Joulun alennusmyynnit alkaneet verkkokaupoissa

Joulun alennusmyynnit ovat alkaneet monissa verkkokaupoissa jo ennen joulua (Flickr: Scoboco)
Joulun alennusmyynnit ovat alkaneet monissa verkkokaupoissa jo ennen joulua (Flickr: Scoboco)

Tyypillisesti verkkokaupoissa alkavat kovat alennusmyynnit joulun jälkeen ja moni ajoittaakin shoppailunsa joulun välipäiville. Tänä vuonna monet verkkokaupat ovat kuitenkin aloittaneet alennusmyyntinsä jo nyt.

Jos siis haluat tarttua alennusmyyntien tarjouksiin kun tavaraa on vielä jäljellä, kannattaa tänä vuonna tehdä tilaus aikaisemmin, eikä odottaa joulun jälkeen. Joulun jälkeen valikoimat ovat todennäköisesti jonkin verran tämänhetkisiä heikommat.

Alennusmyyntien tuotteet ovat tyypillisesti parhaimmillaan 50 % alennuksessa. Halensin * alennusmyynnistä muutamia tuotteita voi kuitenkin löytää 70 % alennuksella ja Lekmerin * joulualesta jopa 80 % alennuksella.

Olemme listanneet alle verkkokauppoja, joissa joulun alennusmyynnit ovat alkaneet jo tällä viikolla. Jutun lopusta löytyy myös linkit, joista voi tarkistaa, onko verkkokauppoihin voimassa olevia alennuskoodeja.

Seuraavissa verkkokaupoissa on jo nyt käynnissä joulun alennusmyynnit:

Mainitaan vielä, että tietojemme mukaan Stockmannissa * joulun alennusmyynti alkaa 24.12. ja The Body Shopissa * vastaavasti 26.12. Näiden verkkokauppojen kohdalla kannattaa siis odotella vielä hetki ennen tilaamista.

Muista ennen tilaamista tarkistaa, onko verkkokauppaan voimassa olevia alennuskoodeja:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.