Alennusta uutiskirjeitä tilaamalla

Zalando tarjoaa uutiskirjeensä tilaajille 10 euron alennuskoodin
Zalando tarjoaa uutiskirjeensä tilaajille 10 euron alennuskoodin

En ole varmastikaan ainoa, joka tarkistaa aina ennen netistä tilaamista löytyykö verkkokauppaan alennuskoodia. Ensin tarkistan oman alennuskoodisivumme Alennuskoodit.us, ja jos sieltä ei löydy, vilkuilen läpi muut alennuskoodisivut ja lopuksi laitan Googlen laulamaan. Aina voimassa olevaa alennuskoodia ei kuitenkaan löydy.

Ennen kuin tällaisessa tilanteessa tyytyy kohtaloonsa ja tekee tilauksen normaalihintaan, kannattaa katsoa verkkokaupan omat sivut tarkasti läpi. Monet verkkokaupat nimittäin tarjoavat alennuskoodeja kiitokseksi siitä, että tilaa verkkokaupan uutiskirjeen. Joskus nämä koodit ovat samoja, joita lisäämme Alennuskoodit.us-sivullemme, mutta välillä tällä tavalla saa sähköpostiinsa yksilöllisen, kertakäyttöisen alennuskoodin, jota ei muualta löydy.

Esimerkiksi Zalando kertoo sivuillaan tarjoavansa uutiskirjeen tilaajille alennuskoodin *, jolla saa 10 euroa alennusta yli 50 euron tilauksiin. Vastaavaa alennuskoodia ei löydy meidän alennuskoodisivultamme, eikä pikaisella vilkaisulla muiltakaan alennuskoodeja kerääviltä sivustoilta. Testasimme tuon käytännössä ja sähköpostiin todella tuli kertakäyttöinen 10 euron alennuskoodi, joka oli voimassa kolme kuukautta.

Alennuskoodin saamisen ehtona on tietysti se, että suostuu vastaanottamaan verkkokaupan uutisia ja tarjouskirjeitä sähköpostiinsa. Jos tarjouksia ei kuitenkaan halua saada, onnistuu uutiskirjeen peruuttaminen yleensä helposti sähköpostin alussa tai lopussa sijaitsevaa peruutuslinkkiä klikkaamalla. Jos linkkiä ei löydy tai se ei toimi, kannattaa ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun ja kertoa, että haluaisi peruuttaa uutiskirjeen tilaamisen.

Mikään ei tietenkään estä luomasta kokonaan uutta sähköpostiosoitetta, jota käyttää vain uutiskirjeiden ja alennuskoodien tilaamiseen.

Kävimme läpi muutamia suosittuja verkkokauppoja ja tarkistimme, mitkä niistä tarjoavat alennuskoodin kiitokseksi uutiskirjeen tilaamisesta. Alla on listaa niistä. Jos siis olet tekemässä tilausta johonkin alla olevista verkkokaupoista, eikä siihen löydy sillä hetkellä voimassa olevaa alennuskoodia, kannattaa tilata verkkokaupan uutiskirje, hakea alennuskoodi sähköpostista ja sillä tavalla tehdä tilaus tavallista halvemmalla.

Seuraavien verkkokauppojen uutiskirjeen tilaamalla saa alennuskoodin sähköpostiinsa:

Listauksemme ei suinkaan ole kaikenkattava, vaan ainoastaan esimerkki muutamista verkkokaupoista, jotka tarjoavat alennuskoodin uusille uutiskirjeen tilaajille. Jos tiedät jonkin verkkokaupan, jonka voisimme lisätä listaan, kerro siitä kommenteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.