Huonoja CDON.com kokemuksia

CDON tilaus mitätöity-tilassa
CDON tilaus mitätöity-tilassa

Yritin viime viikolla tilata useamman päivän ajan avovaimoni joululahjaa CDON.com * verkkokaupasta. Tilausta yritti ensin isäni, jonka luottokortti (OP Visa) ei toiminut vaan tilaus palautui virheeseen. Hän kokeili myös laskulla tilaamista, mutta tämäkään ei onnistunut.

Olimme yhteydessä CDON:n asiakaspalveluun, josta sanottiin, että selaimen tietoturva-asetuksia pitäisi muuttaa. Teimme muutokset ja ei auttanut. Tämän jälkeen kokeilimme vielä eri konetta ja selainta, ei auttanut.

Otin yhteyttä uudelleen CDON:iin ja sieltä vakuutettiin, että Osuuspankin luottokortit toimivat heillä. Kokeilin vielä uudelleen omaa luottokorttiani, mutta sama juttu. Sain kuitenkin tilattua tuotteen laskulla ja sain tilausvahvistuksen.

Tänään menin katsomaan tilauksen statusta ja kuten kuvasta näkyy, on statuksena mitätöity! Tästä ei ole tullut minulle mitään ilmoitusta enkä ole saanut tähän mitään järjellistä syytä. Tuotetta näyttää olevan vielä saatavilla kuitenkin.

Kyselin kavereiltani ja kukaan ei ole onnistunut tekemään tuolta tilausta luottokortilla vaan kaikki minun löytämäni ovat joutuneet turvautumaan laskuun.

Viimeisen viikon aikana myöskään laskulla tilaaminen ei ole kuitenkaan onnistunut.

Olen nyt muun muassa:

 • Muuttanut selaimeni tietoturva-asetukset kolmeen eri selaimeen (Firefox, Chrome, Internet Explorer)
 • Kokeillut kahta eri luottokorttia (OP Visa Platinum ja Op Visa)
 • Kokeillut tehdä tilausta kahdella eri nimellä
 • Kokeillut tehdä tilausta kahteen eri osoitteeseen
 • Kokeillut tilata laskulla kahdella eri henkilöllä (minä ja isäni)

CDON.com palvelu on antanut muun muassa seuraavia virheilmoituksia:

 • ”Kortilla maksu epäonnistui. Ole ystävällinen ja tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen tai valitse toinen maksutapa.”
 • ”Maksun yhteydessä tapahtui virhe. Ystävällisesti kokeilkaa uudelleen tai kokeilkaa toista maksutapaa, vaihtoehtoisesti olkaa yhteydessä asiakaspalveluumme.”
 • ”Tilaus on mitätöity.”
 • ”Luottotietotarkistus epäonnistui.”
 • ”Sinulla ei valitettavasti ole luottoa.”
 • ”Asiakastietoja ei voitu muuttaa.”

Päivitys 15.12.2012:

Nyt yli viikon säätämisen jälkeen CDON.com on viimein tajunnut itsekin, että ongelma on heidän päässään. Vielä aamulla heiltä kuitenkin tuli viestiä, että minun pitäisi vaihtaa asiakastilini nimeä.

Sen lisäksi, että CDON.com on ollut Osuuspankin luottokortit rikki, ei myöskään laskulla maksaminen ole onnistunut.

Hyvitykseksi tästä säädöstä minulle tarjottiin 5 euron alennuskoodia.

CDON.com asiakaspalvelu
CDON.com asiakaspalvelu

Onko millaisia kokemuksia teillä tästä? Itsellä alkaa vähän keittää yli. Asiakaalvelusta vastataan vain automatisoidulla viesteillä.

36 kommenttia

 1. Vuosi sitten tilasin joululahjoja tuolta ja kaikki onnistui luottokortilla. Netflixin kanssa huomasin että nimi pitää syöttää täydellisenä eli toinen / toiset nimet myös mitkä on pankissakin tiedossa.

 2. Itsellä toiminut Cdon hyvin. Joskus on tullut ongelmia eri tilausvaiheessa esimerkiksi salasanan hyväksymisen kanssa. Olen sulkenut selaimen ja myöhemmin yrittänyt uudelleen, jolloin se on toiminut.

