä on nimittäin tarjouksessa NLY Shoes -kenkiä jopa yli 70 % alennuksella *. Halvimmillaan uudet kengät lähtevät tarjouksesta hintaan 5,95 €.

Myös Booztissa on tällä hetkellä kenkiä parhaimmillaan jopa 70 % alennuksella *. Tyypillinen alennus vaikuttaisi kuitenkin olevan 30-40 %. Tarjoukset voi rajata pelkästään kenkiin klikkaamalla vasemman reunan alakategorioista ”Kengät”.

Zalandossa on tällä hetkellä kenkiä keskimäärin 30-50 % alennuksessa * ja Schuh-verkkokaupassa puolestaan jopa 70 % alennuksessa *. Halensin Löytöjä-osiosta löytyy 300 kengät vaihtelevilla alennuksilla *.

Heppossa puolestaan on käynnissä ensi-iltatarjous, jossa saa alennusta sitä enemmän, mitä useammat kengät ostaa *: yhden parin ostamisesta alennusta saa 10 €, kahdesta parista 30 € ja kolmesta parista 50 €. Elloksen samanhenkisessä tarjouksessa saa kolmet kengät kahden hinnalla. Elloksen tarjous koskee kaikkia kenkiä ja on voimassa vain 30.9. asti.

Varsinaisten kenkäkauppojen lisäksi kannattaa huomioida CDONin Fiksut kaupat, jossa on 1.10. asti Conversen kenkiä jopa 60 % alennuksella * ja 8.10. asti Redfoot-saappaita jopa 52 % alennuksella *.

Katso ainakin seuraavat kenkien alennusmyynnit ja tarjoukset:

Outlet-tarjoukset

Kannattaa pitää myös mielessä, että vaikka verkkokaupalla ei olisikaan meneillään mitään kampanjaa tai alennusmyyntiä, saattaa kaupalla olla erillinen Outlet-osio, josta kenkiä voi löytyä ihan hyvään hintaan. Esimerkiksi Brandosin Outletissa on kenkiä parhaimmillaan jopa 70 % alennuksella *. Myös Heppon Outletista löytyy kenkiä 30-70 % alennuksella *. Spartoon Outletissa kengät ovat 10 % alennuksella *.

Suuri osa mainituista verkkokaupoista on erikoistunut nimenomaan naisten kenkiin. Halpoja kenkiä etsivien miesten kannattaa tarkistaa Stayhard, jonka Outletissa on kenkiä parhaimmillaan lähes puoleen hintaan *.

Katso Outlet-tarjoukset ainakin seuraavista verkkokaupoista:

Säästä kenkäostoksissa alennuskoodeilla

Joillakin verkkokaupoilla on alennuskoodiensa suhteen sellaisia rajoituksia, ettei niitä voi käyttää jo valmiiksi alennuksessa olevien tuotteiden kanssa. Kaikissa tapauksissa tällaisia rajoituksia kuitenkaan ei ole. Joskus näistä rajoituksista on kerrottu, joskus ei.

Parhaiten asian saa selvitettyä kokeilemalla alennuskoodia itse ennen tilauksen tekemistä. Olemme keränneet verkkokauppojen alennuskoodeja omalle Alennuskoodit.us-sivustollemme.

Katso ainakin seuraavat alennuskoodit:

6 kommenttia

 1. Ville Harteela, mitä ihmettä?
  Kaikki listaamasi alennuslinkit veivät naisten kenkiin, joten lopetin klikkailun muutaman ensimmäisen jälkeen. Olisi reilua mainita suoraan, että sivustonne ei tarjoa mitään miehille. Ei tulisi turhaan katsottua mainoksiasi.

 2. Oikeassa olet, Juha, suurin osa alennusmyynneistä keskittyy pääasiassa naisten kenkiin. Lisäsin asiasta maininnan blogijutun alkuun. Onnistuit kommentoimaan niin nopeasti, etten ollut vielä muutenkaan saanut hiottua juttua ihan valmiiksi asti.

 3. Luulisin, että kenkäostoksillakin säästäisi oikeasti parhaiten ostamalla laatua vaikka se maksaisikin hieman alekenkiä enemmän. Ympäristön kannaltakaan yhden kauden kestävät kengät ei oo hyvä asia.

  1. @Heidi: Myös laatukengät menevät usein alennukseen, ei alekengät välttämättä ole mitään alempilaatuisia. Ei esimerkiksi edellisen vuoden malli ole useimmiten yhtään huonompi kuin uudempikaan, ei ainakaan vaatteissa tai kengissä. Itse usein tietoisesti etsin vanhoja malleja, koska saan sillä tavalla samaa laatua halvemmalla.

 4. Onko teillä tietoa hyvistä lasten kengistä Helsingissä? Ostimme juuri ns. ortopediset talvikengät kaksivuotiaallemme Vallilassa sijaitsevasta lasten kenkäkaupasta, hintaan 89 eur/ pari..

  Itsenäni hinta hirvittää mutta vaimo on vakuuttunut näiden erikoiskenkien ylivertaisuudesta..

 5. Sportsdirectiltä kaikki popot; piikkarit, lenkkarit, vaelluskengät, penskojen kengät.

  Lähetyskulut muistaakseni 8 puntaa ja hinnat / valikoimat ylivoimaiset Suomeen verrattuna.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.