 3. Kymmeniä kertoja tilannut, ei koskaan ole ollut mitään ongelmia. Ainoastaan asiakaspalvelusta voi antaa miinusta. Joskus olen joidenkin tuotteiden saatavuudesta kysynyt lisätietoa, niin antavat vain ympäripyöreitä vastauksia. Muuten kaikki on kohdallani toiminut niin kuin pitääkin.

 4. Hyvin on mullakin tilaukset tähän mennessä pelittäny. Äskettäin tein taas tilauksen tämän vuoden joululahjoista eikä ollu mitään ongelmia. Tosin laskulla oon aina tilannu. Ainut vaan että nyt muistin että jäi nuo ostohyvitykset ottamatta. Koodilla XMAS2012 taitaa saaha vielä viiden euron alennuksen tilaukseen…

 5. Onko kukaan tilannut viime aikoina onnistuneesti Osuuspankin luottokorteilla? Kaksi eri Osuuspankin korttia sanoi meillä vain virheilmoitusta.

 6. 29.11. tilannut OP:n VISA-kortilla. Ei ollut ongelmia kuten ei aiemmissakaan tilauksissa (syys- ja lokakuulta).

 7. Ei koskaan mitään ongelmia, kaikki sujunut hyvin. Olen tosi tyytyväinen firmaan ja sen hintoihin.

 8. olen tilannut kymmeniä kertoja mitään muuta ongelmaa ei ole kuin hev**in pitkät toimitusajat 🙁

 9. Itselläni on aina toiminut kaikki moitteettomasti. Tilaus on ollut parissa päivässä postissa tai postiluukussa. Tilaukset olen tehnyt Nordean kortilla, joskus laskulla. Viimeisimmän ihan viikko sitten ja muistaakseni maksoin luottokortilla. Mielenkiintoista!

  Kerrankin kun voin puolustella jotakin firmaa, pakkohan se on tehdä. Yleensä tuntuu että kaikki vastaavat ongelmat koskettavat minua. Mutta CDON.com ja amazon.comin kanssa itselläni on aina toiminut kaikki moitteettomasti ja nopeasti.

  Voisiko kyse oikeasti muka olla pankista?

  Toivottavasti he silti osaisivat käsitellä asiallisesti tämänkin kaltaiset tilanteet. Siihenhän se asiakaspalvelu perustuu ja palvelua virtuaalikaupoissakin pitäisi saada. Mielellään asiallistakin!

 10. Aina toiminut oikein hyvin, monta vuotta jo käyttänyt eikä ikinä ongelmia. Yleensä otan kyllä laskun. Mielestäni toimitusajatkin ovat järkeviä, tosin tilauskohteet on yleensä leffat ja kirjat, joita löytyy jo varastosta, että saavat heti pakettiin.

 11. Tilasin 10.12. Osuuspankin luottokortilla ja sain nyt keskiyöllä viestin, että tilaukseni on lähetetty. Saapa nähdä, milloin se tulee, mutta kaiken järjen mukaan tulossa pitäisi olla!

 12. Tilasin Nordean visalla ja toimi moitteettomasti. Itse tilauksen piti tulla perille 2-5 vrk, mutta se ylittyi. Taisi mennä peräti 2 vkoa tilauksesta kun tavarat saapuivat.

 13. Omat ongelmani CDOnin kanssa ovat useimmiten ilmenneet vasta siinä vaiheessa, kun lähetys on saapunut. Tavara ei välttämättä ole ollut sitä mitä on tilannut, esimerkiksi osa tietokoneen komponenteista olikin huonompia kuin CDOn mainosti.

  Firman markkinointi on myös melkoisen vapaamielistä, esimerkiksi mainostetut alennusprosentit saattavat olla täysin keksittyjä, samoin kuin mielikuvituksellinen alkuperäinen hinta, josta alennus on muka annettu.

  CDOnin kanssa kannattaa siis olla tarkkana vielä senkin jälkeen, kun tilaus on onnistunut.

 14. Itse olen tilannut cd-onista monta kertaa, viimeksi pari päivää sitten, ja aina on kaikki toiminut moitteettomasti. Olen yleensä maksanut laskulla,ja paketti on tullut ilmoitetussa ajassa, ja sähköpostilla on vielä informoitu tilauksen tilasta.
  Ainoa miinus mitä muistan on että joskus esim dvd:n kotelossa on tekstit olleet ”väärällä” kielellä, esim ruotsiksi. Toki on mahdollista, että olen itse klikannut väärin; koska asia ei ole minua haitannut, en sitä ruvenntu sen kummemmin selvittämään. Maailman helpoin tapa hankkia lahjat 😉

 15. Itse olen näissä asioissa varsin kärsimätön ja hanakka valittamaan, jos aihetta on. CD-ONin kanssa on kuitenkin kaikki sujunut aina todella moitteettomasti. Olen maksanut Nordean pankkikortilla, joten luottoa en ole koskaan yrittänytkään, eli siitä en osaa sanoa mitään.
  Pitävät hyvin ajantasalla toimituksen tilasta ja toimitukset tulevat tärmällisesti ja nopeasti.

 16. Muilla toimii Osuuspankin luottokorttikin siis sutjakkaasti.

  Nyt on kyllä niin käsittämätön tämä juttu, että miksi tilaus ei mene läpi, että ei tiedä mitä enää tekisi. Olen tehnyt kaiken CDON.com ohjeiden mukaisesti (tietoturva-asetukset), kokeillut Firefoxia, Google Chromea ja Internet Exploreria, kokeillut kahta eri luottokorttia, tilattu kahden eri henkilön nimellä…

  Kokeilimme jopa tilata laskulla kahden eri ihmisen nimellä, mutta ensin oma tilaukseni mitätöitiin ja nyt tuli ilmoitus, että luottotietoni eivät ole kunnossa.

  Luottotietojen puuttuminen tuon kyllä selittäisi, mutta jostakin syystä pidän tuota kohtuullisen epätodennäköisenä vaihtoehtona.

 17. Joululahjan tilasin minäkin torstaina 13.12. Korteilla en yrittänytkään maksaa vaan valitsin laskun. Saman päivän iltana sain Itellan seurantakoodin. Tilauksen tilana olisi ”Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana.”. Perjantaina tilaus ei seurantakoodin mukaan liikkunut mihinkään. Nyt jännään, että ehtiikö paketti jouluksi vai tuleeko ensinkään.

  Saamasi 5 euron alennuskoodi on lähinnä pilkantekoa, koska heillä on jatkuvasti vastaava alennus tarjolla jotain kautta.

 18. Tilailin joululahjoja noin kuukausi sitten sivuilta, eikä sujunut ongelmitta. Olisin halunnut maksaa laskulla (maksuaikaa huhtikuuhun-kampanja), mutta sivu herjasi virheellisesti ettei minulla ole luottoa. Luottotietoni ovat kuitenkin kunnossa. Maksoin sitten kortilla kun ei ollut tässä niin väliksi loppujen lopuksi. Myös erään ”bonusrapun” tuotteen hinta ei muuttunut alennetuksi ostoskoriin siirrettäessä kuin piti, asiakaspalvelu korjasi hinnan laskuun.

 19. Mä tilasin viikolla 49 cdon:nista ja kaikki meni tosi mainiosti (mulla op) tilasin uudestaan 11.12 tilaukset meni läpi ja maksu hyväksyttiin, mutta tilauksessa tulee tälläkin hetkellä vielä että tuotteita ”pakataan” Tilasin kolme pokkaria, jotka eivät ole edes kuuminta kamaa, eli pitäisi olla jo perillä. Mutta muuten ei ole ollut mitään ongelmia koskaan.

 20. Itse tilasin 7.12. laskulle ongelmitta ja tilaamani kalenterikin on jo tullut. Laiskuuttani otan aina laskun ja moitteettomasti on aina toiminut.

 21. Tilasin cdon:sta kannettavan joka oli joku joulukalenteritarjous ja olikin kyllä todella halpa suht hyvästä koneesta ja tulikin kyllä viikon sisään se kone, mut eipä sitten ollutkaan sitä mitä piti, väärä malli heikommilla sisuskaluilla jne. Laitoin sitten palautetta heidän palveluun josko vaihtaisivat koneen siihen jonka tilasin vaan eipä ole kuulunut sieltä mitään. Saas nähdä jääkö tuo hidas kone itelle, halpa tosin sekin.

 22. Viikon sisällä olen tilannut OP:n luottokortilla onnistuneesti. Paljon olen tilannut muutenkin, tavara tulee viikossa ja on sitä mitä pitääkin.

  Paketin seurantakoodiin sellainen kommentti että tilauksen lähtiessä tulee se ennakkoilmoitus että paketti on Turussa. Tämän jälkeen seurantatiedoissa ei pariin päivään tapahdu mitään mutta se on normaalia.

  Taannoin oli laskulla tilaamisen kanssa ongelmaa kun hyvittivät jonkun tuotteen jota ei enää saanut, tieto hyvityksestä ei ilmeisesti mennyt Klarnaan (jolle ovat myyneet saatavansa) ja sitten tappelin Klarnan kanssa jostain parista kympistä jonka olivat laittamassa perintään. Sittemmin olen tilannut kortilla.

  Voisiko laskulla tilaaminen epäonnistua siksi että summa on melko suuri (>1000eur) ja jos aiempaa asiakashistoriaa ei ole..? Jotain tällaisia rajoituksia siinä muistaakseni oli.

 23. Lopputulosta en vielä tiedä, onko hyvä vai huono kokemus, mutta tilasin 16.12 puhelimen, jonka maksoin kortilla. Maanantaina tuli seuraavanlainen viesti: Lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus sähköisesti EDI-sanomana.
  Rekisteröinti:18.12.2012 klo 11:25:15
  Paikka:TURKU 20250.
  Tämän jälkeen ei ole kuulunut mitään. En usko että puhelin ehtisi enää pukinkonttiin, vaikka he niin lupasivat sivuillaan. Jätin tästä myös kyselyn heidän asiakaspalvelun.

  1. Voisin sanoa että ei ehdi pukinkonttiin mut mistä näistä tietää. Itellä meni näin 10.12. tilasin, 11.12. EDI sanoma, 14.12. lajiteltu Turku, 17.12. lajiteltu Tampere ja silloin iltapäivällä sain hakea postista paketin.

 24. Juu tilasin viime perjantaina pentujen joululahjat(pitäis ehtiä pukinkonttiin kun tilaa 17.12 mennessä), roinat on neljättä päivää tuotteita pakataan tilassa, ensmäiseen avautumisviestiin tuli geneerinen, ”meillä on ruuhkaa, paska mäihä”-viesti, toiseen pään aukomiseen vastasivat sit jo ihan manuaalisesti, et heil on maanantaina jäänyt osa kirjepostina lähetetyistä paketeista kirjaamatta, joten tuotteet on EHKÄ jo matkalla, selvittävät asiaa

 25. Laitoin s.postia heidän asiakaspalveluun. Valittelin, että ei pidä luvata verkkosivuillaan sellaista, mitä ei pysty toteuttamaan. Sain asiallisen vastauksen, että kannattaa odottaa vielä jouluun asti. Olenkin nyt ymmälläni, että kulkeekos postipaketit myös viikonloppuna. Olen ymmärtänyt että, posti (myös paketit) ei tämän perjantain jälkeen enää kulje, korjatkaa jos olen väärässä.
  Kaiken kaikkiaan olen pettynyt CDON.COM:n markkinointiin, jos jotain luvataan, pitää lupaus myös pitää. Tai muutoin asiakas on entinen asiakas.

  1. Itellahan on ilmoittanut, että paketit kulkevat vielä lauantaina. Eli peli ei ole täysin pelattu vielä.

 26. postin sivuilla lukee et posteihin saapuu paketteja vielä lauantaina, ja posti lähettelee sit sähköisiä saapumisilmoituksia. Mut maksikirjeiden osalta taitaa olla peli pelattu, odottelen nyt et tuoko postin setä sen vai ei….
  kiva kyllä lähteä peräkylästä keskellä ei mitään parin sadan kilometrin päähän joululahjoja sit hankkimaan viimisenä viikonloppuna

 27. Tilasin kesällä 2 cd:tä, joista toinen jäi jälkkäriin. Usean kuukauden odottelun jälkeen cdon.com itse peruutti jälkitoimituksen ja meilasi x euron hyvityksen käytettäväksi seuraavan tilauksen postikuluihin. Odottelin aikani että maksavatko automaattisesti takaisin tämän peruutetun cd:n summan, niin ei, se piti itse pyytää takaisin. Huijauksen makua, joten pitäkööt tunkkinsa jatkossa.

 28. Näkyy muilla onnistuneen tilaukset cdon.com:ilta. Minulla ei onnistunut. Pari viikkoa sitten yritin tilata 2 Samsungin kännykkää. Tilaus meni loppuun asti. Odotin 2 päivää ja Status-kohdassa näkyi koko ajan että tilausta ei ole käsitelty. Kolmantena päivänä paloi käämit ja laitoin mailin asiakaspalveluun, vastasivat heti ettei niitä kännyköitä edes ole varastossa! Sitä tietoa ei missään vaiheessa tilausta tehdessä näkynyt. Suutuin ja laitoin uuden mailin että perun koko tilauksen ja tilaan kännykät muualta. Vastasivat vaan että tilaus peruttu. Laitoin heti Expertille 2 Samsungia tilauksen ja paketti tuli parissa päivässä. Tuskin tilaan koskaan enää cdon.com:lta mitään.

 29. Olen tilannut useaam kertaan OP-visalla. viimeksi joulukuus puolessa välissä. ei mitään ongelmia maksussa. aiemmat toimitukset olleet myös moitteettomia. nyt tavara huonoti pakattua ja posti oli onnistunut murjomaan pakettia niin että yhden CD levyn kansi oli säröillä. en jaksanut testata CDONin joustavuutta tuon korvaamiseksi vaan otin ehjän kannen toisesta levystä (tämä oli siis lahja)

 30. Minulla ei ole koskaan maksun suhteen ollut ongelmia cdonissa, mutta valitettavan usein tilaamani tavarat, lähinnä cd:t ja dvd:t, ovat olleet rikki koteloista.

  Kerran yhden dvd:n kotelo oli alareunasta ihan haljennut ja pyysin tilille uutta. No sain uuden, mutta siinä oli taas levypidikkeet lohjenneet eikä levy pysynyt paikoillaan. Olin taas yhteydessä aspaan ja lähettivät uuden dvd:n. Se taas oli ilmeisesti käytetty, sillä levy oli täynnä sormenjälkiä. Siinä tosin oli kotelo ihan hyväkuntoinen, joten ilmoitin, että otan sen kotelon ja aiemmin lähetetystä hyväkuntoisen levyn ja pidän ne itselläni ja laitan loput takaisin postissa. Jouduin vielä odottelemaan, että lähettävät minulle palautuskuoren ja siellä olleeseen palautuslappuun jouduin selostaa koko sotkun. Tämän lisäksi jouduin selvittelemään laskuja, kun yrittivät periä minulta viallisista tuotteistakin maksuja. Koko sähläyksestä tarjosivat samaa 5 euron alennusta.

  Pari kuukautta sitten ostin kasan leffoja. Nettisivujen mukaan yksi niistä piti olla blu-ray + dvd -combo, mutta sain pelkän blu-rayn. Olin taas yhteydessä aspaan ja siellä viestini kiersi monelle eri ihmiselle. Kyselivät leffan ean-koodia jotta voisivat selvittää asian. Lopulta sain vastauksen, että minulle on lähetetty virheellinen tuote ja laittavat oikean postiin. Sain taas 5 euron alennuskoodin. No postissa tuli sitten taas pelkkä blu-ray ja otin taas yhteyttä aspaan, josta lupasivat selvittää asian. Muutaman päivän kuluttua vastasivat, että nettisivuilla on sitten ilmeisesti ollut väärää tietoa ja antoivat palautusohjeet. Niin ja sain taas toisen 5 euron alennuskoodin hyvitykseksi. Parin viikon kuluttua siitä sain sähköpostiini tiedon, että palautukset on vastaanotettu ja maksettu tuote hyvitetään tililleni automaattisesti, mutta vain jos olen maksanut ostokseni Nordean kautta. No, olin maksanut silloisen Sampo pankin kautta, joten joudun taas olemaan aspaan yhteydessä ja ilmoittelemaan tilinumeroani.

  Olenkin siirtynyt näiden ongelmien jälkeen lähes kokonaan discshopin asiakkaaksi ja kokeilen tulevaisuudessa onneani cdonissa vain jos heillä on jokin todella houkutteleva tarjous.

 31. Maksuongelmia tämäkin, mutta eri yritys.

  Tilasin Englannista kirjan ja pari muuta kirjaa, että tilaus olisi kannattava. Sain nämä kaksi muuta kirjaa ja tärkein kirja jäi jälkitoimitukseen. Tein toisen tilauksen joulun alla kun oli -25 % alennus ja jälleen kerran ostin ylimääräisiä kirjoja.

  Tilille ilmaantui noin 200 euron katevaraus ja summan perustella odottelin myös jälkitoimituksessa ollutta kirjaa. Katevaraus pysyi tilillä ja joulun jälkeen kyselin kirjojen perään. Myyjä oli perunut kaikkien kirjojen toimituksen, koska kahdesta onnistuneesta katevarauksesta huolimatta maksukortti ei toiminut.

  No, virheitähän sattuu ja tyhmänä tein kolmannen tilauksen 3.1.2013, koska mahdollisuus 25 % alennus päättyi 3.1.2013. Lopputulos oli melkein sama, sain muut kirjat ilman 25 %:n alennusta ja ne kaksi kirjaa, joiden vuoksi olin alunperin tehnyt tilaukset jäi jälkitoimitukseen.

  Kun sotkevat maksukortin käyttettävyyden tuplakatevarauksilla ja muutenkin näyttävät peruvan tehtyjä tilauksia ilmoittamatta, niin peruin kirjatilaukseni 5.1.2013 ja tästä huolimatta kirjanmyyjä lähetti kaikki muut kirjat 8.1.2013, paitsi ne kaksi kovan onnen kirjaa.

  Sain neuvon: ”If you would like to cancel this order and receive a refund, please refuse the delivery when DHL try to deliver and they will return it to our warehouse for a refund.”

  Eikö tällainen tilauksen peruuminen tule todella kalliiksi? Taitaa olla halvempaa vastaanottaa kirjat?

  Eikä tässä vielä mitään, Viestissä ilmoittivat….

  Kindly note that we will raise a credit and refund for the books that are not going out.

  Miten ihmeessä tällainen tilauksen peruumisen sakkomaksu(tai mikä nyt lieneekin) on mahdollista kun ilmoittivat, että toimittaisivat kirjat noin viiden tai kuuden viikon kuluttua?

  Omilla sivuillaan kertovat kirjojen palautuksesta näin:

  Returns Policy
  For Books

  You may return print books within 30 days from the invoice date for a full refund. These items must be in saleable condition. You will be responsible for and will pay the cost of returning the items to us by the same method as it was delivered. The items will be returned at your risk.

  Hyviä neuvoja, miten pääsen eroon tästä kirjakauppiaasta mahdollisimman vähillä kustannuksilla?

 32. Itselläni ei ole ollut muuta ongelmaa tuon kaupan kanssa kuin julmetun pitkät toimitusajat. Jos tilaa tuotteen ennakkoon niin se ei todellakaan saavu julkaisupäivänä vaan sen jälkeen saattaa mennä vielä viikko ennen kuin tuotteen saa. Nopeammin sen saa kun menee tuohon lähikauppaan ja ostaa sen sieltä julkaisupäivänä. Sähköpostilla kyllä lähettävät noin kolme päivää ennen julkaisupäivää tiedon, että tuote on postitettu, mutta silti sen toimitus kestää todella turhauttavan kauan.

 33. Ostin CDON:ista pari tuplavinyyliä 7.12.2021. Maksoin levyt tilatessa ja molemmissa luki että tuotetta on varastossa. Toisessa toimitusaika 3-10, toisessa 10-30 päivää. Oli mennyt reilu kuukausi eikä kuulunut mitään niin aloin kysellä. Noin 15:sta yhteydenottoyritykseen sain vastauksen, ruotsiksi. Ennen pitkää sain vastauksia suokseksi ja englanniksi. Kaupat on siis tehty CDONin kautta, Bengansin kanssa.
  Nyt on maaliskuun loppu eikä mitään ole kuulunut. Kaksi viikkoa sitten tuli että toisesta tuotteesta on takaisinmaksu tulossa 5 päivän sisään ja toinen lähtenyt postissa. Takaisinmaksua tai toista tuotetta ei ole näkynyt.
  Olen ollut nyt yhteydessä Euroopan asiakaspalveluun ja saanut hyvää palvelua.
  En aio tästä lähin enää ostaa ko. kaupasta ainuttakaan tuotetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.